Cautare

406 de rezultate pentru "tv fix" (2.70 secunde)
La angajare, nu prea poti negocia sume fixe drept bonus, ci procent din salariul fix sau din vanzari (daca este cazul).
Explicatia pare cel putin bizara in conditiile in care un bilet cumparat pe o linie aeriana traditionala are un cost fix, care include taxe aeroportuare, precum si alte costuri suplimentare.
Este cazul serviciilor in care nu exista salariu fix, ci se castiga in functie de cat produce fiecare. In acest fel este incurajat un mediu competitional, in care colegii iti sunt potentiali concurenti.
De ce nu se stie exact numarul angajatilor (4 sau 12) este pentru ca directorul Agentiei, Mircea Solomon, si purtatorul de cuvant, Decebal Vartopeanu, nu au cazut de acord taman ieri, si fix in cadrul unei conferinte de presa.
"Foarte rar se poate face o tranzactie pornind de la un pret fix. Cumparatorul porneste de la ideea ca pretul apartamentului se negociaza.
Astfel, Domo si Flanco inca mai acorda credit doar in baza buletinului, a unui numar de telefon fix/factura de utilitati si a unui numar de telefon de la firma angajatoare.
In schimbul acestor atributii, care sunt destul de solicitante, angajatul primeste, in general, un pachet salarial ce consta atat intr-un salariu fix, cat si intr-un comision din vanzari.
Din cele 690 de firme romanesti care au falimentat Bancorex in urma creditelor contractate si nereturnate, fix 100 de societati sunt inregistrate in judetul Constanta.
Pe langa platforma tehnica si designul complet noi, Corsa se prezinta si cu gadgeturi interesante, cum ar fi volanul incalzit sau sistemul "Flex-Fix" pentru transportul bicicletelor.
In cazul contribuabililor care au un sediu fix in Romania, administrarea acestora le revine organelor fiscale in ale caror raze teritoriale se afla sediile fixe.
In baza acordului companiei cu BRD, ei vor putea plati prin ordine de plata, numerar la ghiseele bancii, direct de pe card - la bancomatele bancii, prin POS-uri la comerciantii acceptanti, prin Internet Banking si prin telefonul fix - daca sunt abonati la serviciul Vocalis.
Trebuie precizat ca nici o norma europeana nu prevede un cost fix la nivelul intregii Uniuni, adica o armonizare totala.
"De regula, instrumentele care trebuie sa aiba in spate o evaluare sunt instrumentele cu venit fix. Acesta este rolul principal al unei agentii de rating.
Se asteapta, de asemenea, ca maturitatea obligatiunilor sa constituie o noutate pentru piata locala a instrumentelor cu venit fix. Obligatiunile vor fi emise in conformitate cu legislatia romaneasca, urmand sa fie listate in Romania, fapt ce le face accesibile investitorilor autohtoni", potrivit unui comunicat al BEI, preluat de Mediafax.
Acum nu mai trebuie sa fac cheltuieli in plus, iar impozitul este fix si relativ mic fata de cel pe care il plateam pe cand activam ca SRL", a conchis PF Kohr Iosif.
Programul de investitii Mixt RON al ING are in componenta actiuni tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, in proportie de 25%, iar restul, titluri de stat cu dobanda indexata, obligatiuni corporative cu cupon fix sau flotant si depozite bancare in lei pe termen scurt.
„Scaderile burselor emergente, corelate cu deprecierile monedelor locale, în special pe lira turceasca, ne determina sa credem ca au existat fonduri care au preferat sa-si repatrieze capitalurile catre piata de instrumente cu venit fix.
Prin urmare, la o luna fix de la achizitionarea aparatului, in data de 5 iulie, tanarul s-a prezentat iar cu telefonul la service.
In ce priveste formarea PIB pe categorii de utilizari, cea mai ridicata pondere a avut-o consumul individual al gospodariilor (84,8%), urmat de formarea bruta de capital fix (22,8%) si consumul colectiv efectiv al administratiei publice (9%).
"Din totalul pachetului salarial, 70% reprezinta salariul fix, 20% partea variabila a venitului si 10% beneficiile salariale constand in tichete de masa, asigurari de viata, abonament clinica medicala sau suport financiar pentru situatii deosebite ", a afirmat Ruxandra Stoian, citand un studiu PricewaterhouseCoopers la care au raspuns 200 de companii din Romania.
google-analytics.com