Cautare

66 de rezultate pentru "tuzla" (4.94 secunde)
Sapte oameni, printre care si trei copii, au fost salvati de pe un velier ramas blocat intre stanci, in apropiere de Capul Tuzla.
S-a jucat o opereta proasta, in timp ce oamenii din Tuzla si din Barbulesti stateau sub ape. George Baesu: Domnul ministru Borbely ne-a invitat sa ne uitam la BBC si CNN si alte posturi de televiziune americane.
"La Tuzla, de exemplu, oamenii spuneau ca viceprimarul ar fi fost de vina - dar asta trebuie verificat. Apoi, este ciudat ca gripa aviara isi face aparitia acolo unde sunt drumuri nationale in judetul Constanta, adica tocmai acolo unde este cel mai mare trafic", a adaugat deputatul PRM.
SSB si-a continuat extinderea in Judetul Prahova. In perioada 2004 - 2007 a castigat licitatiile salubrizare in Costinesti, 23 August, Portul Constanta si Tuzla.
In localitatea Tuzla se lucreaza de asemenea la proiecte pentru atragerea de fonduri europene.
Din Zona Metropolitana fac parte localitatile Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba.
In plus, exista la acest moment patru studii de fezabilitate pentru refacerea falezelor din Tuzla, Eforie, Costinesti si Constanta, Babu aratand ca suprafata plajelor a crescut de la 77 hectare la 129 hectare.
"Nu e un succes sau un insucces al cuiva, dar Stelian Dutu, asa cum a procedat si la Tuzla, unde toata organizatia PD-L a trecut la PSD, a numit candidatii la alegerile locale pe alte criterii decat cele ale muncii de partid.
Candidatul PD-L a promis ca va bloca autorizatiile de constructie pentru Eforie, cu exceptia zonelor dinspre Tuzla si Techirghiol, pentru a stopa astfel haosul urbanistic si va relansa turismul din Eforie.
De asemenea, la Baraganu a iesit invingator la numar de voturi Constantin Bentea (PSD), cu 623 voturi, la Albesti candidatul PDL Gheorghe Moldovan, cu 1.190 voturi - in vreme ce fostul primar, Marian Gascan (PSD) a obtinut doar 849 de voturi -, la Harsova, Tudor Nadrag (PDL), cu 3.177 voturi, in defavoarea contra-candidatului sau de la PSD, Ionel Gae, care a primit 1.186 de voturi, iar la Tuzla, Constantin Micu (PSD), care a obtinut 1.667 voturi, in vreme ce candidatul PNL, Marin Saracila a numarat 1.605 voturi.
pentru colegiul 2 (zonele Cernavoda, Oltina, Rasova, Ovidiu, Murfatlar, Negru Voda, Poarta Alba, Mangalia, Tuzla, 23 August etc.) - Dorel Onaca, contracandidatul fiind, din partea PNL, Ovidiu Cupsa;
La manifestare sunt asteptati peste 300 de invitati, de toate varstele, membri ai tuturor filialelor Colegiului 5 si nu numai - Mangalia, Albesti, 23 August, Pecineaga, Limanu, 2 Mai, Tuzla, Mosneni si Dulcesti.
Potrivit acestuia, intreaga filiala din Tuzla, de 150 membri, a semnat deja adeziunea, urmatoarele fiind cele din Mereni, Cerchezu si alte localitati.
Astfel primarii din localitatile Mangalia, Cernavoda, Crucea, Mihail Kogalniceanu, Deleni, Tuzla, Ion Corvin, Totomanu, Pestera, Ciocarlia, Adamclisi, dar si primarul Constantei si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, au mai adaugat la palmeresul lor o diploma de onoare.
2008, a Raportului Administratorului, aprobarea actualizarii pretului contractului de locatie de gestiune, precum si a modificarii capitalui social al SC Domeniul Public si Privat Judetean SRL, aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru "realizarea portului turistic de agrement Capidava si aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru "realizarea portului turistic de agrement Tomis - Tuzla" etc.
Printre cei sarbatoriti s-au numarat primarii Constantin Radu (Amzacea), Constantin Bentea (Baraganu), Constantin Cinpoiasu (Girliciu), Gheorghe Constantin Grameni (Mihai Viteazu) si Florin Constantin Micu (Tuzla).
"Noi avem in plan patru blocuri de cate 8 etaje, dar momentan vom face primele 124 de apartamente, care vor fi situate in Eforie Sud, spre Tuzla, pe malul marii.
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
Apoi va merge la Tuzla, unde va avea o intalnire cu primarul, urmata de vizita proiectului "Dobrogea". In aceeasi zi, Principele are programata o "escala" si la Costinesti, apoi la Manastirea Sfanta Elena de la Mare.
pe 03.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Navodari I - IV, Mamaia I-VIII, pe 04.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud, Tuzla, Costinesti I si II, in data de 05.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Aurora, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
google-analytics.com