Cautare

66 de rezultate pentru "tuzla" (3.16 secunde)
Cu siguranta belgienii care s-au aratat dispusi sa construiasca pe un teren in suprafata de 11 hectare in comuna Tuzla nu si-au pus aceasta problema.
Tuzla. ... Intram mirati in biroul primarului localitatii Tuzla, nea Ghebenei, cum ii spun oamenii locului. ... S-a hotarat sa transforme Tuzla in statiune turistica. ... Ajutorul extern pare-se ca la Tuzla vine pe mai multe cai.
Primaria Tuzla pare sa fie mai linistita ca niciodata, daca ne gandim ca, acum putin timp, se facea mare zarva cu privire la schimbarea din functie a primarului.
Toti cei 700 de membri ai Partidului Democrat- Liberal din comuna Tuzla, in frunte cu presedintele Florin Micu, au trecut ieri la Partidul Social Democrat.
Administratia locala a comunei Tuzla a demarat o serie de proiecte menite sa imbunatateasca aspectul localitatii. ... Precum in anii trecuti, edilii comunei Tuzla, sunt preocupati ca pana la Sarbatorile Pascale, localitatea sa fie infrumusetata.
Primarul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), aproape a finalizat lucrarile de construire a noului sediu al primariei in care se va muta, de la 1 mai.
Chiar de ziua lui de nastere, primarul comunei Tuzla, social-democratul Constantin Micu, a avut parte de o surpriza tare neplacuta din partea consilierilor locali.
Institutia Prefectului judetului Constanta a notificat, in bloc, toate hotararile adoptate in sedinta de Consiliu Local al comunei Tuzla din data de 12 mai a.
Dupa estimarile primarului din comuna Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), la sfarsitul lunii in curs va fi inaugurat sensul giratoriu al localitatii, dar si noul sediu al primariei.
Consiliul Local Tuzla are in componenta sa 4 consilieri PSD, 6 PNL, 2 PNG si 3 PDL.
Debandada la sedinta de Consiliu Local Tuzla, convocata ieri, 29 iunie a. ... Mai mult, luna viitoare voi trece la dizolvarea Consiliului Local", a concluzionat edilul comunei Tuzla.
Astfel, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (ARDRP) a solicitat Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta recuperarea, prin executare silita a Primariei Mihai Viteazu si Consiliile Locale ale comunelor Limanu, Tuzla si Costinesti.
Primaria comunei Tuzla deruleaza, in aceasta perioada, o serie de proiecte in ton cu sezonul.
colegiul 5 cuprinde municipiul Mangalia, Tuzla, Limanu, 23 August, Pecineaga, Tuzla - candidatul PNL de aici este Ionel Spataru, directorul Oficiului de Cadastru Constanta.
Colegiul pentru Senat din sud cuprinde 3 colegii pentru Camera Deputatilor, care inglobeaza localitati precum Mangalia, Tuzla, Limanu, 23 August, Pecineaga, Tuzla, dar si Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia, Ovidiu, Murfatlar, Negru Voda, Poarta Alba, Dumbraveni, Amzacea, Mereni.
Edilul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), a demarat lucrarile pentru consolidarea malurilor situate in imediata apropiere a Marii Negre.
In Primaria Tuzla adie, cel putin deocamdata, linistea de dinaintea furtunii, avand in vedere ca in data de 12 mai, a.
Printre patronii care prefera sa angajeze persoane fara forme legale de munca se numara si Resit Taner, consilier local PNG din Tuzla.
Tuzla, Mangalia, Olimp 1, Navodari 1 si Cap Aurora au ramas neacoperite, agentii economici considerand ca nu sunt atractive, ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvand al DADL Constanta.
El a precizat ca pana saptamana trecuta nu figura niciun caine la adresa firmei, de pe stradsa Tuzla.
google-analytics.com