Cautare

133 de rezultate pentru "turg" (6.06 secunde)
HISTORIA: Cine sunt aromanii? (Autor: Marius Diaconescu) - Continuare - La interventia Romaniei, sultanul a recunoscut vlahii ca minoritate in imperiu A doua jumatate a secolului al XIX-lea a fost marcata de numeroase conflicte regionale, in conditiile rascoalelor sau a razboaielor antiotomane.
Cristina Leordeanu a publicat pe pagina sa de facebook un text, in care comenteaza un fapt divers, aparent banal: un Mitropolit crestin ortodox din Grecia a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a exprimat public dezacordul fata de homosexualitate, pe care Biserica Crestina o considera un pacat.
LIBERTATEA: Vizita Papei Francisc in Romania. Care este traseul Suveranului Pontif si unde il pot intalni credinciosii Vizita istorica pe care Papa Francisc o face in Romania are loc peste doar cateva zile.
Ziarul Lumina: Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana (Autor: Marius Nedelcu) Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua in perioada 31 mai-2 iunie 2019 o vizita in tara noastra.
www.libertatea.ro informeaza: Obiceiuri, traditii si superstitii populare romanesti de Sfintele Pasti. Traditii de Paste in Transilvania, Banat, Bucovina, Moldova Sarbatoarea Sfintelor Pasti este cea mai marita si solemna dintre sarbatorile anului, care aduce omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos.
Olga Simionescu 22 aprilie la 09:59 Episodul 13 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Face voga in ultimele zile terapia cu plasma de la pacientii convalescenti la cei bolnavi in faza critica.
Recitindu-l pe Shakespeare, a carui opera e o meditatie grava asupra istoriei de acum cateva secole, am fost izbit de un adevar:
Trecerea la statul de drept impunea crearea si adoptarea unui nou Cod Penal. Aceasta e cerinta realitatii. Romania lui 2006 se bazeaza in continuare pe Codul Penal din 1968.
Poate parea fortata aceasta alaturare a dramaturgului poate cel mai actual si, pe de alta parte, mai fin cunoscator al identitatii politice romanesti cu expresia preluata din "nobila arta", care desemneaza abandonul unuia dintre pugilisti.
- Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare de la Muzeul Satului 2021 a avut vernisajul pe 25 aprilie, in Duminica Floriilor si este deschis pana pe 25 mai si se poate prelungi, in functie de programului.
45 de oameni au murit intr-un incendiu izbucnit la o biserica din Giza. Alti 10 au fost grav raniti. Peste 5.000 de credinciosi participau la liturghie in biserica Abu Sifin.
Un detinut de la Penitenciarul Aiud a fost condamnat pentru disturgere, dupa ce si-a incendiat celula in care era inchis.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
google-analytics.com