Cautare

558 de rezultate pentru "trif petru" (3.13 secunde)
a avut loc intrevederea domnului senator Petru FILIP, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, cu E.S.
De asemenea, la intrevedere a mai participat si domnul senator Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului.
Asa a decis administratia PDL a Oradiei, impreuna cu fostul primar Petru Filip. ... Au fost prezenti fostul primar Petru Filip si o echipa formata din trei persoane, condusa de managerul de proiect Marcel Spanciu.
Desenul Iasminei Maria Raceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul National Petru Rares din Suceava, a fost desemnat de public drept castigator dintre cele peste 10.000 lucrari participante in competitia cu tema "Romania mea este...". ... - Iasmina Maria Raceanu, clasa a VIII-a B - Colegiul National Petru Rares, Suceava;
Ceva mai tarziu, Sfantul Apostol Petru spune in Faptele Apostolilor: ... Pe acelasi fir se inscriu cuvintele Apostolului Petru:
Caietele au fost citite, descifrate, valorificate si reproduse in editii succesive, timp de un secol, de cateva generatii de eminescologi, de la Perpessicius, George Calinescu, la Dimitrie Vatamaniuc si Petru Cretia. Referindu-se la daruirea cu care Dimitrie Vatamaniuc a lucrat la editia integrala Eminescu, Petru Cretia spune:
Arhiepiscopul mitropolit Ioan Robu, prezent in delegatia episcopilor romani, a apreciat evenimentul drept un act de comuniune cu toti crestinii prezenti in Piata Sfantul Petru:
Obiceiuri si traditii referitoare la sfantul protector al Romaniei Apostolul Andrei a fost frate cu Petru, ei fiind originari din Betsaida, localitate situata pe malul lacului Genezaret din provincia Galileea, in nordul Tarii Sfinte si erau pescari, asemenea tatalui lor, Iona.
Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... Andrei l-a urmat pe Christos, spunandu-i fratelui sau Petru: ... - Pe cand Iisus umbla pe langa Marea Galileii, a vazut doi frati, pe Simon, ce se numeste Petru si pe Andrei, fratele lui, care aruncau mreaja in mare, caci erau pescari.
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. ... Rugati-va, baieti, caci, cine stie, pentru un locsor sub pulpana Sfantului Petru se va milostivi vre-un judecator buimac si de voi!
Parintele Iustin Parvu de la Manastirea Petru Voda a renuntat la staretia manastirii pe care a ridicat-o din temelii dupa 1990.
Consilierul local Simona Trif le-a aminitit consilierilor din Comisia de urbanism ca si in luna august s-au deplasat la fata locului, insa avizul a fost nefavorabil.
accidentul din Apuseni Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava, au primit, duminica, la Alba Iulia, crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de Arhiepiscopie.
Presedintele PDL Harghita, Adrian Trif, afirma ca viitorul presedinte al democrat-liberalilor ar trebui sa fie un bun organizator. Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a declarat ca noul lider al partidului trebuie sa fie "consistent, onest, cu o cota de incredere ridicata" si care sa reziste presiunii actuale.
Bogdan Trif - Ministrul pentru romanii de pretutindeni: Natalia Intotero - Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul: Viorel Ilie (ALDE) - Ministrul delegat pentru Fonduri europene:
Roxana Minzatu si Bogdan Trif Cele 8 motive ale lui Dragnea pentru Congres Pentru inceput, Liviu Dragnea le-a raspuns contestatarilor care nu vedeau rostul Congresului.
Valceanu - Dobrescu, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Filip - Lixandru, Deaconu, Chamed - Morar Rezerve: Buzbuchi - Avram, Velisar, Romeo, Junior, Steau, Sarr, Irobiso, Gaspar
Valceanu - De Moura, Matricardi, Matias, Dobrescu - Alceus, Lixandru - Chamed, Deaconu, Trif - Morar Rezerve: Buzbuchi, Filip, Velisar, Romeo, Horj, Izata, Steau, Gaspar, Irobiso Antrenor:
Santos - Gradinaru, Lixandru, Trif - Irobiso Rezerve: Buzbuchi, R. Romeo, Horj, Izata Pereira, Gaspar, Steau, Chamed, Vl. Morar, R.
Valceanu, Kanda, Trif, Ed. Avram, Harfas, Dr. Iancu, P. Costea, Gaspar, Chamed Rapid: H. Moldovan - Onea, Sapunaru, Dr. Grigore, Goge - Albu, R.
google-analytics.com