Cautare

17263 de rezultate pentru "toate" (3.64 secunde)
Domnul sa va dea in 2017 de toate: un strop de fericire, un strop de iubire si un strop de noroc, toate la un loc.
Sunt manevrati de unu' care lucreaza la consulatul Romaniei din Barselona, ala a umblat si a obtinut toate avizele pentru a putea demonstra, bineinteles, ajutat de altii din Madrid. ... Don Pedro :Toate companiile de telefonie mobila.
Tot la fel, ca sa afli cine a organizat si intretine protestele trebuie identificat beneficiarul lor principal.Toate datele arata ca este vorba despre o rebeliune a procurorilor. ... Ei au dat orientare protestelor, pancartelor, scandarilor â€" toate fiind exclusiv in favoarea puscariilor, catuselor, arestarilor.
Dar toate acestea nu inseamna deloc modificari bazice, ci mai mult de forma exterioara. ... Toate au o natura superficiala, ele nu reusesc sa atinga fondul limbii, radacina ei.
Erdogan este cate putin din toate, tinand insa ascunsa adevarata sa misiune. ... Sa vedem insa cum au inceput toate. ... Cu toate ca actiunea sa a parut excesiva si nedemocratica, era singura cale eficienta de a curata tara de capusele cu dubla subordonare.
Omul incearca sa cunoasca acest Univers prin simturile sale, limitate biologic, prelungite cu instrumente limitate tehnic, ca si prin cuvinte, operatii matematice si logice, ori prin teorii, toate limitate, atat de mintea noastra, cat si, mai ales, cultural.
Dintre toate femeile din toate zodiile, femeia Berbec e cea de la care trebuie sa te astepti sa te ceara ea de sot, mai ales daca nu esti prea hotarat.
In contextul Obiectivelor de Dezvoltare Durabila, toate Statele Membre ONU au convenit sa incerce atingerea obiectivului de acces universal la servicii de sanatate pana in anul 2030.
Intuitia iti sopteste ca totul va fi bine, ca toate temerile tale din acest moment sunt nejustificate si trebuie sa le risipesti, incetul cu incetul. ... Ai toate resursele in interior, deci scoate-le la lumina si la treaba!
De aceea este foarte important ca, dupa ce ti-ai restaurat linistea, sa incepi sa abordezi in mod activ toate aceste dificultati.
Copiii sunt cei care inveselesc cel mai usor atmosfera ca atare toate activitatile zilei vor gravita in jurul lor: ... Daca ai putea, ai incepe sa cladesti deja aceste planuri, dar trebuie sa accepti ca exista un ritm pentru toate, nu are rost sa te grabesti.
Gemeni Este de ajuns sa fii mai atent decat de obicei la cei din jur, la schimbarile lor de dispozitie si la reactii, ca sa intelegi ca e ceva putred in toate acestea si e nevoie sa te retragi.
De retinut ca in toate alegerile de pana acum toate partidele si-au propus sa atraga publicul nehotarat, insa niciodata nu s-a reusit acest lucru, un procentaj urias din electorat neprezentindu-se la vot!
Ulterior a inteles ca trebuie sa ne obisnuim cu posibilitatea ca unele dintre obiectele zburatoare neidentificate, care depasesc cele mai bune aeronave disponibile si sfideaza toate explicatiile, ar putea fi, cu adevarat, acei vizitatori de departe.
Dovezi sunt si numeroase regulamente militare, vorbind despre OZN-uri, in vigoare in toate aceste decenii. ... Totusi scepticii refuza in continuare sa admita toate acestea. ... Cu toate acestea, Harris a continuat sa insiste pe acelasi subiect.
Timp de 25 de ani, intre anii 1965 - 1990, dupa modelul Bucurestiului, mii de cladiri de patrimoniu au fost demolate in toate centrele vechi din orasele Romaniei.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Acele mici exercitii fizice ajuta creierul sa se incalzeasca, sa porneasca toate circuitele. ... Primul este extraordinar, pentru ca evacueaza toate dejectele tubului digestiv. ... Primul este extraordinar, pentru ca evacueaza toate dejectele tubului digestiv.
Cu toate ca guvernul a pus la dispozitia primariilor din zonele rurale suma de 10.000 de miliarde de lei vechi pentru urmatorii trei ani pentru proiecte de infrastructura, doar 12 primari din Dolj s-au aratat dispusi pana in prezent sa acceseze fondul.
Sectiunile anatomice au fost fixate pe niste placi de gheata si apoi fotografiate, iar National Library mi-a pus la dispozitie toate aceste date. ... Toate cartile mele sunt in fiecare sectie de radioterapie din Suedia, iar medicii tineri isi incep secundariatul cu acestea.
google-analytics.com