Cautare

17263 de rezultate pentru "toate" (3.05 secunde)
Dar, dincolo de aceste "pagube generale", Traian Basescu a produs bugetului national pagube de miliarde de dolari prin actiunile sau inactiunile sale in toate functiile de decizie pe care le-am enumerat mai sus.
ComplicatiiSus Lasata netratata, schizofrenia poate determina probleme severe emotionale, de comportament si de sanatate, si chiar probleme legale si financiare care pot afecta toate ariile vietii pacientului.
In principiu, toate femeile pot beneficia de reconstructie mamara, fara a avea importanta varsta pacientei, tratamentul urmat pentru cancer sau anii trecuti de la mastectomie.
Desi acest comunicat nu a mai fost gasit, toate ziarele importante din SUA il citau pe 12 ianuarie 1920! ... Ideea este imbratisata rapid de toate revistele, rachetele ajung in filme, poezii, benzi desenate. ... Cu toate acestea, articole despre racheta au aparut in presa din intreaga lume.
Pentru toate acestea nu am o explicatie, dar cineva trebuie sa raspunda de unde a venit aceasta prostie. ... Si incepe o linie de articole cu atacarea lui Arafat pe toate liniile. ... Toate acestea arata ca Romania are o problema foarte mare:
Si acest lucru s-a vazut si ca fenomen emotional, masele de pe strazi, e fluviul asta al psihologiei multimilor, s-a transferat evenimentul in zona politicului, cu revendicari de toate felurile, treaba care acum este consumata.
apar mai suferinzi, sunt lamentativi sau iritabili, se plang de mai multe simptome somatice ca de obicei, povestesc mai des despre moarte sau despre suferintele lor din trecut ("am avut o viata grea", "sa vina moartea sa ma ia " etc) - scaderea marcata a interesului sau a placerii pentru toate sau aproape toate activitatile, in cea mai mare parte a perioadei Pentru pacient:
- Acest caz este unul clasic si indeplineste toate conditiile necesare pentru un studiu legitim al fenomenului OZN.
"Nu mi-am imaginat ca este posibil sa pierdem cu toate atuurile in dosar, dar, dupa cum se vede, nici judecatorii si nici expertii numiti de ei nu tin cont de documentele primariei.
Toate aceste intrebari, precum si multe altele, sunt firesti si trebuie discutate in primul rand cu medicul psihiatru curant.
Pe de o parte, documentele postate sunt toate pana in 1953, insinuand ca dupa aceea CIA nu a mai fost interesata de fenomen, lasand totul pe seama Air Force, iar, pe de alta parte, se ignora criticile celor care cred ca agentia este si azi in fruntea campaniei de dezinformare si ridiculizare a fenomenului OZN.
Toate aceste date au fost obtinute fara hipnoza. ... - Totusi s-ar putea ca toate acestea sa nu fie literalmente adevarate.
Ca toate teoriile conspiratiei si cea cu pisicile ca spioni este extraordinar de bine construita si se bazeaza pe cateva adevaruri si pe niste ambiguitati actuale. ... Noi la Motherboard am analizat toate premizele punct cu punct.
Imaginati-va o pasta care se scurge, se acumuleaza si blocheaza toate circuitele neuronale. ... Cu tulburarile cognitive severe din cadrul unui delirium, a unei depresii severe, a unei anemii, unei deficiente de vitamina B 12, unei hipotiroidii, o tumora localizata central toate au un potential reversibil si pot mima dementa.
- procurorii mai afirma ca, in urma vizitei Dlui Tony Blair din 26 Martie am "obtinut foloase nepatrimoniale constand in imagine"/ reamintesc ca in Martie 2012 nu era campanie electorala, ca eu am candidat in Decembrie intr-un colegiu din Judetul Gorj pe care il castigasem oricum in anul 2008 si unde PSD a avut mereu un sprijin electoral consistent si ca USL se afla in toate sondajele de opinie la o distanta uriasa fata de ceilalti competitori politici;
FARCAS) Istoria timpurie a fenomenului OZN inca nu si-a epuizat toate secretele.
- Tinand cont de toate problemele mentionate mai sus, se solicita implementarea urmatoarelor masuri pe termen scurt, dar si a unora pe termen mediu si lung:
- Balansarea puternica spre optiunea Trump vine cu toate consecintele de politica interna si externa, economice, sociale si culturale care decurg din aceasta dramatica schimbare a optiunii fundamentale a Americii; ... In toate cele trei batalii a castigat categoric Trump;
- Cand F-4 s-a apropiat la 25 de mile marine de obiect, s-au deconectat toate instrumentele de masura si de comunicatii. ... Toate arata cu cata seriozitate au tratat autoritatile insolitul eveniment.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat ieri ca deputatii vor adopta pana in toamna toate actele normative cerute de Comisia Europeana pentru domeniile la care Romania are stegulete rosii sau galbene, dar mai ales pe cele privind lupta anticoruptie, chiar daca va fi nevoie de o sesiune extraordinara.
google-analytics.com