Cautare

65258 de rezultate pentru "tinerii din romania vor primii informatii corecte" (7.04 secunde)
Şi asta pentru ca, pe langa muncitorii din constructii, agricultorii, lucratorii din sectorul serviciilor, care parasesc masiv Romania ti se indreapta catre tarile mai darnice ale UE, iata ca ti specialittii economiei romanetti, cum ar fi profesorii, medicii, inginerii, programatorii, iau drumul Europei dezvoltate.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
O data cu aderarea Romaniei la UE, craiovenii vor putea munci aproape in orice tara din UE. Pentru a-si gasi mai usor un loc de munca in una din tarile membre UE, craiovenii pot accesa site-ul Eures.
Din acest an, primii romani ar putea contribui la un fond de pensii private. ... Romanii vor putea cheltui pana la 15% din venitul lunar impozabil pentru a contribui la un fond privat de pensii, daca proiectul legislativ aflat pe masa parlamentarilor va fi aprobat in forma actuala.
Acolo unde a fost cazul, materialul a fost completat cu informatii utile cititorilor.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Cine doreste sa porneasca o afacere, dar nu dispune de banii necesari, prin intermediul portalului www.resurseimm.ro, poate obtine orice informatii despre finantarea prin fonduri structurale, plus consultanta gratuita. Portalul a fost creat prin programul European Union Grants Advisor - EUGA, lansat recent in Romania.
Ministerele prin care se deruleaza fondurile UE au în Craiova organisme intermediare, de la care potentialii beneficiari pot afla mai multe informatii. Românii vor avea la dispozitie, în câteva luni, ghidurile de finantare pentru accesarea mult asteptatelor fonduri structurale nerambursabile alocate tarii noastre din bugetul UE.
Dupa cum bine cunoastem, Romania este o tara preponderent rurala, mai exact 59% din suprafata si 45,8% din populatie. ... In anul 2011, riscul de saracie si excluziune din mediul rural era de 40,3%. Nivelul de educatie din mediul rural este scazut.
Asupra acestui aspect, cei mai cunoscuti bancheri din judetul Constanta - judet cu mai multe institutii bancare chiar si decat Bucurestiul - si nu numai s-au pronuntat in exclusivitate pentru cotidianul "Replica".
E greu de crezut ca pe acest drum lung evenimentele nu sunt expuse unor modificari, fie din cauza subiectivitatii ziaristului, fie a intereselor unor persoane de care depinde soarta ziarului sau a postului TV.
, ansamblul de locuinte ieftine pentru tineri din zona Baba Novac, pentru a stabili stadiul exact al lucrarilor. ... "Almacons-ul a renuntat din cauza crizei, asa incat s-ar putea, pana la urma, sa o inlocuim cu una din Israel", a declarat edilul Constantei.
La multi ani, Romania! Programul paradei militare din Capitala: ... Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania. Manifestari cu ocazia Zilei Nationale vor fi oaganizate in toata tara.
Pentru cei permanent dispusi sa rememoreze momentele si etapele esentiale ale constituirii si consolidarii statului de drept in Romania, poate nu ati uitat ca, anul trecut, pe 3 iulie, Elena Udrea, atunci presedinte PMP, lansa un document de o importanta fundamentala atat pentru tara, cat si pentru Uniunea Europeana, americani si restul sistemului solar.
Tinerii David Lazar si Adrian Horvat nu-i pun, inca, lusitanului in pericol postul de titular. ... Lusitanul de 31 de ani nu are parte de concurenta adevarata intre buturile gorjenilor, tinerii David Lazar si Adrian Horvat fiind "necopti"
Este remarcabil ca dintre tinerii care au terminat o facultate au incredere in Biserica un procent de 83%, iar cei sub 30 de ani au incredere in Biserica in procent de 79%.
Radu Cristescu) Cred ca si cei mai mari pictori ai lumii se uita cu invidie catre maestrii culorilor din PDL. ... Pe ici si colo, cate o pata izolata de portocaliu, acel portocaliu care ne-a adus pe culmile politicii din Romania, la cei 34-35 la suta pe care i-am avut.
"Lumea secreta a pietrelor scumpe" va ofera informatii atat despre originea, clasificarea, evaluarea, prelucrarea si valoarea de piata a gemelor, cat si despre tratamente, falsuri, imitatii, pietre sintetice si metodele de identificare a acestora.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
In plus, din cate am vazut in campania electorala, e destul de independent si isi sustine punctul de vedere. ... Martin a tinut sa precizeze ca nu mai face parte din nici un partid politic si nici nu are de gand sa se mai implice in viata politica:
google-analytics.com