Cautare

65258 de rezultate pentru "tinerii din romania vor primii informatii corecte" (4.61 secunde)
Marius Diaconescu) - Continuare - Cimitirul aromanilor din Bitolia, ultimul bastion aromanesc In ciuda angajamentelor luate la Conferinta de Pace de la Bucuresti de a permite functionarea scolilor si bisericilor romanesti in teritoriul revenit ei dupa razboaiele balcanice, Serbia nu si-a respectat promisiunile, fructificand greselile diplomatiei romanesti, care nu le-a inclus in tratatul de pace, ci a acceptat doar note diplomatice fara valoare.
Conform definitiei din DEX, aceasta inseamna - Razvratire, revolta care consta in acte de violenta sau de amenintare cu forta indreptate impotriva organelor puterii de stat, ale administratiei de stat ori ale reprezentantilor acestora cu scopul de a impiedica in orice mod exercitiul liber al mandatului sau functiei lor.
In loc sa-si asume vina, autoritatea statului le cere acum firmelor sa plateasca penalitati si diferente de TVA din cauza unui calcul gresit la importurile de autoturisme second-hand.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
FARCAS) Interesul Agentiei Centrale de Informatii (CIA) a Statelor Unite in fenomenul OZN nu mai are nevoie de argumentari speciale. ... E adevarat - s-au desecretizat mai ales informatii vechi si devenite intre timp binecunoscute. Tot asa, exista si multe informatii care nu vor fi facute publice intr-un viitor previzibil.
FARCAS (Continuare) Cele de mai sus sunt informatii provenind din surse cat de cat demne de incredere. ... Nick Pope a scris, in vara anului 2015 un articol menit sa contureze portretul acestora, articol din care rezumam mai jos cateva idei.
Scopul campaniei "Venim la tine acasa!" este cresterea nivelului de infomare cu privire la necesitatea asigurarilor, Romania fiind una din tarile cu cel mai scazut grad de cuprindere in asigurare.
Nicu Parlog )- continuare - Lupta cu prejudecatile si obiceiurile alimentare proaste Acolo, in acea sala personala din Oakland, California, Jack era prezent in fiecare zi pentru a superviza exercitiile fizice dezvoltate de el insusi si de a oferi in paralel consiliere in domeniul nutritiei sportive si al alimentatiei corecte.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008).
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
FARCAS) Pe 25 iunie 2016 la Alien Cosmic Expo in Brantford Ontario, Canada, a avut loc o reuniune nationala canadiana pentru cautarea adevarului privind OZN-urile si extraterestrii, considerata cel mai important eveniment de acest gen din acest an.
Observatiile din decembrie au fost puse, de catre ufologii occidentali, pe seama unei rachete intercontinentale ICBM RS-12 Topol, lansata de rusi, de la baza Kapustin Yar, din nordul Marii Caspice, spectacolul fiind provocat de irizatiile unor nori de un tip special.
E parte din mine acea durere pe care familia mea a resimtit-o. Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
Rezum, in continuare, o parte din interesantele sale comentarii. ... Cand Antonie van Leeuwenhoek, privind prin microscop, a descoperit prima data protozoarele, se spune ca a fugit din camera strigand:
"Serviciul Roman de Informatii isi reitereaza angajamentul ferm de a continua desfasurarea anchetei interne declansata ca urmare a ultimelor evenimente si de a lua masurile care se impun la finalizarea acesteia", se arata intr-un comunicat al SRI.
Romania este lider in sud-estul Europei in domeniul agriculturii ecologice, iar la nivel mondial se pozitioneaza intre primii 15 exportatori de materii prime ecologice, a declarat astazi presedintele Asociatiei Operatorilor din Agricultura Ecologica "Bio Romania", Marian Cioceanu.
Timp de patru zile, vizitatorii vor regasi la Targul de Turism al Romaniei o impresionanta varietate de oferte de vacanta.
Pentru tinerii fermieri, sub varsta de 40 de ani, se vor acorda 50.000 de euro pentru instalare in mediul rural, conform declaratiilor oficiale ale reprezentantilor Agentiei pentru Plati, Dezvoltare Rurala si Pescuit.
300 de politicieni de buna calitate pot fi gasiti in Romania. ... Din atitudinea presedintelui trebuie sa inteleaga oamenii ca primul model este invatatura. ... Una din prioritati a fost educatia. ... Dezamagirea fata de Romania Crin Antonescu:
google-analytics.com