Cautare

115 de rezultate pentru "tincturaosul sarpelui rostopasca si marul lupului" (3.35 secunde)
Sedinta de Consiliu Local Eforie de maine se prevesteste a fi una aprinsa si, cel mai probabil, presarata cu tot felul de comentarii in stilul caragialian, deja consacrat, al consilierilor in cauza.
Primaria Craiova si SC Electrica SA Oltenia, sucursala Craiova, au intrat in aceasta luna intr-o noua disputa privind proprietatea punctelor de aprindere ale sistemului de iluminat public. ... Marul discordiei a aparut inca de la concesionarea iluminatului public catre SC LUXTEN Lighting Company SA Bucuresti.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
- 100g rosii cherry (Rosiile sunt o excelenta sursa de vitamina C si alti antioxidanti). - 100g mar rosu ( Merele pot sa asigure un aportmcrescut de vitamine si minerale benefice sanatatii organismului, cum ar fi:
Activitatea serviciului care administreaza pietele din Craiova va fi atent analizata de o echipa formata din consilieri locali si functionari publici, dupa ce oficialii din Banie au semnalat mai multe nereguli in cadrul acestuia.
Denumirea prescurtata a Regiei Autonome Judetene de Apa (RAJA) are toate sansele sa devina marca inregistrata, dupa ce consilierii judeteni au aprobat ieri ca viitoarea societate pe actiuni care va inlocui actuala Regie sa se denumeasca, pur si simplu, SC RAJA SA.
Deputatul Marian Jean Marinescu si edilul Craiovei, Antonie Solomon, au intrat din nou in conflict. ... Responsabilitatea in absorbtia fondurilor structurale este a autoritatilor locale si a romanilor.
Aplicarea legilor proprietatii a bagat din nou zazania intre primarul Antonie Solomon si prefectul Nicolae Giugea.
De data aceasta marul discordiei a fost titlul de principal partid de opozitie.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Motiv pentru care, ieri dimineata, ministrul Cristian David a organizat o videoconferinta, la care i-a "invitat" pe toti cei responsabili sa vegheze asupra ordinii si corectitudinii alegerilor locale.
Pesedistii doljeni trebuie sa decida, la sfarsitul acestei saptamani, daca respecta protocolul coalitiei si il aplica la nivelul judetului ori raman aliati ai liberalilor. ... În Dolj, organismul comun cuprinde cinci pedelisti si cinci pesedisti.
Lista candidatilor la europarlamentare a devenit marul discordiei in sanul multor partide politice. Astfel, multi dintre politicieni cu greutate ai partidelor parlamentare s-au declarat nemultumiti de locul ocupat pe respectivele liste, printre defavorizati numarandu-se si Adrian Cioroianu, fostul ministru de Externe in cabinetul Tariceanu.
Deputatii PSD si cei ai PD-L s-au certat pe tema prezentei ministrului Radu Berceanu (foto) in plenul Camerei, la dezbaterea unei OUG emise de Guvernul Tariceanu, lucrarile fiind sistate dupa ce presedintele Camerei, Roberta Anastase, a decis, fara a supune la vot, retrimiterea la comisie a proiectului.
Terenurile din curtea Spitalului Municipal Mangalia, care au fost vandute la licitatie in 2005, au redevenit marul discordiei dintre fosta si actuala administratie publica locala, dupa ce reprezentantii Ministerului Sanatatii s-au gandit ieri sa demareze un control amanuntit pentru a verifica situatia loturilor si a vilelor construite aici.
Ministrul de externe al Romaniei, Cristian Diaconescu, intreprinde de luni o vizita de patru zile in China, tara cu care Romania isi doreste incheierea unor parteneriate puternice pe plan economic si reducerea deficitului comercial.
PSD se afla intr-un real pericol de sciziune datorita prapastiei create intre "clica lui Mircea Geoana" si filialele din teritoriu, gratie "lasitatii generalizate" care este omiprezenta in partid dar, nu in ultimul rand, si din pricina edilului Marian Vanghelie, care a ajuns sa pozeze in purtator de cuvant al formatiunii, sustine fostul strateg al pesedistilor, clujeanul Vasile Dancu, instrainat acum de PSD.
Este semnificativ faptul ca propunerea PSD si PNL de asumare nominala a votului a fost respinsa de aceeasi coalitie portocalie, probabil din dorinta de a ascunde in spatele anonimatului noua lovitura data pensionarilor. ... Aceasta este o noua dovada a ceea ce am afirmat si cu alte ocazii:
Comentatori cu seismograf politic sensibil ca Mircea Cartarescu au simtit si ei vibratia.
Nu m-ar mira ca inregistrarea video a operatiunii militare sa fie data si ea publicitatii.
google-analytics.com