Cautare

115 de rezultate pentru "tincturaosul sarpelui rostopasca si marul lupului" (4.26 secunde)
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Initialele denumirilor celor doua aliante participante la alegeri, prima de factura electorala, Uniunea Nationala PSD+PUR, iar cealalta politica - Alianta "Dreptate si Adevar" PNL-PD, au devenit surse de inspiratie pentru liderii acestora, care inventeaza tot felul de cuvinte batjocoritoare unii la adresa celorlalti.
O mare parte a sefilor de institutii care au participat ieri la videodonferinta au primit fluturase electorale cu sigla "PSD^PUR " si chipul premierului Adrian Nastase.
Traian Basescu, candidatul la Presedintie al Aliantei D.A., considera ca doar o confruntare intre el si Adrian Nastase este utila electoratului, dar ca acest lucru nu-i convine acestuia. ... la Presedintia Romaniei, a efectuat sambata un turneu electoral in Craiova si Slatina.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Tudor Mohora, si-a aratat surprinderea fata de lipsa de vizibilitate a Opozitiei in discutarea bugetului de stat pentru 2005 si a bugetului asigurarilor sociale.
György Frunda, unul dintre liderii UDMR care a fost prezent la dezbateri, considera ca dreptul de decizie este in mana poporului ungar si nu a guvernului, electoratul fiind invitat sa se pronunte la referendumul programat pentru 5 decembrie.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, s-a aflat, sambata si duminica, in turneu eletoral prin judetele Vrancea si Constanta. ... "Am avut la un moment dat 97 kg, dar recunosc ca atinsesem si greutatea de 101 kg.
Cum Constitutia - rusinata toata ca nu este bagata de nimeni in seama - tace malc, opozitia a cerut BEC sa interzica Uniunii PSD+PUR afisarea posterelor cu Iliescu zambind alaturi de sigla si sloganurile electorale ale partidului de guvernamant si sa nu mai permita difuzarea, pe posturile radio-tv, a materialelor electorale in care apare acelasi Iliescu.
Potrivit purtatorului de cuvant al Camerei, Titu Ghiorghiof, atributiile ANC ar putea fi preluate de Ministerul Finantelor, de Ministerul Mediului si de Ministerul Agriculturii.
Vicepresedintele Senatului, Radu Berceanu, a declarat insa ca Sava a organizat el insusi concursul pentru actualul sau post de sef de serviciu pentru asigurarea lucrarilor Senatului, s-a prezentat singur la acest concurs si l-a castigat.
Conform legii anticoruptie din 2003 si a modificarilor ulterioare, orice ales trebuie sa isi declare averea la 15 zile dupa validarea mandatului, iar cei mai multi dintre demnitarii de rang judetean nu au facut acest lucru.
Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Fondul va fi folosit pentru elaborarea si implementarea unui sistem credibil si eficient de monitorizare si control al aplicarii acquisului comunitar. Se va realiza un sistem integrat de management al fluxului de documente, precum si un program de perfectionare in domeniul relatiilor parlamentare externe.
Prima formatiune politica scoasa din urna de judecatorul Emil Ghergut, presedintele BEC, a fost Partidul Romania Mare, care va ocupa astfel prima pozitie pe buletinul de vot pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI, condusa de deputatul PSD, ar putea supraveghea si controla inca doua servicii de informatii pe langa cel condus de Radu Timofte: Serviciul de Protectie si Paza (SPP) si Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).
Conferinta judeteana de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Satu Mare a Partidului Social Democrat a avut loc ieri in sala mare de sedinte a Palatului Administrativ in prezenta vicepresedintilor PSD Ioan Mircea Pascu si Valer Dorneanu, a deputatei Mihaela Rusu si senatorului Sever Ster, ajuns in sala de sedinte doar pe ultima suta de metri.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil. Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Din Comisia pentru statut, alcatuita din 13 persoane, fac parte, intre altii, vicepresedintii PD Vasile Blaga, Ioan Oltean, Radu Berceanu, Cezar Preda si Ioan Onisei, precum si deputatii Augustin Zegrean si Daniel Buda.
google-analytics.com