Cautare

339 de rezultate pentru "televiziuni" (2.68 secunde)
- acordarea de licente in vrac, nu numai pentru televiziuni private, ci si pentru edificarea a nu putine noi institute si universitati private ce urmau, pana la urma, sa destabilizeze binisor si chiar sa creeze forme de inflatie joasa in aria unor licentiati ad-hoc si a diplomelor de orice fel.
"Aceste lucruri nu plac celor care au ramas in cliseul securitatii, pentru ca altfel nu ar mai avea ce sa puna pe prima pagina sau nu i-ar mai chema nimeni la televiziuni sa spuna securitate in loc de SRI".
"Aceste lucruri nu plac celor care au ramas in cliseul securitatii, pentru ca altfel nu ar mai avea ce sa puna pe prima pagina sau nu i-ar mai chema nimeni la televiziuni sa spuna securitate in loc de SRI".
Parlamentarii, interesati de presa si administratie In afara de invatamantul turcilor, parlamentarii romani s-au aratat interesati si de presa turca si au vizitat sediul unei televiziuni private, importante in Istanbul si pe teritoriul Turciei, precum si redactia ziarului "Zaman" (in traducere "Timpul"), cotat ca fiind al doilea cotidian din tara.
Nebunia transmisa la televiziuni in direct se bazeaza pe cateva elemente: PNL are probleme, PNL scade in sondaje, in PNL este ingradita libertatea la exprimare...
Potrivit CNN-Turk, tatal tanarului a fost cel care a telefonat politiei pentru a anunta ca persoana care apare in imaginile difuzate de televiziuni este fiul sau.
Presedintele Traian Basescu a acordat, ieri seara, primul sau interviu unei televiziuni, dupa referendum. Cu aceasta ocazie, Basescu a afirmat ca "Tariceanu este departe de fi un adversar".
Dar aceasta firma ia energie cu 31 de euro pe MW, in timp ce alte firme iau cu 20 de euro pe MW. Dar de ei nu mai vorbeste nimeni, pentru ca au ziare si televiziuni", a spus Berceanu.
"Resping cu fermitate campania de linsaj mediatic, de minciuni si de manipulare a realitatii, la care participa unele publicatii si televiziuni, realizatori si jurnalisti, dar, ceea ce este si mai grav, persoane din Parchetele Militare, campanie care are drept obiectiv denigrarea mea atat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989, cat si cu acelea din 13-15 iunie 1990", declara Ion Iliescu in scrisoarea deschisa.
"Resping cu fermitate campania de linsaj mediatic, de minciuni si de manipulare a realitatii, la care participa unele publicatii si televiziuni, realizatori si jurnalisti, dar, ceea ce este si mai grav, persoane din Parchetele Militare, campanie care are drept obiectiv denigrarea mea atat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989, cat si cu acelea din 13-15 iunie 1990", sustine Ion Iliescu in scrisoarea deschisa.
Este pentru a doua oara cand presedintele tensioneaza astfel relatia cu angajatele de la grupul de televiziuni Antena, dupa ce in mai folosise apelativul "pasarica" intr-un dialog cu o alta jurnalista a trustului si o calificase ulterior drept "tiganca imputita".
"Victimele Mineriadelor suporta in continuare tergiversarea solutionarii dosarelor "Mineriadei iunie 1990" si, de 17 ani, sunt marginalizate, inclusiv de catre televiziuni, care le ignora", se precizeaza in documentul citat, in care asociatia critica si modul in care presa il prezinta pe Cozma:
Ramane de vazut de unde are insa bani sa tot mearga pe la televiziuni sa spuna tot felul de chestii...".
In ceea ce priveste emisiunile de dezbateri de la televiziuni, cele mai mediatizate personalitati au fost: Cristian Diaconescu (PSD) - 21 de prezente, Marian Oprea (PNG-CD) - 17 prezente si Lucian Bolcas (PRM) si Petre Roman (FD) - cate 15 prezente.
Dupa ce cameramani ai unor televiziuni au inceput sa filmeze, la intrarea A2 a venit colonelul SPP Adrian Nica, comandantul obiectivului, care s-a asezat in fata inscriptiei pentru a nu mai putea fi vazuta si le-a cerut jurnalistilor sa nu il filmeze.
Dupa o seara furtunoasa, intr-o confruntare electorala in platourile unei televiziuni pe care a parasit-o pentru ca l-a suparat un contracandidat, Radu Mazare si-a vazut ieri de programul de campanie:
unirea tuturor fortelor politice in jurul acestui obiectiv, a bararii PD-L-ului", a declarat Iliescu, imediat dupa anuntarea rezultatelor estimative ale votului prin cateva sondaje comandate de televiziuni.
O echipa a unei televiziuni locale din Galati a fost agresata in Ghidigeni. Mai multi indivizi au smuls cablul de la microfonul reporterului si au avariat camera de filmat, iar soferul echipei de televiziune a fost lovit cu pumnii in fata.
In plus, prin faptul ca Stolojan nu va avea calitatea de candidat in alegeri, el va putea reprezenta PD-L la televiziuni, inclusiv in emisiuni care nu au caracter strict electoral.
Seful statului a fost urmat in topul aparitiilor la stirile difuzate de televiziuni de Gigi Becali (PNG-CD), cu 48 de apariti TV.
google-analytics.com