Cautare

262 de rezultate pentru "teleorman" (5.78 secunde)
Sau noi aveam un drum bine stabilit cu ani in urma si deodata vine un taran din Teleorman care acumuleaza brusc multa putere si are tupeul sa spuna ca nu e de acord?
Situat intr-o regiune cu un potential economic deosebit de ridicat, terminalul BRM Alexandria va fi administrat in parteneriat cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Teleorman.
Presedintele acestui „front“, pesedistul Liviu Dragnea, din Teleorman, a emis recent un comunicat in care critica actuala Coalitie de Guvernare si, indeosebi, Alianta D.A.
SRL-ul s-a mutat în Alexandria Potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului, SC BEST Recuperare Creante SRL s-a mutat recent din Bucuresti în Alexandria, fiind înregistrata în judetul Teleorman pe 12.11.2008.
Este vorba despre notarii din Bucuresti si judetele Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman. Astfel, potrivit Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, vor fi reduse valorile orientative imobiliare cuprinse in Ghidul privind valorile orientative ale proprietatilor imobiliare - 2010.
Controalele au fost efectuate de inspectorii din cadrul DRAOV si al directiilor si birourilor subordonate, verificarile vizand respectarea reglementarilor legale si vamale in vigoare de catre persoane fizice si juridice. Controalele au fost efectuate pe raza judetelor Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Arges si Teleorman.
In orasul Mioveni (Arges) si in comunele Corbu (Constanta), Madaras (Harghita), Poiana Blenchii (Salaj), Piatra (Teleorman), Remeti (Maramures) si Vladesti (Valcea), vor fi organizate alegeri pentru functia de primar.
xxx Alte istorii stranii ne-au venit de la Ion Nutu, fost primar al orasului Rosiorii de Vede (judetul Teleorman), care este si membru ASFAN.
Hainele pe care le aducem la acest targ traditional sunt din Banat, Mehedinti, Teleorman si Dolj. Mergem prin satele romanesti si cautam obiecte de vestimentatie vechi, pe care le cumparam si reconditionam:
Tiberiu-Ovidiu Musetescu (PSD) conduce in topul celor mai absenti parlamentari, fapt care, conform reprezentantilor IPP, a starnit reactii puternice in filiala Teleorman a partidului.
S-a nascut la 16 iunie 1951 in localitatea Lisa din judetul Teleorman. A decis sa urmeze cursurile facultatii de fizica.
Cele 4 mandate de primari sunt in orasul Mioveni (Arges) si in comunele Poiana Blenchii (Salaj), Vladesti (Valcea) si Piatra (Teleorman).
Cristian Diaconescu (fost ministru al Justitiei) si Iulian Popa (PSD Sector 1) vor candida pentru functia de vicepresedinte pe domeniul politica internationala si relatia cu comunitatile romanesti. Liviu Dragnea, presedintele PSD Teleorman, nu are contracandidat pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Reforma statului si descentralizare.
Corin Lunganu (Teleorman). Blonda din PD Elena Udrea si-a inceput sambata discursul in fata reprezentantilor CNC al PD cu formula:
Acestia sint Catalin Marinescu (sef la Inspectoratul general pentru comunicatii, candidat din partea Ialomitei), Corin Lunganu (vicepresedinte AVAS, Teleorman) si Dumitru Moinescu (Constanta).
La rândul lui, presedintele PD Teleorman a declarat ca va participa la miting alaturi de un numar mare de membri, dar a negat ca a deplasarea a fost organizata de partid.
La rândul lui, presedintele PD Teleorman a declarat ca va participa la miting alaturi de un numar mare de membri, dar a negat ca a deplasarea a fost organizata de partid.
Gusa a mai sustinut ca primarul Capitalei a fost, totodata, implicat in afacerile "Petrom-Teleorman" sau "Apartamentul". Radu Berceanu, sustine Gusa, a fost implicat - cand a fost ministru in guvernarea 1996-2000 - in afacerea "China".
Din cele cinci judeþe ale Olteniei, dar si din Giurgiu, Argeº, Caraº- Severin, Hundeoare, Teleorman ºi Dâmboviþa, oamenii au scandat minute în ºir numele preºedintelui suspendat, agitând pancarte pe care erau scrise sloganuri pro-Bãsescu ºi împotriva parlamentarilor.
Urmare a semnarii declaratiei, Constantin Amariei si Teodor Nitulescu fusesera exclusi la sfarsitul saptamanii trecute din PSD, printr-o hotarare cu unanimitate de voturi a Biroului Permanent Judetean al PSD Teleorman.
google-analytics.com