Cautare

634 de rezultate pentru "targ" (3.36 secunde)
Urmatorul targ la care ii veti intalni pe cei doi soti va fi in luna iulie, la Muzeul National de Geologie.
Urmatorul targ de cristale va fi intre 26 iulie - 4 august 2013.
Am facut gratuit la Sala Dalles, in cadrul acestui targ, machiaje cu tematica asiatica, intre orele 10.00 - 16.00.
Inca o ratare Socoteala de acasa nu se potriveste insa cu cea din targ. Deputatii au ratat ieri o noua sedinta de dezbatere a legii privind Statutul minoritatilor nationale, din cauza lipsei de cvorum necesar demararii lucrarilor.
Urmatorul targ la care va fi prezent Andrei Costin Victor va fi de Florii, la Muzeul National de Geologie. De ceva vreme, Andrei Costin Victor corecteaza revista "Cristale si pietre" de la De Agostini (ajunsa acum la numarul 85).
La acest targ s-au cautat mai mult cele traditionale si cele cu crucea pascala", a spus Maria Pop din Suceava, care va fi prezenta incepand de maine pana sambata inclusiv la targul de la MTR.
Vrem sa organizam la noi un targ lunar, permanent cu produse romanesti si sa readucem imaginea agrara si rurala din perioada interbelica", ne-a spus Gheorghe Petre, directorul Muzeului Agriculturii Slobozia.
La acest targ au participat, alaturi de romani, si francezi, englezi, ucrainieni si polonezi. Laa standul meu, vizitatorii au putut gasi si achizitiona:
Mama mea, Aneta Bauer, ma ajuta sa le lucrez. Nu mi le-a pus in mana, totul a fost din placere! La standul meu din cadrul acestui targ gasiti:
Intrarea este libera la targ, fiind deschis intre orele 10.00 - 20.00.
Nicoleta Simona Vaduva participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. "Am venit cu noutati la acest targ:
Catalina Silea, director al firmei PAPYFASHION, participa in acest week-end cu haine superbe pe care le puteti achizitiona de la standul ei (A06), din cadrul TIBCO, in Pavilionul 1 din Romexpov "Este primul targ la care participam.
In plus, in cadrul festivalului se vor gasi mai multe atractii precum un targ de viniluri, un barber shop si altele.
La acest targ am adus si obiecte din argint vechi, de la branduri vechi, iar ca stiluri rococo, art deco.
In general, pictez ceea ce imi place si le aduc la targ pentru a e bucura de ele si alti oameni.
Perioada de pandemie ne-a afectat, pentru ca nu s-au mai tinut targuri. Acesta este primul targ dupa perioada de pandemie, ne-a spus Stela Nedelea.
Zvonuri cu "miros" de "garda veche" a PSD Constanta au inceput sa circule din ce in ce mai insistent prin targ, insa, din punctul de vedere al presedintelui organizatiei, Radu Mazare, acestea sunt nimic altceva decat...
Viorel Marian a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
Il gasiti si astazi, de unde puteti cumpara genti deosebite, lucrate manual de acest mester marochiner, iar intrarea la targ pentru adulti costa 8 RON.
Acesta a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
google-analytics.com