Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (2.84 secunde)
Romania este lider in sud-estul Europei in domeniul agriculturii ecologice, iar la nivel mondial se pozitioneaza intre primii 15 exportatori de materii prime ecologice, a declarat astazi presedintele Asociatiei Operatorilor din Agricultura Ecologica "Bio Romania", Marian Cioceanu.
Agricultorii ecologici din Romania sunt interesati sa patrunda pe piata americana, insa sustin ca au nevoie de sprijin financiar pentru majorarea productiei, astfel incat sa faca fata cererii din Statele Unite ale Americii, a declarat, luni, presedintele FNAE, Ion Toncea.
Agricultura va aduce profit fermierilor romani din 2007 numai daca acestia vor investi in sectoare sustinute in Uniunea Europeana, competitive si cu potential de valorificare "Producatorii agricoli trebuie sa se orienteze din 2007 pe structuri de culturi competitive adaptate la sistemul european si cel national de plati si care pot asigura cotele negociate cu UE", a declarat Elena Tatomir, director in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Pentru ca zeci de producatori din toata tara si-au dat întâlnire la Craiova, gama de produse cu pret accesibil este din ce în ce mai variata.Zeci de articole de îmbracaminte si încaltaminte care le-au facut craiovenilor cu ochiul toata vara din vitrinele aranjate dupa moda occidentala au devenit din august accesibile oricarui buzunar.
Miercuri, 22 noiembrie, se desfasoara la Hotelul Athenee Palace Hilton evenimentul cu titlul Degusta Italia organizat de ICE-Agentia Italiana pentru Comert Exterior - Biroul din Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei. Peste 80 de societati, importatori, distribuitori, buyeri din marile lanturi de vanzare retail, Ho.Re.Ca.
Agricultorii din sectorul agriculturii ecologice vor fi obligati sa se inregistreze pana la l1 iunie a fiecarui an la Ministerul Agriculturii, potrivit unui ordin al ministrului de resort, citat de Mediafax. Ordinul se refera la toti operatorii din domeniu, respectiv producatorii, importatorii, distribuitorii sau cei care depoziteaza produse ecologice.
Preturile produselor ecologice din Romania sunt de 3-4 ori mai mari decat ar trebui. Tara noastra are capacitatea de a produce materie prima pentru alimente ecologice, insa lipsa procesatorilor ii obliga pe comercianti sa le importe la preturi mult mai mari.
Israel este o tara, care in 63 de ani de existenta a reusit sa se pozitioneze pe harta ca trend setter (impunerea unei linii de conduita, de moda, de idei; aceasta expresie este asociata cu ideea de modernism si actualitate).
Ministerul Mediului a primit o singura solicitare de acordare a etichetei ecologice, cauza acestei situatii fiind dezinteresul cetatenilor pentru acest gen de produse, fapt care reflecta mentalitatea romanilor, a declarat ministrul Mediului, Attila Korodi.
Oficiul National pentru Produse Traditionale si Ecologice ar putea deveni functional la sfarsitul lunii viitoare, a anuntat ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos.
Pana in anul 2009, normativele Uniunii Europene impun tarii noastre sa atinga procentajului de 8% din consumul national de energie provenit din surse energetice neconventionale - asa numitele energii curate sau ecologice. Pe de alta parte, in anul 2007, judetul Constanta va furniza Sistemului Energetic National cca.
Senatul a adoptat Ordonanta de urgenta privind infiintarea, organizarea si functionarea Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, al carui rol este de a asigura promovarea in tara si in strainatate a produselor traditionale si care va avea sediul in Brasov.
Sase dosare pentru subventia in agricultura ecologica au fost depuse la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA). ... Toate suprafetele pentru care au fost solicitate subventii indeplineasca aceasta cerinta", a subliniat Ioan Serediuc, purtator de cuvant in cadrul APIA.
Semnalele pe care dezvoltatorii le-au tras, legate de atingerea unui minim istoric al preturilor si de eventualele schimbari in piata care pot aparea de anul viitor, au adus in ultimul targ imobiliar al anului acea categorie de cumparatori care astepta cea mai buna perioada sa-si cumpere locuinta.
Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, va avea de anul acesta si editie de vara. ... Iubitorii de lectura vor putea sa aleaga cele mai frumoase carti pentru copii la preturi reduse cu pana la 35%, softuri educationale si e-readere.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza Targ de Buna Vestire" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 20 â€" 22 martie 2015.
Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti (Autor: Catalin Nae) Luminitele de Craciun in Bucuresti se vor aprinde in seara zilei de 30 noiembrie, a anuntat Primaria Capitalei, care a publicat programul Targului de Craciun 2019 din Bucuresti.
Calitatea serviciilor turistice romanesti lasa de dorit. ... Nici la agricultura ecologica nu stam bine, desi, in opinia presedintelui Traian Basescu, Romania are cel mai mare potential din Europa de a avea astfel de produse.
Companiile care vor sa solicite etichetarea ecologica a produselor proprii sau a serviciilor pe care le presteaza trebuie sa achite echivalentul a 300 euro plus costurile de testare a acestora.
Targul National al Mierii se deschide vineri pe platforma apicola Baneasa Cea de-a XIX-a editie a Targului National al Mierii se desfasoara in perioada 14 - 16 septembrie 2018 pe platforma apicola Baneasa.
google-analytics.com