Cautare

881 de rezultate pentru "stop violenta olimp" (3.05 secunde)
Cert este ca motivul odioasei fapte poate si trebuie sa fie cautat mult mai adanc, in valul de violenta care a pus stapanire pe Romania ultimilor ani.
Recentul scandal din cartierul bucurestean Ferentari este o noua dovada ca in Romania s-a acumulat, treptat, un capital de violenta considerabil. ... In ciuda a ceea ce ne place sa credem despre noi, Romania este o tara in care vezi violenta mustind in aproape orice manifestare sociala.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
"Faptul ca temperatura generala a colegi nostre era de 18, deci nu temperatura pielii, in conditiile de acolo, arata ca, probabil, studenta a fost intr-un stop cardiac foarte prelungit si de acolo a coborat temperatura. Nu era in stop cardiac din cauza hipotermiei.
Stop violentei domestice in Romania! ... Din pacate, in ultimul deceniu, violenta domestica a devenit un fenomen social in crestere in tara noastra, iar statisticile arata ca in Romania aproximativ 70% din cazuri se rasfrang asupra femeilor.
Conform definitiei din DEX, aceasta inseamna - Razvratire, revolta care consta in acte de violenta sau de amenintare cu forta indreptate impotriva organelor puterii de stat, ale administratiei de stat ori ale reprezentantilor acestora cu scopul de a impiedica in orice mod exercitiul liber al mandatului sau functiei lor.
Legea prevede minimum 6 luni de inchisoare si o amenda de 845 de euro pentru toate persoanele care se fac vinovate de acte de violenta impotriva femeilor sau copiilor, alti membri ai familiei sau angajati. "Violenta impotriva femeilor nu era considerata o crima in societatea noastra.
a gazduit ieri simpozionul judetean "Violenta domestica poate fi oprita", organizat de Departamentul pentru Egalitate de Sanse si Familie si de femeile social-democrate din judet cu prilejul "Zilei internationale pentru eliminarea violentei impotriva femeii".
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat.
Si, ceea ce mi se pare cel mai grav, este faptul ca se introduce violenta in viata politica. ... Legionarii au folosit violenta, inclusiv asasinatul, atat in perioada de afirmare, cat si in scurta perioada cat s-au aflat la guvernare. ... De fapt, a si facut-o, sustinand manifestatiile si violenta.
Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu. ... - Oricat de enervant ar fi Barbu, antipatic, dezgustator si insuportabil, recursul la violenta e inacceptabil.
De la 1 iunie, televiziunile vor putea difuza reality show-uri cu scene de violenta fizica, limbaj obscen sau conotatie sexuala numai intre orele 23.
Violenta indreptata asupra femeilor este un flagel impotriva caruia trebuie sa luptam cu hotarare si in Romania, si in Marea Britanie, si in Afganistan, India, Nigeria sau oriunde altundeva in lume.
Este cunoscut acest pericol generat de vremurile incerte, ca o clasa de mijloc fragila sa devina violenta cu toti cei mai slabi, e un reflex greu de controlat fara educatie politica solida.
In cadrul Conferintei Mondiale a Drepturilor Omului de la Viena (1993), ca rezultat al campaniei intinse pe mai multi ani (Drepturile femeii sunt drepturi ale omului), miscarea pentru drepturile femeii a reusit sa aduca subiectul violenta pe agenda evenimentului.
E inacceptabil sa incurajam in acest hal violenta si toleranta fata de violenta intr-o tara in care femeile mor batute de partenerii lor.) Sincer, eu credeam ca doar oamenii aia putin educati, care traiesc izolati si nu stiu sa citeasca mai pot vedea bataia ca fiind normala.
Uitam ca de fapt gesturile sunt cele care fac diferenta, civilizarea populatiei putandu-se realiza nu doar cu pulanul in tribunele ce asista la o competitie sportiva, pe motiv ca acolo violenta fizica si verbala ajunge la apogeul nesimtirii.
De ce cetatenii din Olimp platesc transportul dublu fata de cei din Mangalia, cu toate ca sunt cetateni ai municipiului Mangalia?
La cativa kilometri departare, la Olimp, incepe sa apara discrepanta - plajele sunt precum un mozaic: ... In plus, salvamarii sunt la postul lor, mai ales ca Olimp-ul este una dintre zonele cu cel mai ridicat risc de inec, din cauza curentilor marini foarte puternici.
11 aprilie 2007, Gabriel Batranu, de 32 de ani, din Bucuresti se afla in excursie cu autocarul in Grecia, in apropierea muntelui Olimp.
google-analytics.com