Cautare

54296 de rezultate pentru "stirile pro tv iasi 31 mai 2010 video" (6.76 secunde)
Romania, prinsa tot mai strans in clestele Rusiei: Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori: ... Lideri pro-rusi au si Cehia si Slovacia.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Terapie cu jocurile video. Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
In general, votul moldovenilor a fost interpretat ca o victorie a partidelor pro-europene, iar liderii acestor partide au primit felicitari din Romania, dar si din majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.
Pro si contra: ... Pokemon este o franciza japoneza controlata de The Pokemon Company, o colaborare intre firmele japoneze de jocuri video Nintendo, Game Freak si Creatures. Franciza a fost creata in 1995, sub forma unor jocuri video pentru Game Boy, o consola video portabila fabricata de Nintendo.
"Dupa atatia ani in care m-am aflat in fata camerelor de luat vederi si am realizat emisiuni si proiecte foarte importante pentru mine la Pro TV, am considerat ca a sosit momentul sa dau curs unei noi provocari, in domeniul managementului de televiziune.Toti anii petrecuti in Pro TV au insemnat si vor insemna enorm, iar aceasta despartire inseamna pastrarea unei afectiuni si a unei prietenii reciproce.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: ... Sunt convins ca respectul de sine ne va duce la situatia de a fi respectat in Europa." In jurul orei 10:00, presedintele Traian Basescu a sosit la Iasi.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
Proiectul de lege privind "Dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi", adoptat de Senat in termen de urgenta, este blocat de doua saptamani pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din cauza protestului deputatilor PSD si PNL care refuza sa participe la lucrarile acestei Camere pana nu este inlocuita Roberta Anastase.
Pe plan local, valoarea pietei de jocuri pentru PC si console nu a depasit anul trecut zece milioane de euro, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International, dar a apreciat ca piata este în curs de dezvoltare si cunoaste un anumit ritm de crestere.„Piata locala a jocurilor se afla, deocamdata, în dezvoltare, dar cunoaste un trend ascendent, pe masura ce românii devin din ce în ce mai interesati de produsele dedicate activitatilor de fun&leisure în general.
O noua expozitie, numita "Game On", care prezinta istoria jocurilor video, a fost inaugurata, la sfarsitul saptamanii trecute, la Muzeul de Stiinta din Londra, sub semnul unei dileme: "Este industria cu cea mai rapida dezvoltare in divertisment o binecuvantare sau un blestem?".
Unii mai mult, altii mai putin, dupa cum ne-a dus capul si ne-a ajutat priceperea.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: ... Revista a ramas in proprietatea lui Adrian Sarbu atunci cand acesta s-a rupt de Grupul PRO si de CME, in august 2013.
Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana. ... Titlul de Capitala Europeana a Culturii este unul conferit de Parlamentul European unui oras sau mai multora pentru un an, fiind de fapt parte a unui program amplu la nivel european care se desfasoara din 1985.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cristian Pirvulescu, SNSPA, presedinte Pro Democratia;
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
Bucurati-va ca mai pot sa va vorbesc, sa va povestesc despre mine si colegi (Autor: Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Fetele au evoluat multumitor si asteptam sa jucam la fel si in partida urmatoare, cu Neptun Constanta, echipa mult mai buna, pe care o stim foarte bine, deoarece ne-am intalnit de doua ori in acest sezon", a declarat ieri antrenorul Bogdan Burcea. ... Au mai intrat:
google-analytics.com