Cautare

54246 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 5313 mai 2010 video un baiat inecat in mures" (6.67 secunde)
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Fictiune am scris poemul pierdut in vis / am avut femeia desenata la scoala de arta / am renuntat la cuvinte / construiesc din nou un biet castel de nisip. ... // bai, fictiune nenorocita / dai si tu, macar azi, un pahar de vin?
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
3D, noua moda la televizoare Romanii dornici sa fie in pas cu cele mai moderne tendinte aleg sa-si cumpere televizoare 3D, profitand de ofertele de pe piata. Romanii cumpara tot mai multe televizoare 3D pentru a fi in ton cu ultimele cuceriri tehnologice.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
46,7% "Adevarul" a calculat dinamica promovabilitatii de la Bacalaureat in ultimii patru ani astfel incat sa ocoleasca manipularea la care au recurs autoritatile scolare pentru a-si ameliora statisticile Descurajarea elevilor de a participa la Bacalaureat, pentru ca inspectoratele scolare sa iasa bine in statistici, este una dintre explicatiile pentru care, oficial, rezultatele examenului de maturitate arata anul acesta ceva mai bine decat in ultimii doi ani.
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
De-a lungul activitatii sale profesionale, a constatat ca ingrijirea dentara este parazitata de foarte multa prejudecati larg raspandite in randul pacientilor. - Cea mai frecventa prejudecata este: ... Nimic mai fals!
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Cum a reusit laboratorul foto Pro Maestro sa se impuna pe piata in mai putin de un an de la lansare, ne-a spus chiar unul dintre asociatii firmei.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
Imagini NASA si viata in Galaxie (Autor: ... FARCAS) Teoreticienii conspiratiei sunt convinsi ca NASA musamalizeaza dovezile vizitelor si ale prezentei extraterestre pe planeta noastra si in jurul ei.
Mai sperati intr-o noua "uneperizare", domnule Basescu?
google-analytics.com