Cautare

7225 de rezultate pentru "stirile antena 1 pitesti ora 20" (2.91 secunde)
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 si Pro TV.
Antena 3 : ... Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos. ... S-a auzit un zgomot puternic, insotit de o izbucnire de lumina, si antena a cazut la pamant.
Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar. ... Totusi, felul in care s-a a€žexteriorizata€œ regizorul in cadrul dezbaterii de la Antena 1 ne pune in garda asupra scopului pentru care a fost realizata aceasta pelicula.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Cine a urmarit evenimentul, vinerea, la ora 11? Transmis, oricum, doar de TVR INFO vreo ora si de Antena 3, mai putin - ca doar n-a devenit televiziune de adormit audienta. ... Nu doar ora, data si momentul.
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Astazi vor fi inaugurati primi 18 kilometri ai drumului expres Craiova-Pitesti, fiind vorba de centura ocolitoare a municipiului Bals. In trecut, tranzitarea orasului Bals se realiza si intr-o ora, desi era vorba de parcurgerea a doar cativa kilometri.
Acesta este motivul pentru care va avea loc ZIUA PORTILOR DESCHISE la Fabrica de Magiun Topoloveni, pe 12 septembrie, la ora 12.00, ocazie cu care cei care vor participa vor fi printre primii degustatori ai primei sarje de Magiun de Topoloveni BIO, produsa integral din prune proaspete certificate BIO.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Liga 1, etapa a 7-a: Program si televizari Liga 1 revine dupa trei saptamani de pauza cu etapa a VII-a care se va desfasura ȋn perioada 13 septembrie si 16 septembrie. Liga 1, etapa a 7-a:
Defectiunea a durat de miercuri 13 martie 2019, de la ora 18:30 pana spre dimineata zilei de joi 14 martie 2019 Platformele Facebook si Instagram, doua dintre cele mai populare retele de socializare din lume, nu au functionat la parametri normali, miercuri,13 martie 2019, in diverse parti ale lumii, cele mai recente update-uri inregistrandu-se la ora Romaniei 18:30.
Astfel, spectacolul programat pentru ora 20.00 va fi in curand sold-out.
Sala CINEMA 2D/3D - Miercuri, 16 mai, ora 08.30: ... Anda Calugareanu, Mihai Constantinescu, Alexandrina Halic, Dem Radulescu - Miercuri, 16 mai, ora 11.00: ... Draga Olteanu-Matei, Angela Similea, Florin Piersic, Ion Lucian - Miercuri, 16 mai, ora 13.00:
Sambata - 11.08.2019 â€" ora 20.30, in parcul Dumbrava. De la ora 21.00 vor urca pe scena ansamluri din Romania, Bulgaria, Gerogia, Israel, Serbia si Slovacia.
Dupa ce a fost aclamata pe scenele lirice din Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Cehia, Rusia, Turcia, Coreea de Sud, soprana Irina Baiant se pregateste cu emotie pentru concertul pe care il va sustine la Bucuresti, luni, 31 august, incepand cu ora 20:30.
google-analytics.com