Cautare

770 de rezultate pentru "stiri maramureshey1" (2.79 secunde)
In dreapta eternul televizor, pe un canal de stiri. Stiri, stiri, stiri. In rest, splendoarea locului. De care s-au bucurat la rand toti alesii supremi.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor.
Potrivit lui Stelian Tanase, postul de stiri Realitatea TV va fi repozitionat de la inceputul anului 2011, astfel incat sa-si clarifice "regulile de joc" si sa aplice strict regulile BBC.
Pe de alta parte, intrebati care sunt emisiunile de stiri preferate, cei mai multi telespectatori au mentionat Stirile Pro TV, urmate de Observator Antena 1 si Telejurnal. ... La ce post/canal vizionati cele mai bune stiri?
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Din curiozitate ma mai uit la stirile de pe TVE pentru a afla noile achizitii de la Real Madrid din aceasta vara si nu cred ca au astfel de stiri in grupajele lor. Nici dimineata, nici la amiaza, nici dupa-amiaza, si nici chiar seara nu vad astfel de stiri.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
O noua demisie la TVR Elena Voinea, redactorul-sef al redactiei Stiri Externe din cadrul Directiei stiri a TVR, a demisionat din aceasta functie luni. ... Elena Voinea a fost numita redactor-sef la Stiri externe in martie 2003.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Fie ca a fost vorba despre stiri, despre editiile speciale de "Happy Hour" si "Dansez pentru tine" sau marea finala in care Ella Dumitru si Octavian Strunila au reusit sa cistige marele premiu de 60.000 de euro, toate aceste programe au facut deliciul telespectatorilor care s-au lasat purtati in lumea povestilor implinite, a dansului si a sperantei.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook. ... Eu imi aduc de pe blog (de acasa) si expun evenimente culturale, stiri despre restaurante deschise de curand etc.
"Domnul Traian Basescu poate sa apara la stiri si poate sa participe la orice emisiune a posturilor publice de radio si TV , fara niciun fel de problema", a subliniat Ralu Filip, presedinte CNA.
google-analytics.com