Cautare

3463 de rezultate pentru "stiri 5 august" (4.03 secunde)
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! ... Arenele din Ghencea si Arcul de Triumf vor fi primele care intra in reconstructie, incepand din august. ... STIRI.TVR.RO
In august creste riscul traumatismelor. Afectiunile cronice se pot acutiza de la jumatatea lui august pana la sfarsitul lui septembrie. ... Pana in august, sub influenta lui Marte, va trebui sa elaborati o pozitie responsabila si activa fata de sanatate.
Potrivit agentiei de stiri, senatorul PSD a mai spus ca incercarea de schimbare a stapanului sovietic cu stapanul american nu era cu nimic mai buna si a sustinut ca Stalin si Churchill au fost in egala masura doi criminali.
Pe lista scumpirilor apar painea, uleiul, legumele, fructele, ouale si lactatele, potrivit unui post de televiziune de stiri. ... Acesta s-a majorat deja de la 1 august cu 10 procente, dar brutarii considera ca este doar inceputul.
1075 (7.5%) - June: ... 1090 (7.6%) - August: ... 46 posts E de remarcat Gabriel, care anul acesta implineste 5 ani in echipa si o gramada de articole la activ.
Pe site-ul Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) au aparut 3 stiri despre aparitii luminoase misterioase pe cerul Romaniei.
Fac precizarea ca numai dupa ce se va reuni, din cate inteleg, in 20 august, Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a aproba aceasta detasare pe care, practic, primul-ministru o solicita Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va putea fi facuta aceasta numire si, sigur, atunci cand aceste formalitati importante vor fi respectate si indeplinite si primul-ministru va inainta propunerea, ii voi da curs cu mare placere.
Negoita devenise actionar la Dinamo la inceputul lunii august 2012, cand a preluat, pentru o suma de "cateva milioane" de euro, un pachet de 30 la suta din actiunile clubului Dinamo, ramase in proprietatea lui Nicolae Badea si Dragos Savulescu, dupa retragerea lui Cristian Borcea.
In acelasi an, la 5 octombrie, intra ca practicant la Tribunalul din Botosani, si, mai apoi devine copist la comitetul permanent judetean, in aceeasi perioada pribegind alaturi de Trupa de teatru Tardini-Vladicescu, prin diferite spectacole si turnee.
Aflat la a II-a editie, Salonul Anual de caricatura va fi vernisat duminica, 12 august, la Muzeul Municipal Calarasi. Expozitia va fi deschisa in perioada 12 august - 31 august, de luni pana vineri, de la ora 9.00 pana la ora 17.oo.
Alaturi erau doua fapturi inalte de 2,5 metri, purtand uniforme tot de culoarea bronzului.
In pregatirea acestui document, pe 1 august 1952, un analist CIA, pe nume Edward Tauss, a elaborat o evaluare, la care face trimitere site-ul CIA. ... Autorul notei promitea o evaluare mai detaliata pentru 8 august.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
5. ... 16-17 Deciziile luate in cazul dosarului privind protestul din 10 august, incalcarea unui ordin privind mutarea procurorilor de la Tribunal la Parchet. ... Raportul e structurat pe 5 capitole. ... In august anuntam public intentia.
Prima zi din august aduce preturi mai mari la produse si servicii. ... Conform unui ordin al ANSVSA, firmele trebuie sa plateasca din august intre 50 si 50.000 de euro pentru controalele de stat, la care se adauga salariile angajatilor care ii supravegheaza.
Senatorul PSD Vasile Dancu a spus despre programul de guvernare al PSD, care avea termen de finalizare, "macar pe liniile sale principale", la 15 august - dupa cum anunta Mircea Geoana - ca este in cel mai bun caz "un program politic" si ca ar trebui lansat pe "componente", nu tot deodata.
Deputatul liberal Horatiu Buzatu, precum si Mihai Zdreala, membru de partid, si Constantin Savu, simpatizant, s-au imbracat ieri, 23 august, in cadrul unei conferinte de presa, in pionieri si au adus doua steaguri:
Grupul lui Radu Sarbu din PNTCD s-ar putea adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul in care instanta va da castig de cauza grupului Milut, in privinta legitimitatii conducerii partidului, aleasa la congresul din 24 august.
Conducerea Camerei Deputatilor si-a exprimat, miercuri, indignarea fata de initiativa UNJR de a cere anularea votului din 13 august in cazurile lui Miron Mitrea si Adrian Nastase, presedintele Camerei urmand sa transmita CSM o scrisoare in acest sens.
O comisie internationala de ancheta, alcatuita la solicitarea UE, a gasit indicii potrivit carora presedintele Georgiei Mihail Saakasvili (foto) ar fi pornit in mod voit conflictul din august, si nu in defensiva la o agresiune din partea Rusiei, asa cum sustinea pana acum, scrie "Der Spiegel".
google-analytics.com