Cautare

881 de rezultate pentru "stiinta turburea sadu" (2.78 secunde)
Pe data de 29 februarie 1996, Laurance Rockefeller a trimis o copie a documentului informativ si la Casa Alba, la consilierul pentru stiinta si tehnologie, dr.
Craniul a ramas mostenire fiicei lui Mitchell-Hedges, Anna, care a sustinut in continuare versiunea tatalui sau si, dupa ce s-a stabilit in Canada, a facut mai multe turnee in care a incercat sa-i convinga atat pe oamenii de stiinta, cat si pe cei de rand, ca acesta a fost descoperit in 1927, in vechiul templu mayas, si ca detine puteri miraculoase.
In timp ce stiinta moderna atribuie aceste talente rare unor simple reactii chimice la nivel cerebral, ea nu reuseste sa de lamuriri referitoare la motivul pentru care sau la felul in care creierele acestor personaje au o configuratie diferita de ale celorlalti.
Un alt studiu, de 247 de pagini, este cel care a urmat audierilor din 29 iulie 1968 in fata comisiei pentru stiinta si astronautica a Casei Reprezentantilor SUA, continand depozitiile a 12 oameni de stiinta, dintre care trei astronomi, intre care J.
industria aerospatiala, stiinta si divertismentul. ... In ciuda participarii a numerosi oameni de stiinta, care avusesera acces la proiecte clasificate, CUFOS nu a schimbat nimic in controversa OZN.
Oamenii de stiinta au fost intrigati de o substanta neagra, gasita intr-o proba luata dintr-unul dintre inele. ... un raport de politie, decupaje din ziare, fotografii decolorate si corespondenta unor oameni de stiinta cu guvernul canadian.
Unii ziaristi au comentat chiar ca ar fi existat incercari pentru ca oamenii de stiinta sa le determine compozitia si sa-si dea seama de unde provin proprietatile lor uimitoare. ... Am incercat sa scoatem voodoo-ul din stiinta voodoo.
- Am vrut sa ma concentrez pe adevarata stiinta: ... Sunt interesat de stiinta, de ce se intampla in lumea noastra. N-ar trebui sa ne facem griji cu privire la venirea extraterestrilor ca sa ne rapeasca.
Pe langa o foarte interesanta descriere a cosmologiei acestor religii, s-au atins probleme ca distorsiunile perceptiei, fiinte invizibile in jurul nostru, acces la cunostinte prin meditatie, modalitati de a trece peste contradictia stiinta-religie, mecanisme de zbor tip vimana etc.
Din pacate, omul de stiinta care, de obicei, este calm si elocvent si care a fost prezentat telespectatorilor drept starul rock al explicatiilor stiintifice, s-a dovedit atat de surescitat de subiect incat comentatorii au spus ca a fost practic incoerent.
El a angajat o echipa de 46 de oameni de stiinta si anchetatori, impreuna cu zeci de alte persoane de sprijin.
Lazar isi amintea ca documentele pe care le citise descriau modul in care personalul de securitate a fost ucis rapid prin rani la cap. Aceeasi soarta a avut-o si un grup de oameni de stiinta.
O perspectiva surprinzatoare Fragment din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE, autor Iulia Branza Mihaileanu Pentru mult timp, descantecul a fost considerat de catre stiinta materialista doar o superstitie babeasca. ... Stiinta a inceput de curand sa dovedeasca ceea ce miturile si religiile stravechi au sustinut dintotdeauna:
William Bengston, presedintele Societatii pentru Explorari Stiintifice (SSE), i-a inmanat lui Puthoff premiul Tim Dinsdale Memorial, recunoscand contributia sa semnificativa la extinderea intelegerii umane, pentru aplicarea unor principii si metodologii stiintifice solide in studiul perceptiei la distanta, fluctuatiile cuantice, de punct zero si obiecte aeriene neidentificate, ca si pentru a recunoaste utilitatea potentiala a acestor fenomene, adesea evitate de stiinta oficiala.
STIINTA SI TEHNICA: ... Cristian Roman) Revista Stiinta & Tehnica a abordat rareori subiectele legate de OZN-uri. Motivul este unul singur: lipsa documentelor de incredere.
Totusi, oamenii de stiinta ne spun ca este vorba despre o problema grava si nu este doar o lipsa de maturitate din partea celor in cauza.
Alta societate cunoscuta este FC Stiinta U Craiova, care figureaza cu o restanta de 5,39 milioane de lei vechi, in contul taxei auto. ... Un exemplu este chiar cel de mai sus, referitor la FC Stiinta U Craiova.
Deci a fost o situatie pe care mi-am asumat-o cu buna-stiinta si care face ca, in situatia in care am castigat detasat alegerile in Colegiul senatorial 3 Galati, sa consider faptul ca nu am atins calitatea de senator dat fiind un rezultat al unui contract la care m-am angajat cu buna-stiinta", a precizat Nicolae Bacalbasa, care le-a promis galatenilor ce au avut incredere in el ca va incerca sa ii ajute din postura de medic si din cea de profesor.
salariile bugetarilor cu 25% indemnizatia pentru cresterea copilului cu 15% indemnizatiile acordate membrilor Academiei Romane, membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si membrilor Academiei de Stiinte Tehnice din Romania cu 25% Cuantumul drepturilor reprezentand salarizarea in valuta si alte drepturi in valuta si in lei ale personalului trimis in misiune permanenta si respectiv temporara in strainatate cu 25% Cuantumul drepturilor specifice pentru activitatile desfasurate in institutiile de aparare, ordine publica si siguranta nationala cu 25% ajutorul de somaj cu 15% salariile preotilor cu 25% renta viagera a sportivilor cu 25% compensatia lunara pentru chirie cu 25% salariile angajatilor BNR, CNVM, CSSPP si CSA cu 25% cuantumul brut al pensiilor cu 15% (valoarea punctului de pensie scade la 622,9 lei) cuantumul sprijinului material acordat urmasilor membrilor Academiei Romane si urmasilor membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania cu 15% ajutorul lunar pentru sotul supravietuitor indemnizatiile prevazute de Legea nr.
Dar "tovarasa" era si femeie, nu numai om de stiinta. ... "Credinta-n comunism, in pace, in stiinta,/ Eroul Roma-niei urmand neincetat,/ Aceasta Va e viata de nobila fiinta,/Si simbol sunteti astazi a tot ce e curat".
google-analytics.com