Cautare

881 de rezultate pentru "stiinta turburea sadu" (4.93 secunde)
Antonescu a atras atentia studentilor liberali ca prima lor grija, chiar daca fac politica, este de a invata si le-a transmis sa nu ingroase randurilor politicienilor "cu prea putina stiinta de carte".
Senatorii nu vor sa taie din banii academiilor Senatul a respins miercuri cererea de reexaminare a Legii pentru aprobarea OUG 79/2010, prin care seful statului solicita incetarea acordarii de subventii de la buget Academiei Oamenilor de Stiinta, celei de Stiinte Tehnice si Academiei de Stiinte Medicale si finantarea din venituri proprii.
Comisarul european Janez Potocnik, responsabil pentru Stiinta si Cercetare a efectuat in zilele de 11 si 12 septembrie a.c.
Colectia de premii a fost completata in 2010 cu peste 55 de medalii obtinute la targurile de stiinta si tehnologie din toata lumea. ... In acest an, Cristian a obtinut medalia de aur la Targul International Intel de Stiinta si Tehnologie de la San Jose, California.
Magda Stavinschi (directorul Institutului Astronomic al Academiei Romane), Vintila Mihailescu (sociolog si antropolog cultural), Mircea Tudor (inginer electronist) si Radu Grozea (coordonatorul Departamentului Educatie- Stiinta al TVR).
China in Romania, Ministerul de Stiinta si Tehnologie al Chinei, Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Ministerul de Economie al Romaniei si Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Johannes Van Heerden (Stiinta Baia Mare), 6. ... Samoa Luke (Stiinta Baia Mare), 11. ... Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), 18. Alexandru Tarus (Beziers), 19.
Va permite telefonului mobil sa devina subtire cat un card de credit Oamenii de stiinta creeaza o noua lentila ultrasubtire cu ajutorul careia urmatoarele telefoane mobile inteligente vor fi subtiri precum cartile de credit, scrie descopera.ro.
In timpul acestei expeditii, Emil Racovita, impreuna cu ceilalti oameni de stiinta, a adunat un bogat material stiintific botanic si zoologic, care a constituit ulterior obiectul unui numar de 60 volume publicate, reprezentand o contributie stiintifica mai mare decat a tuturor expeditiilor antarctice anterioare luate la un loc.
Declaratia care schimba fizica din temelii Omul de stiinta spune, intr-o noua lucrare, ca gaurile negre sunt o idee complet falsa. ... Astfel unul dintre cei mai apreciati oameni de stiinta din lume, Hawking repune in discutie natura si existenta gaurilor negre, relateaza Daily Mail, insa sustine existenta "gaurilor gri".
In aceasta idee infiinteaza Senatul Ordinului Militar de Romania alcatuit din Ionel Haiduc - presedinte Academia Romana, Vasile Candea - presedinte Academia Oamenilor de Stiinta, Alexandru Athanasiu - reprezentantul Romaniei la Consilul Europei, Comitetul European de Drepturi Sociale, Mugur Isarescu - Guvernator BNR, Nicolae Vacaroiu - presedinte Curtea de Conturi a Romanei, Dan Berindei - Vicepresedinte Academia Romana, Theodor Frunzetti - Academia Oamenilor de Stiinta, presedinte al Sectiei de Stiinte Militare, Dinu C.
Oamenii de stiinta au descoperit un masiv rau subacvatic curgand pe fundul Marii Negre. ... Descoperirea poate ajuta oamenii de stiinta sa faca mai multa lumina asupra modului in care viata reuseste sa supravietuiasca in adancul oceanului, departe de apele bogate in nutrienti din apropierea tarmului.
- Mai ai timp de gatit, avand in vedere ca la TVR 2 prezinti miercuri, de la ora 11.00, emisiunea La fix - stiinta si tehnologie si care iti ocupa aproape tot timpul.
Hawkins a petrecut ultimele 3 decenii din viata in Arizona, munca sa fiind dedicata corelarii domeniilor aparent separate, stiinta si spiritualitatea. ... Hawkins a calatorit mult ca lector, de-a lungul Statelor Unite si in strainatate, vorbind publicului cu privire la stiinta constiintei si realitatea starilor spirituale inalte.
• 1902 - Oamenii de stiinta germani izoleaza acidul barbituric, substanta ce va sta la baza somniferelor.
50 de oameni de stiinta in programul Share "Mai ramane mult de facut pentru a imbunatati evaluarea riscului seismic", este concluzia lui Fabrice Cotton, profesor de seismologie la Universitatea Joseph-Fourir (Grenoble-I), care face parte din grupul celor 50 de oameni de stiinta care au realizat primele harti armonizate ale hazardului seismic la scara europeana, in cadrul programului Share (Seismic Hazard Harmonization in Europe).
Oamenii de stiinta sunt uluiti Suna a film horror, insa un grup de oameni de stiinta din Italia sustin ca au descoperit poarta spre imparatia lui Pluto (n.r. ... Grupul de oameni de stiinta italieni a mai descoperit si ruinele unui templu deasupra pesterii.
El a creat psihanaliza ca si cum aceasta ar fi o stiinta. In realitate, nu este o stiinta si nu va fi niciodata! ... El a renuntat la detasarea omului de stiinta.
Daca religia ne invata ca sufletul, in functie de evolutia sa pe Terra, poate merge in Rai sau Iad, pe de cealalta parte stiinta sustine ca fenomenul mortii nu este nimic altceva decat o iluzie generata de creier.
google-analytics.com