Cautare

881 de rezultate pentru "stiinta turburea sadu" (7.15 secunde)
Dintre acestia 40 sunt studenti la Facultatea de Stiinte Economice, 34 la Drept, 29 la Litere, 26 la Medicina si Farmacie, 23 la Istorie, Filosofie si Teologie, 14 la Educatie Fizica si Sport, 9 la Stiinta si Ingineria Alimentelor, cate 6 la Inginerie Braila si la Stiinta Calculatoarelor, 5 la Metalurgie, cate 3 la Nave, la Arte si la Stiinte si unul la Inginerie Electrica.
Oamenii de stiinta de la Pacific Northwest National Laboratory (PNNL) au anuntat, la sfarsitul lunii trecute, ca au descoperit o solutie:
Suntem ferm convinsi ca stiinta economica lipsita de repere si constrangeri morale se transforma in stiinta exploatarii eficiente a populatiei.
Pe un "canal de stiinta", adica una din televiziunile alea americane care livreaza filmulete cretine despre buticari, smenari, hoti de buzunare, nunti tiganesti si alte rahaturi din astea, dar care au pretentia de a fi "canal de stiinta", intalnesc urmatorul exemplu:
CSM CSS Terezianum Sibiu - ACS Penicilina Iasi, Universitatea Cluj - SCM CSU Arges Volei Pitesti, CSU Medicina Targu Mures - Dinamo Romprest Bucuresti (ora 17.00, in direct la Digi Sport 3), CV 2004 Tomis Constanta - Stiinta Bacau.
AS Constructorul 2012, CSJ Stiinta U Craiova, Dynamik Junior Craiova si Dynamik Craiova. ... AS Constructorul 2012 - Dynamik Junior Craiova (ora 10.00), CSJ Stiinta U Craiova - Dynamik Craiova (ora 11.00), etapa a II-a:
Pe 31 martie 2011, Google si-a transformat pagina de cautare intr-un adevarat laborator de chimie, in cadrul unui tribut adus omului de stiinta Robert Bunsen.
Din juriu au facut parte oameni de stiinta renumiti, inclusiv laureati ai premiului Nobel, vizionari din domeniul tehnologiilor de varf si alte nume importante din universul stiintific.
In cazul in care prietenii de pe internet depasesc numeric cunostintele din viata reala, iar voi acordati mai multa atentie vietii online, este posibil ca acea parte a materiei cenusii sa fie alocata doar internetului, spun oamenii de stiinta de la Universitatea din Londra.
In timpul liceului, Rorschach i-a scris o scrisoare eminentului biolog german Ernst Haeckel cerandu-i sa il ajute sa decida ce cariera sa aleaga intre arta si stiinta. Haeckel i-a sugerat stiinta si Rorschach a inceput sa studieze stiintele medicale la Universitatea din Zurich.
Stiinta prezice pentru 2014, dar cine o baga in seama? Dupa cum ne-a obisnuit, in fiecare an, revista Futurist alege 10 dintre cele mai interesante predictii si afirmatii ale oamenilor de stiinta pentru anul ce urmeaza.
Descoperirea a atras atentia mai multor oameni de stiinta la acea vreme, biologul Walter Seinfeld de la Universitatea Arturo Prat declarand la putin timp dupa ca "fara indoiala, vorbim despre un mamifer si sunt destul de sigur ca este o fiinta umana." Drumul lui "Sirius" a devenit apoi destul de intortocheat.
"Calatori in timp au conturi pe Facebook" Calatoriile in timp ale personajelor gen Marty McFly din "Inapoi in viitor" sau "Doctor Who", nu sunt decat niste himere, au declarat oamenii de stiinta in urma unui studiu.
Inteligenta colectiva, implanturi si cyborgi In principiu faptul ca 70% din omenire e cu zeci sau sute de ani in urma noastra, (noi fiind minoritatea care care sustine progresul tehnologic, descoperirile in stiinta si traieste in mod activ pe net) nu ne taie din optimism;
Pentru acest studiu, oamenii de stiinta le-au cerut participantilor sa aleaga intre fotografiile unor persoane slabe sau cu cateva kilograme in plus si cu nivel de masculinitate si feminitate mai mare sau mai mic.
Nu da vina pe frigider, ci pe un virus Oamenii de stiinta din San Diego au descoperit intamplator un virus vechi care poate fi asociat cu obezitatea. ... Oamenii de stiinta trebuie sa faca mai multe studii ca sa lamureasca problema.
NASA a anuntat, intr-un studiu publicat luni, ca oamenii de stiinta au descoperit primele dovezi ca apa sarata ar putea curge pe suprafata planetei Marte in lunile de vara.
Studiind oasele exemplarului, in special structura genunchiului si curbura coloanei vertebrale, oamenii de stiinta au descoperit ca Lucy si-a petrecut majoritatea timpului mergand in doua picioare. ... Oamenii de stiinta cred ca avea 1,1 metri si cantarea 29 de kilograme.
Sigur, presa tiparita este ajutata sa moara, cu buna stiinta, cele mai frecvente cauze fiind cele economice:
Studiaza, cu creionul, rigla si compasul, cele mai reprezentative monumente din lume, iar uneori, geometria se transforma in emotie, iar regulile stricte ale perspectivei, in algoritmul misterios care transpune stiinta in arta.
google-analytics.com