Cautare

881 de rezultate pentru "stiinta turburea sadu" (4.92 secunde)
De la Uzina Mecanica Sadu, 200 de angajati vor ramane fara un loc de munca, SC Avi Instant va concedia 38 de muncitori, iar Fivex Petrol - 12.
Aflate in administrare speciala, filiala CARFIL SA are o obligatie restanta la bugetul de stat de 1.927.128 de lei, Uzina Automecanica Moreni - de 3.347.107 lei, SC Uzina Mecanica Sadu SA - de 5.323.459 de lei, Uzina Mecanica Cugir de 12.955.950 de lei, iar SC Metrom - de 15.106.082 de lei.Vom avea cu 71 mai putine taxe fiscale si parafiscaleMinisterul Finantelor intentioneaza sa reduca numarul de taxe fiscale si parafiscale cu 71, pentru diminuarea poverii administrative asupra mediului privat, a afirmat ieri ministrul finantelor, Gheorghe Pogea.
De asemenea, de la 1 august, 60 de angajati ai Uzinei Mecanice Sadu din localitatea Bumbesti-Jiu, societate cu capital de stat, vor fi concediati.
De asemenea, de la 1 august, 60 de angajati ai Uzinei Mecanice Sadu din localitatea Bumbesti-Jiu, societate cu capital de stat, vor fi concediati.
Un asemenea nivel ar putea parea fara sens pentru o persoana care nu poarta statutul de om de stiinta, dar devine mai important daca spunem ca este sub ceea ce marea parte a studentelor primesc ca si doza intr-o clasa dotata de transmitator Wi-Fi, in unele tari plecand de la 5 ani in sus.
Un asemenea nivel ar putea parea fara sens pentru o persoana care nu poarta statutul de om de stiinta, dar devine mai important daca spunem ca este sub ceea ce marea parte a studentelor primesc ca si doza intr-o clasa dotata de transmitator Wi-Fi, in unele tari plecand de la 5 ani in sus.
In 1960, o duzina de oameni de stiinta s-au adunat in West Virginia sa dezbata existenta vietii inteligente in spatiul cosmic. ... Unii oameni de stiinta sustin ca ar fi si gasit urme ale vietii extraterestre.
patru generali in rezerva, un amiral, un sef al politiei, oameni de stiinta si experti in domeniul spatial.
Fenomenul a fost descoperit pentru prima data de telescopul spatial Kepler al NASA in 2009, iar oamenii de stiinta au urmarit de atunci lumina pe care o emite, laolalta cu lumina venind de la alte 150.000 de stelele recent descoperite.
Vladimir Ajaja, oamenii de stiinta sovietici au ascultat transmisiile NASA, inclusiv mesajul lui Neil Armstrong privind cele doua obiecte misterioase, de mari dimensiuni, si stiau ca NASA a cenzurat aceasta parte, astfel incat ea nu a mai ajuns la public.
Multe proiecte, mai mult sau mai putin realiste, au fost propuse atat de autorii science-fiction, cat si de oamenii de stiinta. ... Calatoriile interstelare Calatoriile interstelare au fost dezbatute de multi oameni de stiinta, acestea fiind operationale atat cu ajutorul omului cat si computerizate.
Intr-o expunere tinuta in martie 1994 la Natiunile Unite si intitulata OAMENII DE STIINTA AU GASIT BAZA CELOR CEL PUTIN SAPTESPREZECE SIMTURI SI PERCEPTII ALE OMULUI, el afirma ca facultatile psi si experientele extraordinare nu sunt toate abordabile de stiinta, fiind implicate probleme sociale, filosofice, politice si religioase, care nu pot fi reduse la o cercetare obiectiva si rationala.
Iata ce au aflat oamenii de stiinta: ... Oamenii de stiinta de la prestigioasa universitate britanica afirma ca este cert: ... Totusi, subiectul continua sa fie controversat, iar oamenii de stiinta nu au cazut la un acord in ceea ce priveste specia cu IQ-ul mai mare;
La inceputul anilor 1990, revista, cu sediul in Lanzhou, a avut un tiraj de peste 300.000 exemplare per aparitie, cu cititori foarte variati, de la oameni de stiinta de varf si de la functionarii publici, la cetateni in varsta si copii de varsta scolara.
Ulterior, Davis a participat la experimentele de la Institutul National de Stiinta a Descoperirii (National Institute of Discovery Science, NIDS), un loc cunoscut mai mult ca Skinwalker Ranch.
Pentru a potoli fascinatia publicului fata de acest subiect, decenii in sir, guvernele, oamenii de stiinta si mass-media au declarat, in esenta, ca toate observatiile OZN sunt efectul fie al unor fenomene meteorologice, fie al unor actiuni umane.
Asa a luat nastere compania numita Academia de Arte si Stiinta To the Stars (TTS/AAS). Ea fost fondata de antreprenorul Tom DeLonge, de ofiteri de informatii de la Departamentul Apararii si CIA, ca si de distinsi oameni de stiinta din domeniul cercetarii.
- Oamenii de stiinta greci spun ca suntem greci, oamenii de stiinta romani spun ca suntem romani, altii ca suntem macedoneni, noi pe cine sa credem, pentru ca toti sunt oameni de stiinta?.
De ce, atunci cand prefixul para este folosit inainte de cuvantul normal, ne asumam in mod automat ca este vorba de o falsa stiinta, de subiecte tabu, sau de vrajitorie?
'Marele Carmaci al Poporului, Ilustrul Conducator Nepereche, Atotstiutorul Luptator impotriva mogulilor, a devenit membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania. ... Nu se poate sa nu observam asemanarile intre Academicianul Nicolae Ceausescu si Membrul de Onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, viitorul academician Traian Basescu.
google-analytics.com