Cautare

4211 de rezultate pentru "stare drum ruta ploiestbuzau" (4.98 secunde)
Apoi, Partidul Social Democrat si reprezentantii sai au dat ocazia guvernantilor sa demonstreze de ceea ce sunt in stare. Iar ei au dat dovada, de fapt, ca nu sunt in stare sa guverneze. ... Da, dar spuneati la un moment dat ca "portocaliii" nu sunt in stare sa guverneze.
Era o frustrare de-a dreptul stupida dar nu puteam scapa de ea, ma pomeneam cuprins de o inexplicabila stare de nervi:
Daca anuntam motiune si nu reuseam sa o fac, ma ascundeam prin casa cateva zile Premierul Victor Ponta a ironizat, marti, anuntul PDL privind motiunea de cenzura in urma angajariii raspunderii pe Legea despagubirilor, aratand ca, in calitate de presedinte al PSD, daca ar fi anuntat o motiune si nu ar fi fost in stare sa o realizeze, s-ar fi ascuns prin casa cateva zile.
Metoda se bazeaza pe principiul vaporizarii lichidelor si consta in racirea locala si temporara a atmosferei din jurul unei instalatii de stropire cu apa, fenomen care se produce pe fondul absorbtiei de caldura din mediul ambiant la trecerea apei din stare lichida in stare gazoasa.
Cand te gandesti la ea, iti imaginezi o stare de beatitudine si de euforie, o magie fizica si psihologica, o armonie cu tine insuti si cu ceilalti.
Auzim peste tot de astenie, acea stare de slabiciune generalizata cauzata de schimbarile de temperatura si de lumina in exces, pe care le aduce cu ea primavara.
Reflexoterapia este o metoda de tratament care poate fi folosita de orice om care vrea sa dobandeasca o stare de bine, de armonie si nu are contraindicatii.
apatie, somnolenta, stare depresiva, fragilitatea parului, ingrasare sau din contra, stare de agitatie, tulburari cardiovasculare, dificultati ale functiei sexuale.
O stare de om nebun Marian nici acum nu stie cum a ajuns la culoarul catre iesire. ... Paradoxal, in acest infern Marian avea o stare de linistire, o stare de om nebun.
Pe parcursul zilei, te incearca o stare de negativism, din care nu pari sa scapi asa usor. ... Te-a cuprins o stare de apatie si trebuie sa faci ceva ca sa scapi din ea. Nu iti prieste o asemenea stare si trebuie sa o depasesti cat mai curand.
Cei care isi doresc o stare de sanatate in interior nu sunt foarte mari consumatori de chirurgie estetica.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul de Investigatii Criminale cu cea in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
In masina se aflau aproximativ 60 de calatori, dintre care patru si-au pierdut viata, o alta persoana este in stare foarte grava si alte 35 necesita supraveghere medicala. ... Patru persoane au murit, iar o alta este in stare foarte grava la spital. ... Persoanele ranite sunt in stare stabila.
ADRIAN in stare de libertate, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie cu cei trei in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
ADRIAN in stare de libertate, pentru comiterea infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 6 Politie cu cei trei in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Nici vorba, in 2000-2008, incepand cu Guvernul Isarescu, Guvernul Nastase si Guvernul Tariceanu, Romania a fost pe un drum corect si un drum bun, cu crestere economica, intrarea in UE, intrarea in NATO, dezvoltarea noastra, a locurilor de munca, a nivelului de trai.
Fiintele vii sunt o manifestare a complexitatii materiei amorfe, iar fenomenul acestei stari pe care noi o numim viata, se perpetueaza datorita capacitatii formelor de viata de a isi prelungi aceasta stare supravietuind, intretinandu-se si multiplicandu-se, cu alte cuvinte, reinoindu-si materialul viu, fie prin dezvoltare sau crearea de noi entitati vii.
Un nor alb nu are un drum al lui. ... Calea norilor albi inseamna o cale fara carare, un drum fara cai. ... Meditatia nu poate avea niciun scop, caci meditatia inseamna, in esenta, o stare de absenta a mintii.
Verifica masina â€" acumulatorul si sistemul de aprindere trebuie sa fie in stare foarte buna, iar bornele bateriei curatate. ... Daca stii de avertizarea de vreme severa, evita pornirea la drum pe timp de viscol si ninsoare puternica. ... Porniti la drum cu rezervorul de combustibil plin.
"Tinand cont de faptul ca actualul Guvern functioneaza intr-o maniera neconstitutionala dupa modificarea compozitiei acestuia, tinand cont de faptul ca actualul Guvern se afla intr-o stare de ilegitimitate prin asigurarea unei functionari a unui tip de "Guvern 2 in 1", tinand cont de abuzurile masive si premeditate care au condus la epurarea administratiei publice centrale si locale romanesti si inlocuirea acesteia cu o camarila de partid, in scopul impiedicarii unui masiv plan de fraudare pus la punct de regimul Basescu-Boc si tinand cont de faptul ca, in mod oficial, de ieri Traian Basescu a anuntat ca Guvernul nu si-a propus sa scoata tara din criza pentru ca nu poate din motive de lipsa de solutii economice reale in fata crizei profunde pe care o traversam, Partidul Social Democrat a luat decizia de a sustine introducerea unei motiuni de cenzura care sa conduca la inlaturarea actualului Guvern.
google-analytics.com