Cautare

1333 de rezultate pentru "stan clara dragodana" (2.92 secunde)
Nu firmele cele mai puternice, ci acelea care se adapteaza cel mai usor vor supravietuiā€œ, a declarat Vlad Stan, unul dintre cofondatorii Seedmoney, la cea de-a treia editie Geek Meet, organizata la Craiova.
Evenimentul s-a finalizat cu inmanarea certificatului de clasificare la patru stele directorului THR, Linica Stan. ... Hotelul a dobandit in urma investiilor o stea in plus, ajungand astfel de la trei, la patru stele", a precizat Linica Stan, directorul general al companiei hoteliere.
Si pentru ca investitorii sa isi indrepte atentia asupra terenurilor, Adrian Stan (foto) a venit in intampinarea ofertantilor, acordandu-le posibilitatea de a achizitiona terenurile mult dorite cu plata in trei transe.
Meritul acelei clipe traite de cei doi apartine realizatoarei Elize Stan si lui Ionut Dolanescu, fiul celor doi cantareti de muzica populara. ... Reusita este in totalitate a doamnei Elize Stan si a lui Ionut Dolanescu.
Teia Sponte si Argaseala au ajuns la un acord cu MAPN Vesti bune pentru Ilie Stan.
Desi a fost la un pas sa-l demita pe Ilie Stan, declarandu-se nemultumit de atitudinea echipei din partida tur cu Twente, scor 0-1, patronul Stelei este convins ca ros-albastrii pot castiga astazi, in Olanda, in mansa retur a 16-imilor Ligii Europa, si ca se vor califica mai departe.
Odata cu readucerea lui Alex Iordan, CS Turnu Severin l-a inregimentat si pe Alexandru Stan, un mijlocas ofensiv de 23 de ani, care a evoluat ultima data la Astra Ploiesti.
- Supt aceasta piatra odihnesc oasele robii lui Dumnezeu Chirca, Stan, Dragomir, Safta, Dumitrasco, Petco, Gheorghe, Tudorachi, Dobre, Maria, Tudora, Voica, Maria, Tudora, Stan, Pena, Matei, Radu, Ancuta, Dumitru, Dobre, Zamfira, Ivan, Zaharia si Pavel Sursa:
De asemenea, lanseaza alaturi de GGirls (INNA, Alexandra Stan si Lori) piesa Call the Police. ... ANTONIA este artist Global Records, casa de discuri care are in portfolio artisti precum INNA, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Nicoleta Nuca, Lariss.
Secretul Stelutei Ivanciu si al rapitorului ei Disparuta de acasa la 22 decembrie, Steluta Ivanciu, in varsta de 16 ani, eleva a Liceului Economic Calarasi, se afla acum in Germania, acolo unde traieste o poveste de dragoste alaturi de Codrin Adrian Stan, un tanar din Bacau pe care l-a cunoscut in urma cu doi ani de zile prin intermediul retelei de socializare Facebook.
Silvana Stanciu, specialist Luxury Travel al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan - site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania. ... Cristian Stan - initiator al site-ului travelforsenses.com;
Vreau sa multumesc doamnei Marina Fara, presedintele acestei Asociatii pentru toata rabdarea si intelegenera cu care ne-a indrumat, mamei mele, Doina Lacatus, fara de care nici eu, nici acest proiect nu am fi avut un zbor atat de inalt, Manuelei Dugulan care, alaturi de Universitatea Copiilor, si-a descoperit vocatia de dascal, lui Stefan Stan si lui Robert Stan care ne-au adus in casele tuturor prin intermediul internetului, tuturor membrilor Asociatiei Universitatea Copiilor care au pus an de an numarul pentru realizarea misiunii si viziuni, universitatilor colaboratoare, domnilor rectori, domnilor si doamnelor profesori, voluntarilor si parintilor care ne-au sustinut si au crezut in ideilor si in proiectele noastre si fara de care totul nu ar fi fost decat un proiect frumos", a spus Laura Lacatus, director al Asociatiei Universitatea Copiilor din Romania, membru fondator al Retelei Internationale de Universitati ale Copiilor EUCU.Net.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara, deschis intre orele 9.00 - 20.00.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul international de bunuri de larg consum TIBCO, ce are loc in perioada 31 mai - 03 iunie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului.
Mircea Geoana, Titus Corlatean, Ion Rus, Marian Sirbu, Vasile Dincu, Gheorghe Nichita, Dan Nica, Ion Stan, Ilie Sirbu, Cristian Diaconescu, Victor Ponta sunt, toti, oameni adusi de Adrian Nastase fie in guvern, fie in atat de hulitul Birou de Coordonare care a inlocuit in iulie 2004 - in disperare de cauza - Delegatia Permanenta la conducerea Partidului Social Democrat.
Este vorba despre Andrei Cercelaru, zis Rata, de 26 de ani, din Craiova, Eugen Stan, zis Kinder sau Randu, de 35 de ani, din Caracal-Olt, Leonard Vasile, zis Lony, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Tiugan, de 32 de ani, din Craiova, Narcis Cita, de 31 de ani, din Craiova, Marian Badea, zis Pisic sau Masica, de 30 de ani, din Craiova, si Mihai-Traian Neacsu, de 23 de ani, din Bucuresti.
"E probabil cazul cel mai grav cu care ne-am infruntat, e o incalcare foarte clara a legislatiei audiovizuale". ... In orice caz, cred ca intentia dumneavoastra a fost clara si filmul ar fi trebuit oprit de la difuzare.
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca motiunea de cenzura depusa de PDL ii avantajeaza pe liberali si daca este adoptata, si daca este respinsa, motivand ca pozitia Guvernului este foarte clara si ca acest demers va genera un razboi intre PDL si PSD.
google-analytics.com