Cautare

1333 de rezultate pentru "stan clara dragodana" (2.92 secunde)
Anuntul a fost facut de directorul Gelu Stan, dupa ce, in cadrul simpozionului organizat cu prilejul "Saptamanii Santierelor Navale in Europa", majoritatea celor 150 de elevi si studenti prezenti la eveniment s-au aratat mai mult interesati de banii pe care ar putea sa-i castige urmand o cariera in domeniul naval, decat de meseria pe care o vor avea.
Bogdan Tiberiu Iacob) Portavocea SRI, cum mai e cunoscut deputatul Ion Stan, aduce acuzatii de o gravitate ieșita din comun formatiunii conduse de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, in legatura cu bani murdari storsi din industria de aparare a Romaniei, prin intermediul unor afaceri derulate cu infractori urmariti de FBI, ori prin spagi cerute pe fata unor seici arabi.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Alexandra Stan, lenjeria intima de infarct cu care face furori pe internet! Artista Alexandra Stan, considerata una dintre cele mai sexy prezente feminine din showbiz-ul romanesc, nu conteneste in a poza in ipostaze dintre cele mai provocatoare.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul de la MTR cu produse apicole. ... De Florii vom fi la Muzeul Satului, iar saptamana viitoare vom fi la MTR si la Ateneul Roman", ne-a spus Elena Stan.
Elena Stan, apicultor, a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat ieri la Ziua Portilor Deschise de la Fabrica de Magiun din Topoloveni.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la expozitia Body Mind Spirit de la Sala Palatului. ... La acest targ au mers bine mierea si toate suplimentele de miere", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate. ... Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
Peste cateva zile, Alexandra Stan va fi mana dreapta a lui Mos Craciun pentru cativa copii nevoiasi din localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa la targul organizat de Martisor, la MTR, cu produse apicole, deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Elena Stan este prezenta zilele acestea la targul de la MTR cu diverse produse apicole precum: ... 0723079251 - apicultorul Vasile Stan.
Apicultorii Elena si Vasile Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR, cu produse apicole.
La targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie am intalnit-o pe Clara, o fata de 10 ani, care este pasionata de pietre de doi ani. ... Clara este eleva in clasa a V-a la Scoala gimnaziala nr.
"Presedintele ar fi trebuit sa ia pozitie ferma, clara, fara echivoc in fata faptului ca un ministru al Romaniei refuza sa respecte legea, ma refer la doamna ministru Udrea, la atitudinea domniei sale fata de comisia parlamentara de ancheta legata de activitatea domniei sale si activitatea ministerului pe care il conduce.
Magda Marincovici) Suntem dezamagiti ca legea privind promovarea medicamentelor la radio si tv a fost expediata spre reexaminare in Parlament, deoarece nu incalca nici o directiva europeana, nici prevederile Constitutiei, ci reglementeaza doar publicitatea farmaciei, ca institutie, a declarat, in exclusivitate pentru site-ul mariustuca.ro, farmacist Clara Popescu, vicepresedinta Colegiului Farmacistilor din Romania (CFR).
Clara Haschil, Dinu Lipatti si Radu Lupu. Clara Haschil (1895 - 1960) este considerata cea mai mare interpreta a lui Mozart, din timpul ei. ... Numai in interpretarile lui Mozart, Clara isi permitea sa redea o bucurie trista.
Asadar, alaturi de primar s-au aflat, de aceasta data, doar viceprimarul Gabi Stan, seful Corpului de Control din cadrul Primariei, Dayan Fetislam, consilierii Lucian Balut, respectiv Aurelian Arghir. ... Mai nelinistit decat purtatorul de cuvant insa s-a dovedit a fi Gabi Stan.
"Rol activ in numirea sefilor serviciilor" Proiectul propus de Ion Stan prevede, printre altele, ca membrii comisiilor parlamentare de control au acces la informatii secrete de stat si exercita un rol activ in numirea sefilor serviciilor de informatii.
google-analytics.com