Aflata pentru prima data in Romania, trupa Maroon 5 promite un concert pe masura asteptarilor fanilor, duminica, 5 iunie, in Piata Constitutiei.
In deschiderea celor de la Maroon 5, ANTONIA va urca pe scena si va interpreta hiturile care au facut-o cunoscuta, alaturi de band-ul ei.
Cu o cariera in ascensiune, de peste 7 ani pe piata muzicala din Romania, ANTONIA s-a impus ca un artist tanar, fresh, cu o voce notabila si o imagine diferita si datorita background-ului american.
ANTONIA este cunoscuta publicului din Romania datorita unor piesei precum Marabou, Jameia, Hurricane, Wild Horses, Morena, I Got You, Marionette, piese difuzate intens pe radiouri si clasate in topuri pe primele pozitii, dar si celor mai recent lansate single-uri Gresesc, Vorbeste lumea si Suna-ma impreuna cu Carla's Dreams. De asemenea, lanseaza alaturi de GGirls (INNA, Alexandra Stan si Lori) piesa Call the Police.
De asemenea, a avut colaborari cu artisti precum Holograf, Vunk, Puya, Tom Boxer, INNA, dar si celebrul artist international Jay Sean.
ANTONIA a sustinut in cei peste 7 ani de cariera un numar de peste 300 de concerte in toate colturile Romaniei, dar si in Dubai, Monaco, Serbia, Bulgaria, Grecia.
ANTONIA este artist Global Records, casa de discuri care are in portfolio artisti precum INNA, Alexandra Stan, Carla's Dreams, Nicoleta Nuca, Lariss.