Cautare

1333 de rezultate pentru "stan clara dragodana" (3.54 secunde)
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat de Florii, in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Dupa ce Stan a replicat spunand ca el considera dovezile OZN de necontestat, a cazut de acord cu Shostak ca dovezile lipsesc atat pe partea SETI cat si din muzee, dand insa vina pe teama de ridicol care impiedica oamenii de stiinta sa se implice in examinarea datelor de care ufologia dispune.
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate.
Ieri, eroina povestii noastre a ajuns impreuna cu Codrin Adrian Stan in Germania, in satul Illingen, acolo unde baiatul locuieste impreuna cu mama sa.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: ... Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
Deputatul Ion Stan, presedintele Organizatiei Dambovita a declarat la finalul saptamanii trecute ca il sustine pe Adrian Nastase, daca acesta va candida la functia de presedinte al Consiliului National. Stan si-a luat totusi o masura de prevedere adaugand ca nu angajeaza in acest demers si organizatia judeteana.
Uite-asa, Alternativa lui Ion stefan l-a prezentat deja de jumatate de an pe Marius Stan drept candidat, acum PNL si-l insuseste tot pe acesta, ca doar este omul lor, Marius Stan fiind liberal cu acte in regula.
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Tileagd (Bihor), Dragodana (Dambovita), Urzicuta (Dolj), Cudalbi (Galati), Vima Mica (Maramures), Gorgota (Prahova), Dudestii Noi (Timis), Falciu (Vaslui), Tamboesti (Vrancea), Slobozia Bradului (Vrancea).
Ploile abundente au facut ravagii in localitatea damboviteana Dragodana. Cateva gospodarii din satul Picior de Munte au fost inundate. Oamenii spun ca apa a venit din santurile de scurgere ale Drumului National 72 Targoviste - Gaesti.
Kinsey este cel de-al treilea proiect in care Neeson si Laura Linney (cea care o interpreteaza pe Clara) joaca impreuna, dupa adaptarea de pe Broadway a piesei clasice semnate de Arthur Miller, The Crucible si dupa comedia Love actually.
"Ce frumoasa era Clara!" Dialogul acesta a avut loc demult, intr-o celula a inchisorii din Sighet. ... Clara a fost iubita tineretii lui, pe care a cunoscut-o la Budapesta, unde plecase cu o bursa Gojdu. Clara a terminat Farmacia. ... Clara a ramas iubita lui nemuritoare.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Concret, legea compusa de PSD-istii Stan Ion (fost presedinte al Comisiei SRI), Gabriel Oprea, Eugen Bejenariu si George Maior prevede trecerea comunitatii de informatii in subordinea premierului - fapt care serveste de minune cauza liberalilor dar contravine flagrant vointei lui Traian Basescu.
google-analytics.com