Cautare

1333 de rezultate pentru "stan clara dragodana" (3.32 secunde)
Cea mai clara situatie este cea in care postarile au setarea de audienta ca public. ... Situatia mai putin clara este cea in care utilizatorul are setarea de audienta limitata la prieteni.
Aceasta carte, "Mic ghid de ghicit in palma", aparuta la Editura LIDER, iti ofera o metoda clara si precisa de interpretare a liniilor din propria palma.
o iubire fata de o farmacista din Simleul Silvaniei, Clara. ... Ce frumoasa femeie era Clara! Cred ca, la data de 16 XI 2014, la ora 21.00, in Romania a inceput o noua epoca, cea a b unului samaritean.
In urma raziei de pe 1 mai 1933, peste 4.700 de persoane au fost ridicate de pe strazile Moscovei si trimise in tabara de triere de la Tomsk, cu directia clara catre insula Nazino, locul unde Stalin, cum sustine si Werth, spune, in mod oficial, ca vrea sa infiinteze colonii de munca.
Multi dintre ei, este adevarat, dezamagiti de prestatia, adesea modesta, a fortelor pro-europene din aceasta tara si a multora dintre liderii lor politici, care nu au justificat increderea pusa anterior de alegatori in materializarea clara a optiunii europene si pentru o viata mai buna, intr-un stat de drept si pe deplin democratic.
Este nevoie de o implicare clara si de tragerea unui semnal de alarma in aceasta situatie.
- Legislatia e clara din acest punct de vedere si jurisprudenta e clara. Acest text este foarte bun. Ce poti sa mai spui in fata unui asemenea personaj tragic-comic?
UNIUNEA LIBER CONSIMTITA INTRE SOTI, cu formularea clara si precisa: ... Prin aceasta precizare clara si fara echivoc, in Constitutia Romaniei, se afirma, se apara si se promoveaza familia ca institutie umana fundamentala creata si binecuvantata de Dumnezeu pentru cresterea si perpetuarea umanitatii, potrivit cuvintelor Sfintei Scripturi:
Comisia Europeana poate, la rindul ei, recomanda Consiliului UE aminarea datei aderarii Romaniei cu un an, pina in ianuarie 2008, daca exista dovada clara a unui risc serios ca tara noastra nu indeplineste cerintele de aderare pina la 1 ianuarie 2007 in anumite domenii .
Situatia dificila si de slabiciune in care se gaseste astazi PNtCD ar trebui depasita prin imbinarea traditiei insistent invocate cu o abordare moderna si pragmatica, bazata pe o strategie clara de imagine deschisa spre tineret si sustinuta de o echipa dinamica si credibila, care sa se structureze in jurul onestului si modestului Gheorghe Ciuhandu.
Daca pina mai ieri situatia era clara, partile beligerante fiind pe pozitii ireconciliabile, azi, cind isi dau mina, nu poti decit sa speri ca intelegerea dintre ei nu ascunde nimic odios.
In opinia liderilor PD-L, refuzul deputatului Adrian Nastase de a demisiona si de a veni in fata justitiei nu este altceva decat o recunoastere clara a vinovatiei din dosarul instrumentat de procuratura. ... Un eventual refuz al presedintelui nu demonstreaza, la fel, "o recunoastere clara a vinovatiei"?
Au venit la intalnire comisarul Victor Popescu, seful Politiei Judetene, comisarul sef Cristian Radu, seful Garzii Financiare, viceprimarii Gabi Stan si Nicolae Nemirschi si cativa zeci de hotelieri.
Radu Mazare s-a prezentat la vot alaturi de fiul sau, dar si de stafful obisnuit, dintre care de mentionat viceprimarul Gabi Stan.
Alte localitati mari in care s-a ajuns la turul 2 sunt Negru Voda (PD-L-istul Petre Urziceanu se bate cu pesedistul Ion Nicolin), Techirghiol (unde democrat-liberalul Florea Constandin se dueleaza cu liberalul Adrian Stan), Castelu (un alt caz de neimaginat, primarul Nicolae Anghel, care spera la 70-80%, ajungand sa lupte in turul 2 cu pesedista Paraschiva Mocanasu), Deleni (PD-L-istul Dan Anica vs.
Octav Cozmanca, Ion Stan si Gabriel Oprea (PSD), Radu Stroe, Cristache Radulescu si Titu Gheorghiof din partea Aliantei D.A., Eserghep Gelil (PRM), Attila Verestoy (UDMR) si Constantin Faina (PUR).
La cererea presei, Dan Ioan Popescu a enumerat toti vicepresedintii de la Capitala si raspunderile lor: Ion Neagu, Dan Darabont, Vasile Gherasim, Codrin Stefanescu, Vlad Dumitrescu, Emiliana Stratulat, Victor Stan si prim-vicepresedintele Sorin Oprescu.
Astfel, deputatul Ion Stan a fost reales in functia de presedinte al PSD Dambovita la Conferinta organizatiei judetene. Si Ovidiu Natea a fost votat, din nou, presedinte al organizatiei judetene Mures a PSD.
Titu Corlatean, Corina Cretu, Gabriela Cretu, Valer Dorneanu, Minodora Ilie, Bogdan Niculescu-Duvaz, Ion Mircea Pascu, Dan Ioan Popescu, Dan Mircea Popescu, Ioan Rus, Ion Sasu, Ion Stan, Ilie Sarbu, Ioan Talpes, Mihai Tanasescu, Aurelia Vasile, Dan Matei Agathon, Codrin Stefanescu, Dan Nica, Elena Dumitru, Rovana Plumb, Anne Juganaru, Maria Lazar, Viorel Hrebenciuc, Viorica Dancila - vicepresedinte al Organizatiei Teleorman etc.
Desi nu e senator al melcilor, Petru Stan, de la PRM, s-a tarat de-a lungul timpului prin diferite functii, in diferite regimuri politice, dupa care au ramas, declarativ, doar un apartament de 94 mp in Zalau, un Renault, dar si acela vandut cu 46 de milioane de lei, 54 de milioane de lei anual pentru ca a fost consilier judetean, o pensie de 84 de milioane de lei anual si pensia doamnei -38 de milioane de lei anual.
google-analytics.com