La data de 18 decembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sectorul 2, sa se deplaseze pe sos. Iancului, intrucat s-a sesizat faptul ca in interiorul unui imobil se afla doua persoane care sustrag bunuri.
Deplasandu-se la fata locului, politistii au luat legatura cu proprietara imobilului care a relatat faptul ca, in urma cu putin timp, doi indivizi au patruns in locuinta si au sustras bunuri.
Efectuand investigatii in zona, agentii de siguranta publica din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat pe str. Laurentiu Claudian, pe M. MARIAN de 38 de ani din jud Teleorman, cunoscut cu antecedente penale, asupra caruia, in urma controlului corporal efectuat, au fost gasite doua sticle ce contineau bauturi alcoolice, un patent, un spray paralizant, o clanta, precum si o bricheta defecta prevazuta cu led.
In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca, in jurul orei 03:00, M. Marian, prin escaladarea gardului, a patruns in curtea si ulterior in pivnita imobilului situat pe sos. Iancului, sector 2, de unde a sustras sticlele cu
bauturi alcoolice.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 9 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.