Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin" (2.61 secunde)
Anul trecut, cand Maia Morgenstern a fost numita director interimar al Teatrului Evreiesc de Stat din Capitala, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a promis ca Primaria Municipiului Bucuresti va incepe demersurile pentru schimbarea denumirii Teatrului Evreiesc.
"Pe 30 seara, scena va fi terminata, pentru ca avem repetitii undeva incepand cu ora 15.00, pe scena vor urca artistii pentru repetitie", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers sa vada stadiul lucrarilor la scena din Piata Constitutiei, unde municipalitatea organizeaza petrecerea de Revelion 2014.
SORIN ZLAT TRIO - Monaco Jazz Grand Prize Winner MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Cea mai antrenanta serie de concerte continua pe 28 februarie 2014 pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
"Succesul il datoram si senatorului Bota" Dupa succesul editiei a V-a a Festivalului de Film Romanesc ProCult, organizatorii au decis sa trimita o scrisoare de multumire Senatorului PSD de Maramures, Sorin Bota, "fara contributia caruia acest Festival nu ar fi fost la nivelul la care este astazi".
Sorin Oprescu le-a mai tras-o si intrigantilor de la Cluj, pe motiv ca ii toarna lui Ponta in ureche otrava ca vine Oprescu sa-i ia locul. ... In privinta lui Crin Antonescu, Sorin Oprescu a zis ca liderul liberal l-a onorat si il onoreaza cu prietenia lui.
Sorin Oprescu le-a mai tras-o si intrigantilor de la Cluj, pe motiv ca ii toarna lui Ponta in ureche otrava ca vine Oprescu sa-i ia locul. ... In privinta lui Crin Antonescu, Sorin Oprescu a zis ca liderul liberal l-a onorat si il onoreaza cu prietenia lui.
Blogul lui Constantin Gheorghe (Constiinta Unui Liberal de Stanga) Despre o arestare prea mult Arestarea lui Sorin Alexandrescu, managerul Intact Group, releva doua aspecte, care trebuie subliniate.
AmosNews - Sorin Oprescu: ... Bonus, primarul general Sorin Oprescu promite un foc de artificii de neuitat.
In perspectiva Campionatului European de Fotbal din 2020, Sorin Oprescu pregateste o surpriza Sorin Oprescu a dezvaluit cum vrea sa rezolve o eventuala anulare a organizarii turneului in Bucuresti din cauza lipsei unei linii de metrou care sa lege aeroportul Otopeni de Stadionul National Arena.
prietenul pe viata al pagubitilor FNI, Sorin Ovidiu Vantu?
In urma cu o luna, Biroul Permanent Teritorial al filialei PNL Constanta a luat in discutie excluderea din partid a lui Sorin Strutinsky, membru al Delegatiei Permanente.
Numele vehiculate in interiorul orga-nizatiei sunt cele ale lui Sorin Oprescu, Doru Giugula, Ionel Blanculescu, Vlad Dumitrescu, Marian Vanghelie si Dan Darabont.
Coordonatorul politic al campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, s-a referit marti la acuzatiile facut public de Sorin Oprescu, acuzatii potrivit carora Vasile Blaga si Miron Mitrea ar fi "impartit sectoarele Bucurestiului.
Tot in urma unui sondaj printre bucuresteni ar putea candida din partea PSD pentru a treia oara la primarie senatorul Sorin Oprescu. ... Potrivit unor surse citate de Mediafax, sondajul il indica pe primul loc pe Sorin Oprescu, urmat de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.
Desi sondajul comandat de catre PSD, realizat in perioada 4-7 februarie 2005 in Bucuresti, l-a dat pe Sorin Oprescu drept prima optiune ca primar general din partea PSD in viziunea bucurestenilor, acesta a ales functia de director de campanie al candidatului mandatat de BEx, Marian Vanghelie.
Cristian Sorin Dumitrescu: ... Sorin Oprescu: ... Cristian Sorin Dumitrescu: Nu vreau sa fac asertiuni, ca sa nu va fur din timp, pe marginea interventiei mele.
Ieri, in cadrul Delegatiei Permanente, Sorin Oprescu a anuntat ca s-a decis sa candideze pentru aceasta functie. ... Nemultumiri au existat si in DP, fiindca, la un moment dat, i s-a reprosat lui Sorin Oprescu ca a refuzat sa candideze pentru Primaria Capitalei, lasandu-i astfel cale libera lui Vanghelie.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, nu s-a hotarat inca daca se inscrie in cursa pentru prezidentiale. ... Daca iau hotararea pozitiva, si eu sper sa iau hotararea pozitiva, am sa merg si prin tara", a precizat Sorin Oprescu.
Pe a patra pozitie in clasament se situeaza Corneliu Vadim Tudor, cu 4,20% din otiunile exprimate, urmat de candidatul independent Sorin Oprescu, cu 3,26% din voturi, in timp ce Kelemen Hunor captase doar 3,14% din voturi.
El a facut anuntul cu putin timp inainte de inceperea conferintei si a precizat ca se gandeste la o echipa din care ar dori sa faca parte Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, ba chiar si Sorin Oprescu daca va reveni in partid, asa cum a declarat public mai demult.
google-analytics.com