Welcome to Roxania: OPRESCU MAI VREA UN MANDAT DE PRIMAR

Da, Victor Ciutacu l-a intrebat despre candidatura la presedintie si Doctorul a tratat intrebarea in stilu-i.
In sensul ca are ambitia de a-si duce pana la capat proiectele de primar general si pentru asta mai vrea un mandat.
Ca sa fie clar.
Doctorul: "A facut pe dracu’ Basescu".
Basescu si Videanu de fapt n-au facut nimic. Doar niste proiecte pe care el, Oprescu, le-a concretizat. Cap-coada. Fiindca pasajul Basarab n-avea decat 178 de metri si mult noroi, iar in privinta Arenei Nationale, Videanu a daramat vechiul stadion si i-a lasat mostenire ancheta Curtii de Conturi pentru bancile furate.
Sorin Oprescu le-a mai tras-o si intrigantilor de la Cluj, pe motiv ca ii toarna lui Ponta in ureche otrava ca vine Oprescu sa-i ia locul. Merita pupat pentru asta, sa-i faca asa ceva la oficina lui Tonta.
In privinta lui Crin Antonescu, Sorin Oprescu a zis ca liderul liberal l-a onorat si il onoreaza cu prietenia lui.
Il salut pe Doctor si il votez pentru viitorul mandat de primar general. Ceea ce nu inseamna ca n-am sa-l troznesc atunci cand consider ca o ia pe aratura. Stie prea bine ca e dintre cei pe care ii critic din sustinere. Ca n-am pretentii decat de la cei care merita exigenta.
Il salut si pe Victor Ciutacu. Nu stiu cum se face, dar parca emisiunea cu Sorin Oprescu a fost cam scurta. Desi fara pauze publicitare. Pe cand alea cu Ponta si Videanu parca nu se mai terminau. Si erau pline de publicitate. La aia cu Udrea nu m-am uitat nici macar un minut, mi-a luat ochii Klaus Johannis la Antena 3. Si oricum, mi se pare degradant sa-ti pierzi timpul cu Udrea. Scria Ciutacu candva, ca nu era nimic fara Antena 3 care a propulsat-o si ca orice-ar face ea, tot tarana ii curge din buletin.