Cautare

2634 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (3.24 secunde)
"Evenimentul zilei" i-a intrebat pe sociologii Remus Stefureac, Barbu Mateescu si Mircea Kivu daca USL se rupe in 2014.
Scopul acesteia este de reducere a nivelului de poluare, si nu unul fiscal, au afirmat ieri intr-o conferinta de presa atat ministrul Finantelor, cat si cel al Mediului, Sulfina Barbu.
Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a fost acuzat ieri de fostul presedinte PNL al organizatiei Seaca de Câmp, Marcel Barbu, actual membru al PLD, ca i-a sugerat sa dea mita pentru a fi angajat într-un post de la Agentia de Plati si Interventii în Agricultura (APIA), condusa de liberalul Silviu Dragancea.
De la ora 7.00 de dimineata, familia Barbu intra in solar, in comuna doljeana Bratovoiesti.
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor o serie de mari proiecte de infrastructura, modernizarea centrului vechi, eliminarea maidanezilor dupa uciderea unui copil de patru ani, dar si cateva restante in privinta utilitatilor si transportului.
Barbu Vacarescu, Calea Dorobanti sau Bd. ... Strada Glinka va deveni si ea artera cu sens unic, pe directia Calea Floreasca - Barbu Vacarescu. ... Bulevardul Barbu Vacarescu va deveni si el unul cu sens unic.
Senatorul Sorin Oprescu a anuntat, duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, la intalnirea cu sustinatorii, ca luni dimineata isi va inainta demisia din PSD.
Ce constantean nu a auzit macar o data de avocatul Sorin Calafus? Ca acelasi Sorin Calafus are o fundatie culturala... ... activitatea pe care avocatul Sorin Calafus si-a dorit-o de succes in domeniul turistic.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Cozmin Gusa ofera detalii subterane din cazul Sorin Oprescu (Autor:
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... - Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Numai ca Jorj Madalin Mihailovici, cel care s-a prezentat ca fiind nu un simplu consilier ministerial, ci "consilierul personal al doamnei ministru Sulfina Barbu”, a adus vesti mai mult decat proaste pentru investitori.
Democratii resping un proiect de lege al unui coleg ministru, Gheorghe Barbu, care a initiat un sistem de reducere a alocatiilor pentru mame. ... Biroul Permanent National al PD a decis ieri respingerea proiectului legislativ privind indemnizatiile pentru mame, initiat de ministrul Muncii, democratul Gheorghe Barbu.
Vocal, polemic, incomod, conflictual, Eugen Barbu a ramas definitiv in literatura romana prin romanul sau Groapa”, dar si prin publicatia "Romania Mare". Marga Barbu, cunoscuta actrita de film si teatru, i-a fost alaturi o buna parte din viata.
Blonda fosta consiliera la Cotroceni, fosta liberala si actuala democrata va "rupe gura targului" daca, pana la urma, norocul ii va zambi si de la Ministerul Mediului se va decide ca, intr-adevar, actualul ministru, Sulfina Barbu, nu mai are sprijin politic.
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a declarat ieri ca intentioneaza sa-l dea in judecata pe primarul pesedist al Constantei, Radu Mazare, pentru jignirile pe care acesta i le-a adus intr-o conferinta de presa.
Aratandu-si aprecierea fata de demnitatea procurorilor care au dispus neinceperea urmaririi penale (NUP), Mazare si Constantinescu au anuntat ca le vor da in judecata pe acele persoane care au inaintat plangeri calomnioase impotriva lor, iar primarul Mazare si-a reluat atacul impotriva ministrului Mediului, Sulfina Barbu, deloc deranjat de faptul ca demnitarul l-a dat in judecata.
Democratul Gheorghe Barbu acuza Guvernul de intentia de a face campanie electorala pentru PNL din bugetul de pensii. Potrivit lui Barbu, fost ministru al Muncii, Executivul a dezbatut marti asupra unor prevederi legate de aplicarea Legii majorarii pensiilor.
Udrea a eliminat-o si pe Sulfina Barbu. ... Monica Iacob Ridzi, apoi Raluca Turcan si, recent, Sulfina Barbu. ... Emil Boc i-a facut propunerea Sulfinei Barbu, dupa ce premierul discutase, in prealabil, si cu Ioan Nani, director general al Antibiotice Iasi, pentru fotoliul de la Munca.
google-analytics.com