Cautare

112 de rezultate pentru "smin codex manusi" (3.89 secunde)
fulare din lana, vestute matlasate pentru copii de la 1 - 3 ani - la 15 RON, bascute din bucle (30% lana) - la 25 RON, fesuri barbatesti de lana - la 35 RON, manusi fara deget din PNA - la 30 RON, bratari din hartie data cu lac - la 10 RON, coliere din hartie - la 15 RON, esarfe din jerse de 1,5 metri lungime - la 10 RON", ne-a spus Steluta Alexe.
"Am adus cusaturi manuale ce costa intre 20 ROn - 350 RON, precum saluri de bumbac - 50 RON, fete de masa cusute manual, marama din borangic - 60 RON, traistute - la 10 RON si la 15 RON, canute din ceramica, manusi din lana, ciorapi din lana, sah cu piese din lemn - intre 30 RON (mic) si 60 RON (mare)", ne-a spus Rodica Dirlea.
Mainile umanoidului erau normale si acoperite de manusi negre. Isi misca picioarele ca un om normal, dar labele si lungimea pasilor erau mult mai mari decat cele ale oamenilor.
purtati manusi cand lucrati la gradina, evitarea traumatismelor mainii, un program de kinetoterapie-exercitiile se incep gradat-miscati bratul pentru ca sedentarismul accentueaza limfedemul si purtati un manson compresiv in timpul zborului cu avionul.
De aceea se recomanda imbracarea volanului in piele naturala sau cumpararea de manusi din piele pentru condus. - obligatoriu sa purtati ochelari de soare in intervalul 9:00 - 17:00.
Incep parca sa vad cu alti ochi, ca pe un rau necesar epurarile facute dupa orice mare schimbare de regim politic.Unii le fac mai abrupt si dureros, altii mai cu manusi, dar fara o radere din temelii a structurilor vechiul regim, nu ai nicio sansa sa supravietuiesti in lumea construita tocmai de cei pe care ti-ai propus sa-i inlaturi de la putere.
Isi pun o pereche de manusi. xxx Englezul: Aduc 6 sticle de bitter. Irlandezul: Aduc 6 sticle de Guiness. Scotianul:
Si daca se fac alegeri si saptamana viitoare si mai vin pe la noi astia de la Craiova, vreau si eu o pereche de manusi ca trebuie sa strang urzicile si ma pisca asa", a spus o sateanca din Rachita de Sus, alta localitate din Seaca de Padure.
Comanici a acuzat si PNL pentru lipsa de implicare in campania anti-Basescu, liderul PRM considerand ca liberalii se poarta cu manusi, ca niste domnisoare.
In plus, liderul PSD a mai primit cadou o pereche de manusi de box rosii. Ca replica, Geoana le-a spus tinerilor:
Fiecare component avea cel putin trei perechi de schiuri, cinci perechi de bocanci, doua echipamente pentru scufundari, sase-sapte perechi de manusi, intre care si de box, iar dotarile erau cumparate la preturi supraevaluate.
Ca sa scape de unii ministri carora li se dusese buhul, a fost necesara o subtila remaniere si tehnica umblatului cu manusi.
De altfel, potrivit acelorasi surse, liderii PSD i-au imputat lui Sergiu Nicolaescu ca se poarta "cu manusi" cu televiziuni apropiate puterii , in special cu sefia SRTV tocmai pentru ca postul public de televiziune ii televizeaza filmele, iar el isi incaseaza, tacticos, banii pe drepturile de autor.
Mi-am luat manusi de box, saltea de lupte greco-romane, sunt pregatit. Dincolo de gluma, sunt convins ca la Deveselu va fi o lupta apriga, pentru ca aceasta comuna a devenit deja celebra in Europa si va reprezenta un punct foarte important pe harta tarii ani multi de aici inainte.
"Candidatul nu livreaza alegatorilor idei si modele de comportament, ci saltele, treninguri, ceasuri electronice din plastic, fesuri, fulare, manusi, sorturi pentru gospodine, genti cu rechizite, pantofi, bocanci de iarna (stangul inainte de alegeri si dreptul dupa, numai in caz de castig, altminteri alegatorul ramane doar cu topaiala), godaci, curcani, pui zburati, peste, ulei, zahar, orez (vestitul UZO), pelerinaje la manastiri etc.etc.
Poate o vrea sa-si faca manusi de breakist din pielea copertei. Sigur, ar mai fi de vazut cine e ilinoaica aia si ce hal de cadouri sunt astea:aparat foto Samsung si oglinda de poseta.
De asemenea instructiunile de utilizare nu contineau mentiuni asupra faptului ca jucaria necesita indeminare in utilizare dar lipseau si recomandarile referitoare la echipamentul de protectie necesar ( casca, manusi, aparatori pentru genunchi si coate etc.).
Nici ochelarii de protectie nu sint mai ieftini, ei ajungind si la 900.000 de lei, iar o pereche de manusi speciale - aproximativ 600.000 de lei.
Al doilea container continea cateva mii de ceasuri de masa din sticla nedeclarate, iar in cel de-al treilea container se aflau de-a valma polizoare, casti de protectie, manusi de sudura, surubelnite, menghine, bormasini, rulete etc, dar si esarfe de matase inscriptionate "Picasso".
Potrivit militantilor pentru apararea drepturilor animalelor, citati de BBC, China este principala tara exportatoare de astfel de blanuri, folosite pentru confectionarea de manusi, palarii, paturi, jucarii si chiar pantofi.
google-analytics.com