Cautare

112 de rezultate pentru "smin codex manusi" (3.42 secunde)
Tot la standul lui puteti gasi curele din piele - la 20 RON, 25 RON si 35 RON, portofele din piele - intre 35 - 100 RON, veste de cojoc - 300 RON, borseta de dama din piele rosie - 100 RON, vestute din stofa - 250 RON, vestuta din blana de miel - 600 RON, saci din piele - 240 RON, caciuli din cojoc - 80 RON,, manusi de blana - 40 RON, cojoace pentru adulti - 700 RON, cojoace pentru copii - 300 RON, gentute colorate Erna, pansonate (se lucreaza pe suprafata pielii) - la 145 RON, genti din piele (sculptate) - la 165 RON, geanta Tibi cu doua compartimente -, gentuta tip borseta - la 120 RON, geanta cu talanga - la 280 RON, geanta visinie din piele - la 230 RON, rucsac din piele - la 200 RON, rucsac mic din piele - la 170 RON, botosei - la 60 RON, gentuta 2 in 1 - la 200 RON si alte genti din piele viu colorata - la 180 - 140 RON.
"Avem o diversitate mare de produse, de la accesorii precum coliere, bratari, brose, manusi si esarfe pana la obiecte vestimentare.
caciuli tricotate - intre 25 RON - 40 RON, fulare tricotate, de doi metri lungime - 40 RON, manusi fara degete - 30 RON, caciuli cu fir efect, fulare din 30% acril si 70% lana, caciulita trictoatat in mod inedit - 25 RON", ne-a spus Stela Alexe.
m-am imbracat frumos - cizme imblanite, pulover - 3 bucati una peste alta, fular, manusi, caciula, ochelari de soare, pentru un plus de mister, si m-am pregatit voiniceste sa intampin Ziua Nationala.
Videoclipul track-ului Interlocutor” reda un cumul de particularitati ale iubirii pamantene, ce recreeaza metaforic tumultul discutiilor dintre doi indragostiti, care, desi incearca sa se poarte cu manusi unul cu celalalt, se lasa condusi instinctiv spre capcana unui conflict.
cu botosi din blana pentru copii - la 30 RON, si botosi de blana pentru adulti - la 40 RON, dar si papuci de casa cu piele naturala si blanita, manusi din piele imblanite - 45 ron - 50 RON, si ciorapi de lana - la 25 RON, care sunt de sezon.
- la folosirea detergentilor (precum si daca va ocupati de gradinarit) purtati manusi, iar la cusut utilizati degetarul; - taieturile, zgarieturile, juliturile trebuie curatate si dezinfectate foarte bine, iar zona respectiva va fi tinuta sub observatie;
De asemenea, mai pote fi luat prin folosirea unei manusi de baie sau a unui prosop infectat. Infectia se manifesta sub forma unor umflaturi rosii in zona epilata, fara simptome specifice.
- Spalati-va pe maini si daca este posibil folositi manusi sterile sau, inainte de a atinge rana, acoperiti-va mainile cu cateva straturi de pansament sau un strat de folie de plastic - Incercati sa calmati si sa reconfortati victima.
blana de oaie - la 100 RON, blana mai micuta - la 70 RON, papucei pentru copii, botosei pentru copii de un an si patru luni pana la doi ani - la 20 RON, ciorapi din lana - la 15 RON (pentru copii si pentru adulti), papuci imblaniti, pentru femei si barbati, vesta din blana pentru barbati - la 230 RON, pulovere pentru copii de la 1 an pana la 7 ani - la 70 RON, pernita care se face si oita - la 35 - 45 RON, ii din in - la 100 RON, set pentru copii format din caciulita, fular si manusi - la 40 RON", ne-a spus Lajos Tofalvi.
sosete de lana -n intre 15 - 20 RON, manusi de lana - la 15 RON, stegulete - la 3 RON, papusi imbracate in constume traditionale din Bucovina - la 50 RON.
ecran facial sau masca chirurgicala, ochelari de protectie, echipament special, manusi. Esantioanele prelevate pentru diagnostic de la pacienti trebuie manipulate potrivit regulilor stabilite in aceste situatii.
infirmiera s-ar fi infectat de la manusi atunci cand si-a dat jos echipamentul de protectie. Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals", chiar sublinia recent, bazandu-se pe datele oficiale, ca in zona endemica peste 400 de cadre medicale s-au imbolnavit si 232 au decedat.
Punerea tapetului Pasta care lipeste tapetul de perete contine fungicide, pentru prevenirea mucegaiului, care, la unele persoane, pot provoca alergii ale pielii. Pentru a evita acest lucru este nevoie sa porti manusi de fiecare data cand folosesti pasta. 6.
Practicantii pot folosi manusi de matase, un burete sau o perie moale pentru a creste circulatia sangelui. Modele ca Miranda Kerr sau Molly Sims folosesc aceasta procedura si sunt indragostita de ea.
Cei doi oameni din prim-plan se agita, apoi, doi barbati, care par medici, ies din fundal, imbracati cu salopete, sepci, masti si manusi chirurgicale.
Persoanele care lucrau cu cadavrul aveau manusi, dar nu purtau nici masti de protectie nici ochelari. Filmul american era prezentat de binecunoscutul actor Roger Moore.
Daca ai spart un bec in casa, strange cioburile cu manusi, nu cu aspiratorul, care poate imprastia particulele de mercur.
Pentru a fi sigur(a) ca iti vei antrena musculatura ca la carte, poti folosi manusi si labe de inot.
A scos mainile din manusi sa-mi arate ca el nu era pandit de pericol. Avea mainile obisnuite cu munca. Am constatat ca atunci cand e cod portocaliu de viscol, oamenii isi uita masinile in parcare.
google-analytics.com