Cautare

141 de rezultate pentru "smart fm" (3.09 secunde)
"I Love the 90s" este un eveniment marca SmarT eVents.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, Sapte Seri, Port.ro, www.bucuresteni.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopotel.ro, calificativ.ro, estiri.ro, Doxi, Pipo, Terra Magazin
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro
Recent, a avut loc evenimentul "Traieste Inteligent- Let's be smart!" ce o are drept gazda pe Dana Savuica. Cu aceasta ocazie, vedeta a lansat oficial salonul Hello Beauty (Sos.
SMART BREAKFAST / MARIUS MANOLE, MATINAL LA SMARTFM, IMPREUNA CU MARIUS TUCA / Autor: ... MTM, M& M, Mariusonore cu Tuca si Manole, Smarius FM sau altele si mai si au fost printre propuneri.
Multumiri speciale sponsorilor - Tonic Advertising, L'Erbolario Lodi, Cocor, Xlear, Flormar, Proestetica, Koon, Top Line, SLA Paris, Beauty Make-up Artistry, Helen Studio, Silhuette, Sorin Ionita Photography, Nei Guard, Nei Medica, World Trade Center, MT Systems, Trip Tailor, Halewood Wines, Smart FM, Marius Tuca.ro, Revista Tango Marea Dragoste, Cocor Media Channel.
Daca esti adepta stilului smart-casual alege aceasta pereche de ghete pentru un plus de fashion si stil. Pret intreg 639 ron, pret redus â€" 50% - 320ron.
In dimineata zilei de 31 martie 2016, chiar de ziua lui de nastere, Damian Draghici a intrat intr-o legatura telefonica cu Marius Tuca si Marius Manole, la matinalul de la Smart FM si a dat detalii despre proiectul The Gypsy Cuban Project - muzica tiganeasca si preluari folclorice cu o trupa de cubanezi.
La Matinalul Smart FM de azi, Marius Tuca a vorbit si despre Teatrul de Vara din oras, inca nefunctional, si despre insuficienta locurilor de cazare din oras.
Whisky Fest 2016 este un eveniment organizat de The Whisky Club, Live Pro si Mixtopia.ro. Eveniment exclusiv 18+, tinuta recomandata fiind smart casual. Facebook: facebook.com/WhiskyFestRomania Eveniment recomandat de Vice.com
Astfel, Dana si-a facut parul singura cu peria rotativa Rowenta Nano Smart si a invatat invita?ii sa o foloseasca impreuna cu stilista Luciana Vladutoiu de la Salonul Studio Addict, a inceput de doua saptamani o dieta cu produsul nutricosmetic Beauty Help, cu 9 elemente premium care intineresc organismul.
La matinalul Smart FM de a doua zi, pe 2 mai, poetul si jurnalistul Marius Tuca si actrita Rodica Mandache si-au exprimat admiratia fata de prestatia artistica de la PROTV a lui Gigi Caciuleanu, a actorului-dansator Marius Manole si a superbei sale partenere de dans - Olesea.
Proiectul este sustinut de IQOS, partener media principal Smart FM. Detalii despre proiect, artisti si harta expozitiei urbane Arta la intrare”pot fi gasite pe site-urile neoartromania.ro si galateca.ro.
Premiul special pentru stil si eleganta feminina - Laura Cosoi Premiul special pentru stil si eleganta masculina - Catalin Botezatu Premiul special pentru Celebrity Gossip Show - Vorbeste Lumea Premiul special pentru reality show - Gospodar fara pereche Premiul special pentru cel mai indragit jurat - Andi Moisescu Premiul special pentru cea mai indragita jurata - Loredana Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune matinala - Neatza cu Razvan si Dani Premiul special pentru cea mai indragita emisiune tip charity - Visuri la cheie Premiul special pentru cel mai indragit radio matinal - Marius Fm ( Smart FM) Premiul special pentru cea mai indragita emisiune dedicata stilului de viata sanatos - Tinerete fara batranete Premiul special pentru cea mai de bonton emisiune - Bonton Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune din day time din Romania - La Maruta Premiul special pentru cea mai longeviva emisiune tip pamflet - Cronica Carcotasilor Premiul special pentru cea mai indragita trupa peste hotare - Fly Project Premiul special pentru cel mai spectaculos show de divertisment - Te cunosc de undeva Premiul special pentru cea mai indragita emisiune de umor - iUmor Premiul special pentru cel mai indragit jurnal de stiri matinal - Stirile Protv de la ora 7:00 Premiul special pentru show-ul fenomen The Wall - Valentin Butnaru Premiul special pentru cel mai indragit blog de fashion - Carmen Negoita Premiul special pentru cuplul anului 2017 - Razvan Simion si Lidia Buble Premiul special pentru cea mai indragita actrita - Diana Dumitrescu Partenerii Galei Eva.ro 16 ani:
Un studiu publicat pe site-ul It's Ok To Be Smart a demonstrat ca pentru fiecare persoana celibatara exista 871 de parteneri potentiali care ii asteapta in diverse zone ale lumii.
Efortul lor va fi rasplatit cu premii saptamanale, constand in 100 de vouchere Lidl / saptamana in valoare de 20 de lei, oferite persoanelor inscrise la momentul respectiv, in ordinea cantitatii de PET-uri reciclate in competitie si cu premii atragatoare la final de campanie un Audi A3 e-tron, 10 biciclete de oras, 10 TV Smart LED Samsung, oferite prin tragere la sorti, luand in calcul absolut toti inscrisii in competitie.
Eveniment exclusiv 18+, tinuta recomandata fiind smart casual. ... facebook.com/WhiskyFestRomania Eveniment recomandat de Rock FM Parteneri media: Vice.ro, Urban.ro, Orasulm.eu, Bestmusic.ro, TimesNewRoman.ro, Urbology.ro, Debarbati.ro, Metropotam.ro, 9am.ro
Vin in sustinerea acestora compresorul si aspiratia chirurgicala - Turbo Smart, fabricate in Italia de Cattani - formand astfel un ansamblu perfect de maxima calitate si siguranta.
tinerii frumosi si inteligenti de azi, cei care butoneaza smart-phone-ul si se cred hiper-destepti si eficienti, vad doar prezentul. Timp in care valorile si traditiile europene sunt sterse de invazia culturii de tip fundamentalist, islamic sau norvegian, nu conteaza.
Ce se va intampla cu vremea de Florii si de Paste Invitata la matinalul Marius FM, realizat la SMART FM de Marius Tuca si Marius Manole, Florinela Georgescu, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, a anuntat vreme schimbatoare pentru zilele de Florii si Paste.
google-analytics.com