Cautare

76 de rezultate pentru "sinucidere" (6.90 secunde)
Aceasta in contextul in care la nivel mondial unul din trei pacienti a avut tentative de sinucidere, rata de suicid raportata fiind de 5,5% la pacientii cu psoriazis in comparatie cu rata de 2,4%-3,3% pentru alti bolnavi in general.
Agentia care da aprobari pentru sinucidere asistata in Germania le refuza aceasta "sansa" celor care nu sunt vaccinati. Decizia s-a luat pentru a evita imbolnavirea medicilor.
lucrul acesta mi s-a parut o adevarata sinucidere politica. Dar iata ca la ghinionul de a incepe guvernarea cu niste inundatii catastrofale, Alianta adauga o alta actiune catastrofala;
lucrul acesta mi s-a parut o adevarata sinucidere politica. Dar iata ca la ghinionul de a incepe guvernarea cu niste inundatii catastrofale, Alianta adauga o alta actiune catastrofala;
Este o sinucidere in lumea mare, unde se invart puterea si banii mari. Zona incepe sa aiba un aer interlop si sa nu mai fie ceva oficial, transparent, legal, institutional.
Ma enerveaza, pe mine si alti cativa colegi, ca s-au scumpit tigarile, ca acest guvern, ca si celalalt, dinainte, incearca sa ne reduca doza de sinucidere mai mult sau mai putin lenta, dar voluntara.
Liberalii continua politica inteleapta de sinucidere; dar acum, la indicatiile UE, trebuie sa-si confectioneze un giulgiu biodegradabil. Ceea ce nu va fi prea greu, caci degradarea au inceput-o de mult.
Ii pot readuce gloria sau sunt doar gesturi de sinucidere politica. Cu siguranta ca purtarile de de copil care-si ia jucariile si pleaca sunt doar in aparenta, ca un act de "demnitate" politica.
Ok, sa zicem ca sentimentele mi-au fost "razbunate" de decizia CNA de a sanctiona postul respectiv din cauza reflectarii incorecte a cazului de sinucidere mai sus pomenit, incalcand mai multe articole din Codul de reglementare in audiovizual.
Si iata ca, acum, gestul CFR de a se gandi la bietii oameni pe care incet-incet i-au impins in bratele transportatorilor privati incepe sa nu mai semene cu o sinucidere a cailor ferate.
Jean-Luc Godard a murit la 91 de ani. Macron: "Am pierdut o comoara nationala, privirea unui geniu". Jean-Luc Godard a ales sinuciderea asistata.
Godard este cunoscut pentru filme ca "Breathless" si "Masculin Feminin". Acesta a revolutionat cinematografia si a fost unul dintre reprezentantii ''Noului Val''.
Prin solicitarea adresata lui Adrian Nastase de a demisiona cavalereste din Parlament, pentru a se pune la dispozitia justitiei, PD-L il obliga pe fostul prim-ministru la sinucidere politica.
Nu numai autoritatile din SUA sint ingrijorate de numeroasele cazuri de sinucidere din ultima vreme, provocate de criza financiara, ci si autoritatile romane.
- Teama de Covid-19 poate sa duca la insomnii, depresie si dorinta de sinucidere? - Din pacate da. Schimbarile pe care le resimtim in ritmul nostru cotidian, izolarea la domiciliu, senzatia de inutilitate si sentimentul permanent de nesiguranta amplifica un context psihologic pre-existent la nivel individual.
Politistii au crezut initial ca este vorba despre o sinucidere, insa fratele victimei a declarat ca Bogdan Mitu a inecat-o pe tanara si apoi s-a sinucis.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com