Cautare

1243 de rezultate pentru "simon maria" (3.32 secunde)
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului.
Maria Sallai participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Florin Iaru a fost maestrul paginarii acestei carti frumoase, iar Teodor Duna a fost cel care a ales titlul antologiei dintr-un vers semnat de Maria Grigore.
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Prima statuie a Reginei Maria, plina de controverse: ... Prima statuie a Reginei Maria a fost dezvelita, la inceputul lunii decembrie, in Parcul Izvor din Capitala, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa.
Benjamin Simon. ... Benjamin Simon pentru probleme in casnicia lor, motiv pentru care ar trebui sa ne indoim de relatarile lor.
Benjamin Simon, a fost un psihiatru remarcabil care a folosit hipnoza medicala pentru a ajuta veteranii de razboi sa recupereze amintirile oribile cauzate de socul exploziilor de proiectile.
echipa masculina gimnaziu (antrenori Daniel Savoiu, Valentin Simon) - ONSS. ... echipa masculina sperante (antrenori Daniel Savoiu, Valentin Simon) - Campionatul National;
Atletele Constantina Dita Tomescu si Lidia Simon iau startul azi, ora 13.00, in proba de maraton transmisa in direct la TVR 1, TVR HD si pe jo2012.tvr.ro.
Simon Kjaer, 12. ... Simon Poulsen, 19. Yussuf Poulsen, 20. Uffe Bech, 22. Jonas Lossl. Arbitru: Slavko Vincic; arbitri asistenti: Matej Zunic, Bojan Ul (toti din Slovenia);
Asa cum spune si producatorul Simon Kinberg:
Stefan Banica da viata unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa Jake si femeile lui.
Carlos Simon, de la Institutul de infertilitate si laboratorul spaniol Igemonix, a conceput un test care este capabil sa determine cu precizie momentul propice pentru FIV.
Simon Leviev a operat sub mai multe pseudonime. Simon nu a fost niciodata acuzat pentru inselaciune. El a fost inchis in Israel pentru utilizarea unui pasaport fals in 2019.
Egalarea a venit in minutul 83, cand Fullkrug l-a invins pe Unai Simon cu un sut puternic. ... Unai Simon - Carvajal, Rodri, Laporte, Jordi Alba (Balde 82) - Busquets - Gavi (N.
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a anuntat printr-un comunicat de presa, ca PSD va sesiza Curtea Constitutionala in cazul deputatului Maria Barna.
google-analytics.com