Cautare

171 de rezultate pentru "sexy" (2.82 secunde)
Din categoria celor care manifesta o "frigiditate nativa" fac parte acele foarte rare femei care sustin ca nu au simtit niciodata atractie sexuala pentru vreun barbat, ca nu s-au simtit niciodata sexy si nu au avut vise erotice sau dorinte.
Vedeta a optat pentru un costum auriu, batut cu cristale Swarovski, alcatuit dintr-un top super sexy si pantaloni scurti. Toata atentia publicului a fost indreptata catre ea.
Aceasta a ales o tinuta sexy, la care a accesorizat o palarie Borsalino foarte frumoasa, cu boruri mari. De altfel, pe contul sau de Facebook, a initiat si un concurs la care a putut participa oricine a postat pe wall o fotografie in care purta o palarie.
Iti tuguie buzele ca-ntr-un sarut pasional si-si da capul pe spate atat de sexy ca ma face si pe mine sa inghit in sec.
Cand l-am intrebat daca are dinti pentru biscuitii respectivi, i s-a ofilit si ultima urma de barbatie, adica limba ascutita si m-a luat la injuraturi, caci ceva mai sexy n-avea cum.
Picioare sexy: Pentru ca picioarele tale sa devina moi si catifelate, maseaza-te ferm cu ulei de masline. Pentru un efect mai rapid, poti lasa uleiul sa actioneze peste noapte!
Cea mai sexy retro lady, dar si cel mai atragator domn vor fi premiati cu cate un ceas Lambretta, oferit de magazinul Ceas Boutique Bucuresti.
Unii spun ca a fi slaba e sexy, in timp ce altii au o opinie total diferita. Dupa cum spune si zicala, frumusetea sta in ochii privitorului, atractia poate varia in functie de preferintele oamenilor.
Ai zece minute la dispozitie sa fii draguta si sexy, apoi ar fi bine sa ai ceva de spus, caci altfel membrul nu va sta, a spus Andra Chirnogeanu.
Shannen Doherty zambeste si ii multumeste autorului acestei coafuri parisienne sexy. Si fanii nu au intarziat sa o asigure ca arata magnific si intr-o forma foarte buna, scrie Closermag.fr.
Tu atragi oamenii in jurul tau, doar privindu-i, iar la capitolul sexy se pare ca stai cel mai bine din tot clasamentul.
Aveam o profesoara super sexy si imi amintesc cum multi colegi de-ai mei o urmareau pe holuri in pauze atunci cand venea imbracata in fusta.
Din nava coboara doua femei extraterestre foarte sexy. Aflati prin zona doi padurari, observand luminile puternice ale farfuriei zburatoare, se ascund dupa un copac mai gros ca sa se uite si ei la minunatia coborata din cer.
in acest sens se face referire la promovarea Ancai Boagiu succesoarea sa la Ministerul Transporturilor in anii 1999 - 2000 ("rar atita vulgaritate, neamprostie si agresivitate la un loc, ca in aceasta cata neagra”), Cristinei Pirvulescu, desemnata de PD pentru functia de ministru al Integrarii Europene ("blonda de la Primarie care n-a reusit, in ciuda fustitei sub care se aflau elemente de real interes, sa tina privirile parlamentarilor atintite doar in jos si nici sa le astupe urechile”), Mioarei Mantale ("prefectesa” de Bucuresti, "adoratoare a sa” care "pina acum s-a remarcat doar prin decolteuri”) si a avocatei Elena, numita vinerea trecuta consilier de stat la Cotroceni ("alta blonda” si "bomba sexy a Primariei Generale” cu care Basescu a fost imortalizat in timpul campaniei electorale la restaurantul "Golden Blitz”).
Desi este cunoscut faptul ca sint un barbat frumos si sexy, mai fotoigienic decit Basescu sau Vacaroiu. In primul rind am vrut o poza care sa nu semene numai cu mine, ci si cu realitatea din jurul meu;
Desi este cunoscut faptul ca sint un barbat frumos si sexy, mai fotoigienic decit Basescu sau Vacaroiu. In primul rind am vrut o poza care sa nu semene numai cu mine, ci si cu realitatea din jurul meu;
Laurentiu Reghecampf a primit interzis la Snagov. Aflam ce a descoperit sexy impresara pe stick-uri si cum s-a pus Reghe in genunchi sa-i ceara iertare copilului.
In reclama era desenat un tren expres care se repezea spre Miron Mitrea, prezentat sexy, cu mustata din dotare; din nefericire, trenul se opreste.
Am mai aflat ca interpretul Y si cantaretul de hip-hop Z si-au cumparat masini de vreo 40-50.000 de euro, ca blonda sexy de la formatia nu stiu care si-a construit o vila nu stiu pe unde, iar manelistul al carui nume de scena este vreun aliment sau vreun metal pretios a cantat pe la nunti cam de vreo cateva mii de euro pe saptamana, din care si-a „tras“ un gipan nou-nout de aproape 100.000 de euro.
Anca Serea este o soferita sexy in traficul din Capitala, o mama si o sotie devotata si nu spunem doar noi asta, o dovedesc si fotografiile surprinse de paparazzi.
google-analytics.com