Cautare

171 de rezultate pentru "sexy" (2.72 secunde)
Cea mai sexy cantareata la inceputul anilor 2000 s-a distrat cu sotul milionar intr-un club de fite din Mamaia! N-ai s-o mai recunosti pe vedeta care canta "Amor, amor" In urma cu 15 ani, Cristiana Raduta cucerea lumea muzicala cu ajutorul lui Laurentiu Duta, compozitorul pieselor ei.
Miryam, cantareata super sexy care a lansat recent piesa Don't stop”, a fost nevoita sa-si anuleze vacanta de o saptamana pe care a planuit sa o petreaca in Palestina.
Julia a facut parada costumelor de baie in Grecia, dar a iesit in evidenta si i-a inebunit pe greci atunci cand a aparut la piscina intr-un costum de baie, de culoare neagra, extrem de sexy!
In prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva, care va fi difuzata maine seara pe Antena 1, George revine in forta intr-un travesti de zile mari! Artistul s-a intors pe scena celebrului show de transformari la cererea publicului si este mai sexy ca oricand!
Pentru o aparitie chic si sexy, opteaza pentru pantofii Vince cu toc subtire de 7,5. Acestia sunt confectionati din piele 100% naturala, cu o textura deosebita si o nuanta metalica.
De fapt, Miryam este si cea care il va insoti pe acesta la Stockholm (Suedia), pentru a urca alaturi de el pe scena de la Eurovision. Am vazut ca in ultima saptamana apar in presa niste articole care ma scot doar bomba sexy si atat!
Un colier statement si un clutch bijuterie iti vor transfoma tinuta intr-una sexy. Iti place sa surprinzi? Indrazneste si combina un clutch snake print, cu o rochie animal-print.
E barbat, dar arata bine si este extrem de sexy atunci cand se imbraca in femeie. In plus, canta si danseaza ca Beyonce si are niste picioare mult mai frumoase decat celebra artista!
Ca de fiecare data, Ramona Badescu a fost o aparitie glamuroasa, a purtat o rochie neagra, lunga, cu o coada din blana, fiind extrem de sexy si eleganta.
Dar, cand Greg o cunoaste pe Flo, o tanara blonda si sexy, dar care uraste barbatii mincinosi, lucrurile incep sa se complice, caci Greg incepe relația prin a-i ascunde fetei adevarata natura a activitatii lui.
Si daca tot am vorbit despre cumparaturi, Florentina Opris a stralucit intr-o tinuta sexy, aleasa de pe rafturile magazinului The Retro Shop.
Descopera ce face Paula Seling in cel mai nou videoclip si cat de sexy este artista!
De-a lungul timpului, artista a mai lansat piese de succes precum Fiesta, Sexy, In lipsa ta (feat. What's UP), Rupem boxele (feat.
Loredana este o femeie frumoasa, sexy si arata de 20 la 48 de ani! Ea este una dintre cele mai iubite si apreciate artiste din Romania!
tendinta divelor de a se afisa in Social Media altfel decat sunt in realitate. Fie in poze extreme de sexy, fie in imagini retusate.
- De asemenea, Chanel a prezentat in colectia sa si pantofi de vara cu barete, decupati la spate, modele sexy, foarte elegante, care pot fi purtate intre sezoane, primavara-vara sau vara-toamna.
Cuidado prezinta o Kamelia sexy, provocatoare, cameleonica, ce reuseste sa te surprinda de fiecare data si care te face sa intri in starea piesei si sa traiesti alaturi de ea fiecare cuvant pe care il canta.
Alexandra Mutu i-a cucerit definitiv pe italieni Ca doar nu e putin lucru sa fii o hackerita atat de sexy si, pe deasupra, sa vrei sa faci si un lucru nobil.
Metode prin care poti scapa de alunite, semne din nastere si umflaturi ale pieliiI Desi alunitele si semnele din nastere sunt in principiu inofensive si unele pot fi chiar sexy, ele pot fi eliminate din motive cosmetice prin diverse metode.
Cu cat face mai putin curat, cu atat o femeie se simte mai sexy. Betty Friedan a spus: "Nici o femeie nu are orgasm spaland podeaua din bucatarie." - Dr.
google-analytics.com