Cautare

171 de rezultate pentru "sexy" (5.91 secunde)
Nu mi-am pus fotografii sexy in acest pe hi5 pentru ca, nu se stie niciodata cum cineva iti ia poza si-ti face un trucaj sa te denigreze.
Blugii pe care-i prefer acum sunt Sexy Woman. Port foarte mult blugi pentru ca-mi place sa ma imbrac sport. Uneori, mai port si rochii casual - elegant.
Blugii pe care-i prefer acum sunt Sexy Woman. Port foarte mult blugi pentru ca-mi place sa ma imbrac sport. Uneori, mai port si rochii casual - elegant.
Cea mai sexy cantareata de muzica populara, Ornela Pasare, este nascuta la Targu Jiu si a absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale.
Andreea Elena Bujanca este Head Coach la Salvalife - Salvamari Pentru Viata, Antrenoare la Paradisul Verde Sport & Spa si Antrenor inot la World Class Romania.
Vom incerca impreuna sa scoatem in evidenta aceste plusuri, tocmai pentru ca am convingerea ca cea mai sexy tinuta este increderea in sine!
Dar nu uitam nici de Cristian Boureanu. Ce spune sexy bruneta despre fostul, dar si despre actualul partener de viata.
"Am trait un vis urat din care m-am trezit!" Este ceea ce declara Anamaria Prodan, la cateva luni dupa divortul cu scandal de fostul sot. Sexy impresara radiaza si ne dezvaluie cum a fost cucerita de noul iubit.
Bruneta este cunoscuta pe OnlyFans, o platforma noua acum in Romania, pe care tinerele posteaza imagini tot mai sexy si fac bani frumosi.
Sexy prezentatoarea de la Antena Stars a ales sa distreze alaturi de sotul ei in Costinesti, in detrimentul cluburilor de lux din Mamaia.
Interviu la dublu cu unul dintre cele mai sexy cupluri din showbizul romanesc. Bianca si Cornel Pasat ne vorbesc despre provocarile vietii de parinte.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com