Cautare

171 de rezultate pentru "sexy" (2.80 secunde)
A schiat in cea mai sexy costumatie si a castigat medalia de aur Sambata, distractia pe partie a fost maxima la Pontonul Casa Baraj din statiunea Valiug.
Americanii au inventat liga feminina de baschet sexy O noua competitie sportiva sta sa inceapa in SUA. Ineditul nu se datoreaza disciplinei in sine - "banalul" baschet -, ci echipamentului:
Oricine poate sa-si ia un .blog, .sexy sau .guru. Insa lista e extrem de mare, are cateva sute de noi terminatii.
Asigura-te ca fotografia de profil e sexy. Cel mai bine apelezi la ajutorul unei prietene si sa te folosesti de imaginile ei, pentru a nu avea probleme.
Tu ai fost mereu eleganta si sexy intr-o limita de bun simt...aici....nu-mi place deloc", i-a postat o domnisoara.
A fost desemnata cea mai sexy actrita in viata, are 46 de ani, o fetita si se iubeste cu Oliver Martinez.
Si pentru ca ne propunem sa-ti incitam imaginatia am pregatit o selectie care include 30 dintre cele mai sexy modele de lenjerie...
E sexy si dorita de un procent considerabil din populatia masculina a Romaniei, la care se adauga si afaceristii straini veniti cu treaba pe meleagurile mioritice.
"Placeri nevinovate este o piesa extrem de sexy ce evidentiaza personalitatea femeii moderne, care stie sa cucereasca si sa se lase cucerita.
Inainte sa ma balacesc cu cel mai sexy delfin, pe nume Alice, m-a instruit dresorul lor ce trebuie sa fac.
Hainele sport au devenit tinute sexy. Tie iti plac? Trendul hainelor sport a luat cu asalt moda strazii dar si podiumurile internationale.
Nu a durat mult si a renuntat si la pardesiu, aceasta ramanand intr-o rochita roz extrem de sexy. Timp de aproximativ doua ore, artista a schimbat mai multe tinute si mai multe perechi de pantofi, ramanand de fiecare data cu talpile goale.
Mai mult, transforma cea mai linistita tunsoare intr-una extrem de sexy! 3. Mai mult decat o coada de cal: bentita impletita Impletiturile nu sunt rezervate doar pentru fetele cu păr lung!
Cea mai sexy bruneta din showbiz, Ruby, va da tonul la distractie in cadrul Childhood Party. Ca in fiecare an, Mihai Morar, amfitrionul balurilor, se va distra alaturi de Ase-isti si vedetele invitate si va avea grija ca toti participantii la evenimente sa fie intr-o forma de zile mari.
Morrighan seducatoarea a incercat si de aceasta data sa-l cucereasca pe Lord Of The Dance, dragostea acestuia pentru frumoasa si gratioasa sa iubita - Saoirse, fiind mult mai puterica decat atractia pentru ispita cea sexy si provocatoare.
Ramona a fost gazda serii si a purtat un costum negru, deux piece, o tinuta sobra, nu la fel de sexy cum ne-a obisnuit la fiecare aparitie a sa.
Blonde, brunete sau roscate, dar mai ales tinere si foarte sexy, cele 40 de participante la finala concursului "Miss European Tourism 2014" s-au straduit sa-i convinga pe membrii juriului ca sunt cele mai frumoase reprezentante ale tarilor din care provin.
NUANTA PORTOCALIE DATA DE AUTOBRONZANT Un bronz discret este sexy si atragator. Prea mult autobronzant, intr-o nuanta prea inchisa, sigur nu o sa atraga niciun barbat.
Cu ajutorul specialistilor TopLine, Julia s-a transformat in Marilyn Monroe si a dovedit ca poate fi la fel de sexy precum icon-ul frumusetii mondiale.
Vedeta si-a facut aparitia la evenimentul de deschidere intr-o rochie super sexy si a atras privirile tuturor, pentru ca vestimentatia a fost, ceva mai transparenta in partea de sus.
google-analytics.com