Cautare

5334 de rezultate pentru "servicii financiare nisate" (5.70 secunde)
Raportul mai arata ca in Romania aproximativ 6 gospodarii din 10 au instalata (cel putin) o linie telefonica fixa in timp ce in 82% din gospodarii se folosesc servicii de telefonie mobila.
Â'O saptamana de refacereÂ' Varianta cu mic dejun Servicii incluse â€" 6 nopti cazare cu mic dejun, 2 proceduri pe zi, tariful este valabil pentru o singura persoana pe loc in camera dubla.
Afacerile tale financiare se vor dezvolta asa cum astepti. ... Saptamana aceasta, vei face mai multe vizite unui manager, unei institutii financiare sau vei intalni oameni cu care ai acorduri financiare.
In cursul lunii februarie a.c., Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare a inregistrat rezultate remarcabile in toate domeniile activitatii specifice acestei institutii, clasandu-se pe locul intai pe tara in randul tuturor comisariatelor regionale.
Agentii economici, inclusiv persoanele juridice aflate in curs de lichidare, au obligatia sa intocmeasca si sa depuna situatiile financiare anuale la 31 decembrie 2004, la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice. ... Situatiile financiare anuale cuprind urmatoarele formulare:
Societatile nu si-au depus situatiile financiare aferente anului 2005. ... Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj a transmis recent instantelor o lista cu aproape 2.000 de firme din judet, care urmeaza sa fie dizolvate pentru ca nu si-au depus situatiile financiare aferente anului 2005.
Apropierea rezultatelor financiare va influenta indicii bursei.Valoarea tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost în scadere cu 12%, atingând 262 de milioane de lei.
Bugetul Programului pentru anul 2008 este 14.700.000 de lei, iar numarul de beneficiari estimat pentru acordarea de alocatii financiare nerambursabile ajunge la 294. ... Pentru a beneficia de alocatii financiare nerambursabile, operatorii economici trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, cumulativ.
Riscurile asupra stabilitatii financiare se mentin moderate, in Romania, desi persistenta dezechilibrelor macroeconomice interne si turbulentele de pe pietele financiare internationale le-au accentuat, se arata intr-un raport al Bancii Nationale a Romaniei, publicat luni.
BCR, BRD, ING, HVB Bank, UniCredit, Raiffeisen Bank si Citibank sunt cateva banci care detin in portofoliul lor servicii de Private-Banking.
Societatea de Investitii Financiare (SIF) Oltenia a avut pe ordinea de zi a sedintei adunarii generale extraordinare a actionarilor, desfasurata la sfarsitul lunii aprilie, o propunere privind rascumpararea pachetelor reziduale de cate zece actiuni de la micii investitori.
Bancomate blocate pentru 24 de ore Introducerea leului greu da peste cap activitatea furnizorilor de utilitati publice si a institutiilor financiare din intreaga tara.
O societate care ofera servicii de investitii financiare (SSIF) nu este decât un intermediar între o persoana care vrea sa îsi investeasca economiile sau cupoanele de actionar si bursa de valori, iar intermediarii fac bani.
De altfel, obiectivul Deutsche Leasing International in Romania este de a acorda servicii financiare in sistem de leasing si creditare la cele mai inalte standarde calitative si operative.
"În domeniul prestari servicii, firmele mici au fost preponderente" În top sunt incluse 809 firme, care au îndeplinit conditiile impuse de metodologia nationala. ... Servicii; ... Ca si domenii de activitate, chiar daca toate au fost performante, în domeniul prestari servicii, firmele au fost preponderente", a precizat Constantin Raducanoiu.
Carrefour isi reconfirma astfel interesul fata de aceasta arie de servicii, in dorinta de a facilita accesul clientilor sai la produse de asigurare performante. Noile servicii de asigurari vor fi disponibile pentru inceput in 10 hypermarketuri Carrefour:
"Pentru spectacolul de Revelion au fost achizitionate urmatoarele servicii:
Cu unii termeni, cum ar fi „private banking“ (adica servicii bancare personalizate), sau „internet banking“ (sa efectuezi plati prin internet), românii s-au mai familiarizat. ... Banca spune ca sunt servicii de business.
Tariful platit intre operatori se numeste tarif cu ridicata pentru servicii de roaming.
Servicii Salubritate Bucuresti S.A. ... s-a lansat in Romania la 23 martie 2001, ca o companie de prestari servicii in segmentul profesional de curatenie.
google-analytics.com