Cautare

313 de rezultate pentru "sergiu" (4.45 secunde)
Deputatul PC Sergiu Andon sustine ca DNA este o parghie a politicii de santaj. "Presiunea politicului este de doua feluri.
In conditiile in care senatorul PSD Serban Nicolae avertizeaza cu eventualitatea contestarii, dupa adoptarea de catre Parlament a legii votului uninominal, reprezentantul PC Sergiu Andon ii acuza pe social-democrati de "pozitie duplicitara".
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Propunerea deputatului PD-L Petre Ungureanu a fost adoptata cu 7 voturi "pentru" (ale deputatilor PD-L si PNL), 5 voturi "impotriva" (PSD) si o abtinere (presedintele Comisiei, deputatul PC Sergiu Andon).
Sergiu Nicolaescu a mai fost senator din 1990 pana in 2004, din partea actualului PSD. Printre candidatii anuntati de filiala din Arad a social-democratilor se numara actualul senator Dan Ungureanu, fostul presedinte al organizatiei judetene Florin Remetan, fostul senator Avram Craciun si Ioan Biris.
Ulterior, mama fostului ministru i-a vandut vila lui Marius Opran, apropiat al sotilor Dana si Adrian Nastase, pentru 280.000 de euro.Firma Vertcon a fost fondata de Sergiu Sechelariu - fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Constructiilor - si de Irina Jianu, fost sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, care si-au cedat actiunile in anul 2001 unor apropiati din firma Conimpuls, care a fost si ea a lui Sergiu Sechelariu.
Senatorul Sergiu Nicolaescu, proaspat demisionar din PSD, a declarat pentru NewsIn ca gestul de a parasi formatiunea social-democrata poate fi explicat printr-o "nepotrivire de caracter cu unii lideri ai PSD", refuzand sa dea amanunte despre motivul demisiei sale.
Reamintim ca acum trei ani, intr-un interviu acordat Inpolitics, regretatul Sergiu Nicolaescu facea o alta dezvaluire in premiera, niciodata contrazisa de cineva, aceea ca, in tinerete, fusese coleg de scoala de ofiteri cu tatal lui Basescu, iar acesta se numara nu printre tinerii interesati realmente de o cariera militara, ci printre politrucii trimisi de partid la scoala dintre muncitori, cei mai multi cu doar patru clase la baza.
Pe pagina de facebook a lui Sergiu Mihalcea puteti citi un articol intitulat: ... de Sergiu Mihalcea
Acestia spun ca, saptamina trecuta, au fost in audienta la primarul Sergiu Lungu, pentru a solicita drepturile ce li se cuvin prin contractul colectiv de munca, insa edilul Dorohoiului le-a sugerat sa mearga la presedintele Consiliului Judetean sa ceara fondurile necesare.
Dupa cum a declarat Sergiu Grigore, unul dintre locatarii blocului, la finele saptaminii trecute oamenii au debransat caloriferele de la retea cu intentia sa le vinda si sa faca rost de bani pentru curatenie.
Primarul Sergiu Lungu sustine ca de la Guvern i s-a recomandat sa urmeze procedura incredintarii directe tocmai pentru a se scurta cit mai mult timpul pe care rromii il mai au de petrecut in locuintele cu risc de prabusire.
Oamenii au fost deja informati de reprezentantii primariilor, de consultanti agricoli si de reprezentantii APIA", a declarat Sergiu Dragancea, directorul Agentiei pentru Plati si Interventii (APIA) Dolj.
"Pana in prezent au fost acordate subventii in valoare de 702.760 RON, pentru infiintarea a aproximativ 1.200 de hectare de sfecla de zahar, orzoaica de primavara, coriandru, legume de camp si de sera, pomi si vie nobila", a declarat Sergiu Dragancea, directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
"Pentru achizitia de seminte, ingrasaminte si pesticide, au fost eliberate bonuri valorice in valoare de 31,9 milioane de lei", a declarat Sergiu Dragancea, directorul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Diekat a subcontractat ulterior o parte dintre lucrari firmei Conimpuls, a lui Sergiu Sechelariu, care detinea la acea vreme functia de secretar de stat.
Deocamdata nu am primit însa nici un raspuns“, a declarat Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj.70% din fermieri au solicitat plata directaPotrivit programului de depunere a cererilor pentru accesarea de subventii la hectar de la UE, data-limita de depunere a solicitarilor este 15 mai.
Deocamdata nu am primit însa nici un raspuns“, a declarat Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj.70% din fermieri au solicitat plata directaPotrivit programului de depunere a cererilor pentru accesarea de subventii la hectar de la UE, data-limita de depunere a solicitarilor este 15 mai.
Sergiu Coroiu, unul dintre directorii executivi ai societatii, a declarat ieri la inaugurarea liniei, unde au fost prezente oficialitati din Beius, ca a fost nevoit sa aduca investitia acolo, intrucat vechea administratie oradeana a facut tot posibilul ca Infratirea SA sa fie izgonita din municipiu.
"Criza este centrul preocuparilor noastre", a spus Sergiu Costache, moderatorul evenimentului si directorul revistei XPRIMM.
google-analytics.com