Cautare

744 de rezultate pentru "sergiu nicolaescu" (3.01 secunde)
Purtatorul de cuvant al Aliantei, Eugen Nicolaescu, a precizat ca amendamentele formulate de comisie vor fi prezentate apoi la nivelul Coalitiei. Intrebat daca PNL impartaseste punctul de vedere al PD referitor la amendamentele care trebuie aduse legii, Nicolaescu a raspuns:
Liderul filialei Mures si purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca Delegatia Permanenta a filialei liberale muresene, care a luat in discutie subiectul fuziunii PNL cu PD, considera oportuna si necesara realizarea unui partid de centru dreapta puternic, ce poate rezulta din fuziunea prin absorbtie cu PD.
In urma cu cateva zile, ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat: ... La sfarsitul saptamanii trecute, farmacistii din PFR au solicitat guvernului si ministrului Nicolaescu "sa initieze proiectul Legii farmaciei prin asumarea raspunderii guvernamentale".
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca este de acord cu restructurarea Guvernului, insa nu si cu inlocuirea din functii a liberalilor Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu.
Potrivit acestora, cauzele pentru aceasta situatie sunt politica fiscala a Guvernului Tariceanu, care "diminueaza inacceptabil fondurile si asa insuficiente ale sanatatii" si "politica iresponsabila, lipsita de orice coerenta", a Ministerului Sanatatii, condus de Eugen Nicolaescu (foto).
PNL considera ca nu este nevoie de o renegociere a protocolului Coalitiei, asa cum a solicitat PC, ci de respectarea acestuia "cu si mai multa convingere", a declarat purtatorul de cuvant al partidului, Eugen Nicolaescu.
pe langa premierul Tariceanu au mai fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, deputatii Crin Antonescu, Varujan Vosganian si chiar Ioan Ghise, senatorul Teodor Stolojan, europarlamentarul Adrian Cioroianu, ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, moldoveanul de la Agricultura, Gheorghe Flutur, ministrii Mihai Voicu si Eugen Nicolaescu, dar si primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut microbistilor sub porecla de "Pinalti" si cel din Harsova, Ionel Chirita.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a intervenit in sedinta de Guvern si a anuntat ca doreste sa protesteze oficial in fata membrilor Cabinetului fata de declaratiile ministrului Justitiei, Monica Macovei, de la inceputul saptamanii privind semnalarea de catre UE a unor probleme in combaterea coruptiei din sanatate, aratand ca, in realitate, oficialii europeni nu au lansat un astfel de avertisment, au declarat surse participante la sedinta.
Deputatul PNL de Gorj Sorin Marian Paveliu risca sa fie exclus din partid pentru ca a criticat politica ministrului liberal al Sanatatii, Eugen Nicolaescu. ... Morega a spus ca nu este de acord cu afirmatiile facute de Paveliu fata de politica ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu a declarat sambata ca liberalii vor discuta la inceputul saptamanii viitoare asupra propunerii de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Subprefectul Adrian Nicolaescu este responsabil pentru desfasurarea alegerilor europarlamentare la Constanta.
Urmatorul ministru al actualului guvern este ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu. ... Dupa ce a semnat contractele de management cu sefii de spitale, Nicolaescu s-a gandit sa mai renunte la niste paturi si sa dea peste cap contractele, bulversand activitatea propriilor membri", a spus Toma.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre au declarat ca, cel putin pentru moment, PNL nu se gindeste sa-si paraseasca tovarasii de guvernare. ... La rindul sau ministrul Nicolaescu a subliniat ca Alianta D.A.
Ceilalti ministri propusi de Tariceanu sunt Adrian Cioroianu la Ministerul de Externe, Tudor Chiuariu la Ministerul Justitiei, Cristian David la Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Cristian Adomnitei la Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Paul Pacuraru la Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Eugen Nicolaescu la Ministerul Sanatatii Publice, Laszlo Borbely la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Attila Korodi la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, Adrian Iorgulescu la Ministerul Culturii si Cultelor si Zsolt Nagy la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
Boc a spus ca Sanatatea si Agricultura sunt "domenii administrate dezastruos de Cabinetul Tariceanu" si "prost gestionate" de ministrii Eugen Nicolaescu si Decebal Traian Remes. ... Eugen Nicolaescu". Potrivit lui Boc, in document se arata ca Nicolaescu a ignorat prevederile Programului de Guvernare al Aliantei;
Prin motiunea simpla pe tema sanatatii, intitulata "Astazi, criza in sanatate are nume propriu - Eugen Nicolaescu", i se solicita prim-ministrului Calin Popescu-Tariceanu ca, in baza articolului 85 din Constitutie, sa propuna revocarea din functie a ministrului Eugen Nicolaescu, pentru ca acesta "a ignorat aproape in totalitate prevederile programului de guvernare al Aliantei DA si a dovedit lipsa de respect fata de lege si Constitutie".
Eugen Nicolaescu, vicepresedinte al PNL, a declarat sambata, la Sfantul Gheorghe cu prilejul alegerilor interne din cadrul filialei liberale Covasna, ca regreta ca l-a sustinut pe presedintele Traian Basescu in campania din 2004.
Ministrul Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, a declarat sambata la Constanta ca exista suficiente medicamente pe stoc, iar cei care sustin ca exista o criza farmaceutica urmaresc doar interesele distribuitorilor de a scumpi aceste medicamente.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban va face parte din noua conducere interimara a PNL Bucuresti, alaturi de Eugen Nicolaescu, Marian Petrache si Andrei Chiliman, a anuntat miercuri presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu, cel care de altfel a preluat sefia organizatiei.
Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a discutat marti cu premierul Calin Popescu Tariceanu, despre posibilitatea de a prelua portofoliul Muncii, detinut de Paul Pacuraru, care a fost suspendat din functie printr-un decret semnat de presedintele Traian Basescu.
google-analytics.com