Cautare

17563 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate satu mare" (7.74 secunde)
- La conferinta de presa care a deschis cea de-a VIII-a editie a Scolii de Boli Rare pentru Jurnalisti s-au anuntat cele doua noi centre de expertiza in bolile rare care au fost recent acreditate de Ministerul Sanatatii.
Motivul pierderii locurilor de munca de catre un numar atat de mare de profesori s-ar datora - in opinia lui Diaconescu - aplicarii masurii de distribuire pe categorii de varsta a elevilor, fapt ce va conduce la disparitia unor catedre pentru dascalii constanteni carora li se va asigura repartitii la scoli aflate in localitati foarte indepartate de cele unde isi au domiciliul.
Cei trei consilieri ai primarului, carora craiovenii le-au platit din 2005 salarii de aproape 300 de milioane de lei, nu au realizat mare lucru din functiile in care au fost numiti.
Prin comparatie, in multe dintre celelalte limbi moderne - dintre care franceza este un bun exemplu -exista o mare saracie de termeni proprii care sa le exprime ideile, tocmai pentru ca limbile respective nu au o baza a lor proprie.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale. ... "Se vând mai bine locuintele care au supermarketuri sau scoli în apropiere. ... Unii vor marketuri, altii vor sa aiba scoli în zona, în functie de prioritati.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale. ... "Se vând mai bine locuintele care au supermarketuri sau scoli în apropiere. ... Unii vor marketuri, altii vor sa aiba scoli în zona, în functie de prioritati.
Catedrala Mantuirii Neamului - fratele mai mare al Parlamentului O noua catedrala este construita in centrul Bucurestiului, costurile ridicandu-se la 600 de milioane de euro.
FARCAS) Una dintre ideile sugerate de fenomenul OZN este aceea ca, undeva, deasupra, exista o putere incomparabil mai mare, care nu ia legatura nemijlocit cu noi, dar isi permite, de mii de ani, mici interventii si experimente in lumea noastra, fara sa ne ceara permisiunea.
In 1950, anchetele Securitatii au fortat-o sa emigreze in Israel, dupa ce a facut studiile in scoli romanesti.
Contractul pe care agentul respectiv va pune mana este unul foarte mare, care-i va asigura un profit urias. ... Potrivit legii privind achizitiile publice, acestea pot fi facute doar prin organizarea de licitatii, mai ales atunci cand valoarea contractelor este foarte mare.
Potrivit site-ului companiei, aceasta a executat lucrari de reabilitare a 40 de scoli din Dolj, cu fonduri de la autoritatile locale, alte scoli din Dolj si Olt - pe programul finantat de Banca Mondiala.
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari. ... Sectorul 1 detine cel mai mare buget din Bucuresti, dupa Primaria Capitalei, asa cum B365.ro a scris aici.
- Maia este un copil mare.
In prezent conduce departamentul Century din cadrul Random Hous UK - o mare ditura londoneza. ... Carturarii numesc aceste incinte scoli ale misterelor. ... Dupa ani de pregatire, Platon, Eschil, Alexandru cel Mare, Cezar August, Cicero si altii erau initiati intr-un tip de filozofie secreta.
- Atacand violent Educatia pentru slaba dotare, in urma accidentului in care un copil de trei ani s-a inecat in fosa septica a toaletei improvizate a unei scoli din Buda (!) Iohannis se bate cu pumnul in piept pentru faptul ca la insistentele lui, de trei ani se aloca 2% din PIB pentru Aparare.
Acum, in Vest, majoritatea celor care recruteaza forta de munca gaseste mai usor candidati pentru anumite posturi ce necesita un mare consum de energie, mai ales daca firmele angajatoare au incluse in pachetele salariale si modalitati de recreere a angajatilor.
E laudabila initiativa deputatului clujean privind interzicerea produselor de tip fast-food in scoli, pentru formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase generatiei tinere.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultima saptamana de framantari politice a adus cu sine zvonurile tot mai raspandite ca o mare parte a manifestantilor sunt, de fapt, angajati ai companiilor multinationale care activeaza in Romania si care au fost trimisi cu forta de catre sefi la mitinguri.
Acum, cand in sfarsit am primit si noi o suma mai mare, 1,05 milioane de lei, trebuie sa-i dam inapoi.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu (foto) a tunat si a fulgerat cand a auzit ca PC-urile alocate copiilor din mediul rural au ajuns oriunde in alta parte decat in scoli pe mainile micutilor.
google-analytics.com