Cautare

1233 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate bacau" (3.97 secunde)
In cazul Mitrea, acesta este acuzat ca ar fi fost mituit, cand era ministru, cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa.
Printre acestea se numara Irina Paula Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii, Mihai Basulescu, fost director al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Liviu Harbuz, fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare, Gheorghe Fesan, fost inspector sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Bacau.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, la Bacau, ca presedintele Traian Basescu "si-a pierdut calitatea de mediator si ca este un jucator politic care vrea sa joace in favoarea PDL, in preajma campaniei electorale".
In anul 2004, cand mi s-a propus de catre organizatia Bacau sa intru in politica as fi ipocrit si mincinos sa spun ca nu mi-a placut ideea.
Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita Botosani Braila Brasov Buzau Caras Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Olt Prahova Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Vaslui Valcea.
Romeo Stavarache (Bacau), Raducu Filipescu (Calarasi), Lucian Iliescu (Giurgiu), Mircia Muntean (Hunedoara), Marin Almajanu (Teleorman), Emilian Francu (Valcea), Florin Turcanu (Botosani), Marian Petrache (Ilfov).
Toate bune si frumoase, numai ca ceea ce a spus Crin Antonescu , despre Basescu, "Regele e gol", e o idee copiata dupa un text intitulat chiar "Regele e gol", postat pe site-ul Observatorului de Bacau (www.observatordebacau.ro), in data de 24 aprilie 2009, la rubrica intitulata "Cafeneaua subiectelor", sub semnatura publicistului comentaror Ovidiu Genaru si din care reproducem ultimul pasaj:
Inaintea mitingului, Crin Antonescu a avut o intalnire cu cadrele didactice din judet si a sustinut o conferinta de presa. De la Piatra Neamt, Crin Antonescu a plecat la Bacau.
La Iasi au stat putin si s-au mutat la Bacau. Cand aveau parintii concediu si in vacante venea aici, la bunica-mea si la bunica-miu."
Situatia centralizarii datelor facuta publica la ora 8.00 arata ca mai sunt de centralizat procese-verbale din Arad, unde centralizarea s-a facut in 92,29% din sectiile de votare, Bacau (95,37%), Bihor (74,14%), Caras-Severin (96,29%), Constanta (63,54%), Iasi (78,86%), Ilfov (99,59%), Maramures (99,57%), Olt (72,24%), Suceava (86,54%), Teleorman (98,83%), Timis (95,06%), Tulcea (83,06%).
Daca Viorel (Hrebenciuc - n.r.) nu poate sa zica altceva, o zice pe asta", a adaugat el.Mitrea a mai sustinut ca, indiferent daca Mircea Geoana pierde sau castiga alegerile pentru functia de presedinte al PSD, partidul nu trebuie sa isi schimbe statutul de opozitie, indiferent cine ar fi liderul partidului.Intrebat ce functii ar trebui sa detina Viorel Hrebenciuc si Mircea Geoana daca nu vor avea castig de cauza la Congres, Mitrea a apreciat ca primul ar trebui sa fie doar presedinte al PSD Bacau, iar al doilea simplu senator.
El este si presedinte de comisie si are si responsabilitate in filiala PSD Bacau. Pe de alta parte, Ioan Munteanu este cea mai buna solutie pentru functia de lider de grup.
Pe strazile din centrul municipiului Iasi sunt mobilizati 500 de politisti si jandarmi din judetele Iasi si Bacau, pentru a asigura ordinea publica.
Potrivit surselor Hotnews.ro, Nastase s-ar fi intalnit cu Viorel Hrebenciuc la Bacau unde ar fi discutat despre organizarea delegatiilor la congresul din 20 februarie.
De asemenea, potrivit mai multor surse din PSD, Viorel Hrebenciuc, care daduse acum cateva zile asigurari ca il va sustine pe Ponta, i-a indemnat pe delegatii PSD Bacau, cu care s-a intalnit vineri seara, sa il voteze pe acesta.
In urma cu cateva minute a votat impreuna cu delegatia de Bacau dupa care, din nou, s-a facut nevazut. Informatiile spun ca Hrebenciuc a mers pe mana lui Ponta.
UNPR Bacau va fi condusa de un fost prefect, Adrian Mironescu, UNPR Neamt va fi condusa de fostul social-democrat latifundiarul Culita Tarata, iar presedintele UNPR Buzau va fi un alt deputat ex-PSD, Adrian Mocanu, fiul actualului presedinte al CJ.
pantofi cu toc si ciocolata Aflata in vizita la Saucesti, judetul Bacau, Elena Udrea le-a "rasfatat" pe doamnele din comuna lovita de inundatii cu "pantofi de bal" si le-a garantat acestora ca vor atrage toate privirile la petrecerile organizate dupa ce isi vor reconstrui casele.
"Este vorba despre Timis, Vaslui, Bacau, Satu Mare, Mures si Teleorman", a precizat Borbely. Ministrul a mentionat ca, in acest moment, in Mures functioneaza ilegal doua depozite pentru deseuri, iar cei din Satu Mare duc gunoiul in alt judet.
Gorj si Vrancea cu cate 22 de proiecte, Galati cu 20, Mehedinti, Bacau si Vaslui cu cate 19", a prezentat oficialul MAI.
google-analytics.com