Cautare

1233 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate bacau" (6.66 secunde)
Satui sa mai stea in frig, elevii unei scoli din Drobeta Turnu Severin au organizat un targ de Craciun pentru a cumpara o centrala.
Italia scoate mobilul din scoli. Ministrul Educatiei din Italia atrage atentia asupra distragerii atentiei copiilor. Regulile difera de la o scoala la alta - unele permit elevilor sa vina cu telefoanele mobile, dar sa le predea la intrare.
Elevii si prescolarii de la mai multe scoli si gradinite din Constanta invata in frig. Avariile de la reteaua de termoficare sunt tot mai dese, asa ca unele unitati scolare au decis sa reduca durata orelor de curs.
In Romania sunt 118 scoli incadrate cu risc seismic de clasa 1. Premierul Nicolae Ciuca a cerut reabilitarea imediata a acestor scoli.
Situatia este alarmanta din scoli, unde multi elevi par sa nu mai poata iesi din caracatita drogurilor. Situatia este cu atat mai greu de gestionat cu cat parintii nu accepta realitatea.
Ron DeSantis a dat o lege care interzice Shakespeare in scoli Romeo si Julieta este interzisa copiilor in scolile din Florida Discutiile despre gen si sex sunt interzise in scolile din Florida
Propunerea ca elevii sa fie testati antidrog in scoli a starnit controverse, dupa ce a fost lansata in spatiul public.
Adrian Nastase impreuna cu candidatii Uniunii Nationale PSD + PUR au inceput de sambata un turneu electoral in mai multe judete. El viziteaza in aceste zile judetele Alba, Cluj, Suceava, Botosani, Iasi si Bacau.
Liderul PD Bacau, deputatul Liviu Miroseanu, a declarat ca singura solutie pentru rezolvarea situatiei explozive cu care se confrunta clasa politica romaneasca este organizarea de alegeri anticipate cel mai tarziu in luna decembrie a acestui an.
Datele cu privire la costurile cu publicitatea scrisa si cea stradala au fost obtinute prin monitorizarea facuta la nivelul Capitalei si a judetelor Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Valcea, aceasta reprezentand unul dintre motivele pentru care costurile sustinute de UDMR sunt subevaluate.
Datele cu privire la costurile cu publicitatea scrisa si cea stradala au fost obtinute prin monitorizarea facuta la nivelul Capitalei si a judetelor Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Timis si Valcea, aceasta reprezentand unul dintre motivele pentru care costurile sustinute de UDMR sunt subevaluate.
Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova. PUR vrea sa-l mentina pe actualul prefect de Arges in functie si vrea sa-si plaseze oameni de incredere in judetele Buzau, Prahova si Brasov, acolo unde a obtinut un scor bun la alegerile locale.
Posesor al unui fief moldovenesc - Vrancea - Mitrea a fost intotdeauna deranjat de celalalt "domn” social-democrat al meleagurilor moldave, Viorel Hrebenciuc - a carui autoritate in Bacau a si sapat-o de altfel, cu succes, dupa 2000, determinand deraierea familiei Sechelariu din siajul lui Hrebenciuc.
27 decembrie 1956, Bacau) este o valoroasa atleta romanca. Ea a fost campioana olimpica, laureata cu aur si cu argint, la semifond la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, din 1984.
Primarul din Bacau a trimis oameni ca sa spuna ca s-au alocat bani. Am vrut sa va arat pana unde a ajuns mizeria oamenilor politici.
Astfel, Viorel Hrebenciuc a fost ales din nou presedinte al Organizatiei judetene PSD Bacau, dupa ce in iunie anul trecut, asumandu-si rezultatele slabe inregistrate in alegerile locale, demisionase.
"Uite mama, asta-i Hrebenciuc ", s-a auzit cind linga sicriu a ajuns si parlamentarul de Bacau. De altfel, un usor murmur insotea fiecare sosire a unui oficial.
Sotul meu are buletin de Voluntari, eu am buletin de capitala, asa cum am avut de peste 20 de ani, de cand am venit din Bacau pentru a studia la facultate si pentru a ma angaja, inainte de orice casatorie.
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
"Pe noi ne termina societatile care aduc faina din alte judete, de la Bucuresti, Constanta, Calarasi sau Bacau. Pretul real al griului ar trebui sa fie 5.000 lei/kg si nu 3.200-3.500 lei/kg.
google-analytics.com